Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
12.1.14 14:07

@Evikanej Já zase poprvé slyším, že neobřezaný smrdí a obřezaný ne. Tak mi věř, ne? Zkus si měsíc nemýt vlasy, třeba ten rozdíl ucítíš, když máš tak citlivý nos. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.14 14:08

Pane boze rikaj mi to moje kamaradky. Ne nepapouskuju. To je muj nazor. Ale nejsou to vsichny chlapy. Kdyz nerozumis co tady pisu tak uz mi nic nepis. To je moje vec co udelam co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 14:08

@Dajdula Nejhorší je, že jsou a budou v přesile. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 14:09

@Evikanej Ok, tak co mu uříznout nohy? Prý nohy většině chlapům dost smrdí. :think: A že by mu to mohlo vadit? No co, však je to tvoje rozhodnutí. ;) Chápeš, že je to také mrzačení?

Příspěvek upraven 12.01.14 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 14:27

@Evikanej Tak se taky prosím zamysli a odpověz mi. Fakt si myslíš, že synova předkožka je hodna tvého rozhodnutí? Neměl by si o částech svého těla rozhodovat v první řadě on sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.1.14 15:06

Holky, musím říct, že podle toho, co mi říkal přítel, se to dětem opravdu ne „dělá“, ale hojí líp. Jemu to dělali až v pubertě a prý se mu to hojilo dlouho a bolelo to, zatímco děti o tom do tří dnů neví a komplikace nebývají. Tím neříkám obřízce u dětí ano, ale pokud jsou tam nějaký kulturní důvody, tak lepší dřív než později. Přítel je Turek, bez obřízky by se necítil dobře, ale trochu vyčítá rodičům, že mu to nenechali udělat normálně někdy kolem těch 6 let, kdy se to tam běžně dělá. Takže tak, ve mně se to pere, co bude s našim dítkem, ale jestli se dohodneme pro, sama budu chtít radši dřív než později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
12.1.14 17:32

@Maculinka nemluvím o šipkách do sprchy, ale o používání zařízení s názvem bidet, který je dnes snad už všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 17:35

@S.Ivanka My ho v paneláku opravdu nemáme a v práci jsme jej taky neměli. Asi žiješ někde nad poměry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
12.1.14 17:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 17:37

@Maculinka Doma i v práci (možná i v obchoďáku? :mrgreen: ) mají bidet, ale v MHD jezdí 99% chlapů z města a všichni do jednoho v zimě smrdí potem. :think: Já nevím, to asi není ČR, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 18:02

@Litta Sama se v tom už dnes nějak ztrácím. Jestli já náhodou nežiji v jiné zemi, než ostatní diskutující :pankac: :D Každopádně zajímavé. Sice to zní divně, ale já na vlastní oči nikdy bidet neviděla (nepočítám televizi) :oops: Na to, kolik mám známých/přátel, bývalých klientů z práce se kterými jsem podepisovala smlouvy u nich doma, navštívených firem, tak je to až divné, že jsem ani na jeden nenatrefila, když je to tak běžná věc :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 18:04

@Maculinka Tak to já zas jo, narazila, dokonce i na gymplu jsme na těch větších záchodech - pro invalidní - bidety měli. 8o Ale po čůrání se celá desinfikovat? Proboha proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
12.1.14 18:54
@Litta píše:
@Maculinka Doma i v práci (možná i v obchoďáku? :mrgreen: ) mají bidet, ale v MHD jezdí 99% chlapů z města a všichni do jednoho v zimě smrdí potem. :think: Já nevím, to asi není ČR, ne? :lol:

Mě to nedá :mrgreen:, ale tady se nabízí odpověď: že ho mají neznamená, že ho používá někdo jiný než manželky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 18:57

@29 No já netvrdím, že ho používá těch 99% chlapů, ale celkově jsou tohle představy jak od někoho z Marsu. Fakt by mě zajímalo, kde ty zkušenosti vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
12.1.14 19:02

Napíši něco mimo téma. Dnes jsem byla s dětmi na zimním stadionu. Stála jsem mezi přihlížejícími a tam obě pohlaví - smrad z potu že by jeden pad. Ty lidi si snad neperou zimní bundy. Já myslela, že hodím šavli. ;)
Mám velmi silný zážitek jaké jsou lidi prasata i v zimě v 21. století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí