Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chci se zeptat začali mi růst chlupy u ucha (na tváři ) Nevíte co mám dělat jestli holit nebo nechat být? Máte někdo nějaké zkušenosti?
Možná se začínáš měnit ve vlkodlaka ![]()
Určitě se domluv s mámou, co s tím provést. Možná bude potřeba i nějaké vyšetření na hladinu hormonů.
Pokud to bude opravdu husté, nechat si odebrat krev. Tam ti jako holce nemá nic růst.
Mně v pubertě dokonce rostl vlas na čele
. Vždy, když vyrostl do patřičné délky, tak jsem ho vyškubla - no a po nějakém delším čase to ten vlas přestalo bavit a zmizel ![]()
Hlavně neholit, to pak chloupky budou tvrdší a bude to jak strniště. Určitě bych si o tom promluvila s maminkou a asi by bylo dobré se nechat vyšetřit- endokrinolog, jinak třeba i muže udělat hormonální rozbor pediatr. Hodně štěstí ![]()
@Petra_VM píše:
Mně v pubertě dokonce rostl vlas na čele. Vždy, když vyrostl do patřičné délky, tak jsem ho vyškubla - no a po nějakém delším čase to ten vlas přestalo bavit a zmizel
Znám, mě takhle rostl na tváři, kousek od nosu, bylo to šílený, ale taky jsem ho vždycky vyškubla a pak zas narostl, ale po cca dvou letech dal pokoj a je klid do dneška ![]()
Chci se zeptat začali mi růst chloupky na tváři. Nevíte co mám dělat jestli holit nebo nechat být? Máte někdo nějaké zkušenosti?
Příspěvek upraven 12.04.21 v 10:57