Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Maculinka píše:
@S.Ivanka My ho v paneláku opravdu nemáme a v práci jsme jej taky neměli. Asi žiješ někde nad poměry
mam a vím že i v práci jsme ho měli, myslím že to není nadstadart. a i když nemám bidet…umyvadlo je snad všude, ale to asi v kolonii nemáte, nu což škoda, já si myslím že hygiena dnes je na prvním místě a to se týká hlavně chlapů, to že se neumí ani převléci a že nedokážou používat drogerii je v dnešní době smutné a smějí se nám kvůli tomu i ve světě.
To sice není až tak spojeno s obřízkou ano či ne, ale chlap co smrdí potem, tedy nedbá na sebe a je mu jedno co na to okolí, zajímalo by mě jak moc ho zajímá hygiena jeho ega. A pokud tu někdo psal že smrdí cigárem, FUJ - znáš alespoň žvýkačky?? Není nad to když nade mnou stojí v tramvaji kdosi co vydechuje ten neskutečnej smrad a to se netýká jen mužů.
@29 píše:
Napíši něco mimo téma. Dnes jsem byla s dětmi na zimním stadionu. Stála jsem mezi přihlížejícími a tam obě pohlaví - smrad z potu že by jeden pad. Ty lidi si snad neperou zimní bundy. Já myslela, že hodím šavli.
Mám velmi silný zážitek jaké jsou lidi prasata i v zimě v 21. století.
Děkuji to jsem myslela, ty bundy jistě nesmrdí z toho že visí ve skříňce v práci.
Urážlivé příspěvky jsem vymazala a uživatelku upozornila.
Monika
@S.Ivanka Jak si mám v umyvadle umýt pohlavní orgány? ![]()
Ruce samozřejmě umývám vždy (a ne jen po toaletě), ale pokud vím, byla řeč o umývání spodku po toaletě ![]()
@Maculinka Ale jo, jde to, rukou ošplouchneš, ale rozhodně bych to nepraktikovala v práci nebo na veřejném záchodě.
Možná mají v Plzni jiné zvyky. Jo ne vlastně, tam je standardem bidet!
já se tu musím fakt smát. Jsem úplně obyčejná ženská a taky mám v koupelně bidet. Pokud někdo rekonstruuje koupelnu a má místo nebo staví dům tak opravdu v tomto případě je to standart. Bohužel panelákové koupelny jsou malé to je fakt.
@29 My jsme se s přítelem odstěhovali do starého panelákového bytu a než jsme vůbec s bytem něco stihli udělat, otěhotněla jsem. Takže jedu „po staru“ ![]()
@Maculinka píše:
@29 My jsme se s přítelem odstěhovali do starého panelákového bytu a než jsme vůbec s bytem něco stihli udělat, otěhotněla jsem. Takže jedu „po staru“
Tak to je jasné, časem bude
.
@Litta
docela by me zajimala definice „ritualni obrizky“, protoze treba v USA ji ma udelanou pred 50% chlapu a s zadnym ritualem ani nabozenstvim to nesouvisi ![]()
@Ali-Ali Jestli to třeba nebude tím, že obřezávání vzniklo na základě rituální obřízky, až se z toho po mnoho desetiletí stal zvyk
Trošku to přirovnám k Vánocům. Kdysi se slavily proto, že lidé byli věřící. Já jsem ateista a také je slavím - zvyk. Sice je to extrémní srovnání, ale zhruba takto bych to viděla.
@Litta kdyby radši zakázali obřízku u žen, co je v africe.. tohle je prd proti tomu ![]()