Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
12.1.14 05:23

Odhadovala bych, že jsi i trošku mladší člověk, než já. Typuji, že ti je 20 let max 23.. dle fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
12.1.14 09:17
@kubykula píše:
dávali ho minulý týden myslím…no četla jsem před tím ještě knihu, ta je mnohem lepší…ale je to šílený :,(
já tedy obřízky pouze ze zdravotních důvodů a pouze u kluků :-)

Tenhle názor se pánům líbit nebude, ale já ho mám taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:35

Ach jo tak zase to zacina urazkama. A proc? Ja rekla svuj nazor a na tom neni nic spatnyho. Ja sama nevim jestli mu to necham udelat protoze se toho bojim. Ale rikam ze to je lepsi ta obrizka. A jakym stilem pisu to by me fakt zajimalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.1.14 13:43

Holky, to nebudete věřit, s čím teď přišel chlap ;). Před chvílí vstával - byl včera v hospodě s kamarádama a s jedním, se kterým se pár let neviděli. Ten kluk hodně cestoval a teď je na chvíli v ČR. Zkrátím to. Našel si novou přítelkyni a ta ho přemlouvala k obřízce. Hlavně kvůli tomu, aby dýl vydržel v posteli. On se dlouho bránil, ale když už se schylovalo ke svatbě, tak to vzdal a šel. A byl prý vůl největší. Bolelo to prý jako kráva ( když to přišlo k sobě ), blbě se mu to hojilo, dlouho nemohl normálně chodit a v posteli stejně musí myslet na kačera Donalda :lol:, protože bez něj víc nevydrží. Prý později večer všechny kolemjdoucí varoval, ať se nenechávají obřezat :mrgreen:. Takže já mám jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:43

Ten stil co ty pises. Kazdy ma svuj nazor. A malym detem se to dela aby si stoho nic nepamatovali a lepsi se jim to dela. Ale sama se toho bojim ze bude plakat bolesti. Sama jeste nevim jak to bude. Ale kvuli pritelovi to urcite probehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:47

Malym detem se to lip hoji proto se to dela ve 2 nebo ve 3 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.1.14 13:47

@Evikanej
Proč se to malým dětem líp dělá? Přece sebou cukají a hážou ( pokud nejsou v celk. anestezii, což je taky hnus ). Když jde velký dobrovolně, tak drží, ne? A neboj, bolestí určitě plakat bude. I když to umrtví, tak pak to přijde k sobě a pár dní to bolet bude. A vážně si myslíš, že si to 3-leté dítě nebude pamatovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:49

Psala jsem ze hodne lidi mi rikaj ze neobrezani chlap smrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:51

Mam svuj nazor. Kdyz uz tak malymu se to nebude delat v CR ale u myho pritele v jeho zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.1.14 13:52
@Evikanej píše:
Psala jsem ze hodne lidi mi rikaj ze neobrezani chlap smrdi.

Chápu. Jedna bába povídala… Nebo v televizi říkali… Na to už jsem opravdu alergická :roll:. Zkus používat vlastní rozum a ne věřit všemu, co ti lidi nakukají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 13:56

Jen rikam svuj nazor. Me se lipi obrezani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.1.14 13:58
@Evikanej píše:
Jen rikam svuj nazor. Me se lipi obrezani.

Tvůj názor, že neobřezaný smrdí? Když jsi žádného neobřezaného neměla? Nebo to cítíš i přes oblečení? Nebo jenom papouškuješ, co ti někdo napovídal? Připomínáš mi mou babičku, ale ta už na to má věk. A můžeš mi odpovědět na otázku, proč se obřízka malým dětem dělá líp?

Příspěvek upraven 12.01.14 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 14:00

@Evikanej Můžu se zeptat, co je to za zem? Jsi si jistá, že je tam zdravotnictví na lepší úrovni, abys mu spíš nepřivodila komplikace? Fakt si nemyslím, že je vhodné za něj takto rozhodovat. Byla bys šťastná, kdyby ti rodiče v dětství nějak zamezili růstu vlasů, aby sis je nemusela mýt, protože nemyté vlasy smrdí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 14:03

Proc bych mela rikat kde. Je to tam lepsi jak ohledne obrizky delaj to tam dene. A neexistuje tam chlap bez obrizky. nikdy jsem neslysela ze vlasy smrdi to slysim poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 14:04

Začínám být alergická na prosté lidi.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie