Ochlupení kolem 11-14 u dívek

Anonymní
7.4.21 21:52

Ochlupení kolem 11-14 u dívek

Chci se zeptat začali mi růst chloupky na tváři. Nevíte co mám dělat jestli holit nebo nechat být? Máte někdo nějaké zkušenosti?

Příspěvek upraven 12.04.21 v 10:57

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
7.4.21 21:58

Zeptej se mamky, ona ti poradí co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
7.4.21 22:19
@Anonymní píše:
Chci se zeptat začali mi růst chlupy u ucha (na tváři ) Nevíte co mám dělat jestli holit nebo nechat být? Máte někdo nějaké zkušenosti? :D

Možná se začínáš měnit ve vlkodlaka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.4.21 22:20

Hlavně neholit, bude to růst ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
7.4.21 22:31

Určitě se domluv s mámou, co s tím provést. Možná bude potřeba i nějaké vyšetření na hladinu hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.21 22:32

Pokud to bude opravdu husté, nechat si odebrat krev. Tam ti jako holce nemá nic růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
7.4.21 23:18

Hlavne to nehol 😁Aby si pak nebyla zarostla.. 🤦🏻‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.4.21 23:32

Mně v pubertě dokonce rostl vlas na čele 8o. Vždy, když vyrostl do patřičné délky, tak jsem ho vyškubla - no a po nějakém delším čase to ten vlas přestalo bavit a zmizel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:05

Ještě horší je ženský knírek :zed:

• Citovat
  • Upravit
102
15.4.21 10:16

Hlavně neholit, to pak chloupky budou tvrdší a bude to jak strniště. Určitě bych si o tom promluvila s maminkou a asi by bylo dobré se nechat vyšetřit- endokrinolog, jinak třeba i muže udělat hormonální rozbor pediatr. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.4.21 10:18
@Petra_VM píše:
Mně v pubertě dokonce rostl vlas na čele 8o. Vždy, když vyrostl do patřičné délky, tak jsem ho vyškubla - no a po nějakém delším čase to ten vlas přestalo bavit a zmizel :lol:

Znám, mě takhle rostl na tváři, kousek od nosu, bylo to šílený, ale taky jsem ho vždycky vyškubla a pak zas narostl, ale po cca dvou letech dal pokoj a je klid do dneška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová