Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
12.1.14 19:04
@Maculinka píše:
@S.Ivanka My ho v paneláku opravdu nemáme a v práci jsme jej taky neměli. Asi žiješ někde nad poměry :nevim:

mam a vím že i v práci jsme ho měli, myslím že to není nadstadart. a i když nemám bidet…umyvadlo je snad všude, ale to asi v kolonii nemáte, nu což škoda, já si myslím že hygiena dnes je na prvním místě a to se týká hlavně chlapů, to že se neumí ani převléci a že nedokážou používat drogerii je v dnešní době smutné a smějí se nám kvůli tomu i ve světě.
To sice není až tak spojeno s obřízkou ano či ne, ale chlap co smrdí potem, tedy nedbá na sebe a je mu jedno co na to okolí, zajímalo by mě jak moc ho zajímá hygiena jeho ega. A pokud tu někdo psal že smrdí cigárem, FUJ - znáš alespoň žvýkačky?? Není nad to když nade mnou stojí v tramvaji kdosi co vydechuje ten neskutečnej smrad a to se netýká jen mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
12.1.14 19:05
@29 píše:
Napíši něco mimo téma. Dnes jsem byla s dětmi na zimním stadionu. Stála jsem mezi přihlížejícími a tam obě pohlaví - smrad z potu že by jeden pad. Ty lidi si snad neperou zimní bundy. Já myslela, že hodím šavli. ;)
Mám velmi silný zážitek jaké jsou lidi prasata i v zimě v 21. století.

Děkuji to jsem myslela, ty bundy jistě nesmrdí z toho že visí ve skříňce v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
12.1.14 19:38

Urážlivé příspěvky jsem vymazala a uživatelku upozornila.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 19:50

@S.Ivanka Jak si mám v umyvadle umýt pohlavní orgány? 8o
Ruce samozřejmě umývám vždy (a ne jen po toaletě), ale pokud vím, byla řeč o umývání spodku po toaletě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.14 19:57

@Maculinka Ale jo, jde to, rukou ošplouchneš, ale rozhodně bych to nepraktikovala v práci nebo na veřejném záchodě. :lol: Možná mají v Plzni jiné zvyky. Jo ne vlastně, tam je standardem bidet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
12.1.14 20:01

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se tu musím fakt smát. Jsem úplně obyčejná ženská a taky mám v koupelně bidet. Pokud někdo rekonstruuje koupelnu a má místo nebo staví dům tak opravdu v tomto případě je to standart. Bohužel panelákové koupelny jsou malé to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 20:03

@29 My jsme se s přítelem odstěhovali do starého panelákového bytu a než jsme vůbec s bytem něco stihli udělat, otěhotněla jsem. Takže jedu „po staru“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.14 20:03

Ale preferuji teda intimní vlhčené ubrousky na WC  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
12.1.14 20:19
@Maculinka píše:
@29 My jsme se s přítelem odstěhovali do starého panelákového bytu a než jsme vůbec s bytem něco stihli udělat, otěhotněla jsem. Takže jedu „po staru“ :mrgreen:

Tak to je jasné, časem bude :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.1.14 12:34

Zákaz obřízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.1.14 12:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.1.14 12:51

@Litta
docela by me zajimala definice „ritualni obrizky“, protoze treba v USA ji ma udelanou pred 50% chlapu a s zadnym ritualem ani nabozenstvim to nesouvisi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.1.14 12:57

@Ali-Ali Napadlo mě totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.1.14 13:02

@Ali-Ali Jestli to třeba nebude tím, že obřezávání vzniklo na základě rituální obřízky, až se z toho po mnoho desetiletí stal zvyk ;) Trošku to přirovnám k Vánocům. Kdysi se slavily proto, že lidé byli věřící. Já jsem ateista a také je slavím - zvyk. Sice je to extrémní srovnání, ale zhruba takto bych to viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.14 13:20

@Litta kdyby radši zakázali obřízku u žen, co je v africe.. tohle je prd proti tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí