Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mabis Když je kluk přetažený (a je také zdravý), dokáže to u nás někdy vypadat podobně včetně mužného postoje ![]()
@mabis obrázky v pohodě, běžný nepořádek, co děti nadělají, akorát ta prodlužovačka vypadá pro děti nebezpečně.
Zakl. omlouvam se za pochybení, mimino je jak živé. Brr.;) tak tedy zítra děti do školek. koupit tanky a mas klid.Ja mám třeba proti synovi zámek na lednici(PWS) a zámek v koupelně. miluje vodu.
@Hanka79 píše:
Tak to je husta panenka…az me zamrazilo![]()
No to teda ![]()
@Pizlam píše:
Netvrdim, ze chuda ale 3000,– mesicne za jogurty si kolikrat nemuze dovolit rodina s jednim ditetem.
a co, budeš tady někomu závidět 15 jogurtů
Tak máte zase něco jiného, co zakladatelka ne.
@marra2 píše:
Zakl. omlouvam se za pochybení, mimino je jak živé. Brr.;) tak tedy zítra děti do školek. koupit tanky a mas klid.Ja mám třeba proti synovi zámek na lednici(PWS) a zámek v koupelně. miluje vodu.
Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.
Zakladatelko mozna by jsi si mela promluvit i se sousedy, vysvetlit jim, ze mas „nemocne“ deti, a proto to s nima neni nekdy jednoduchy a jeste v 1h rano nespi…aby si nemysleli, ze jsi jen neschopna mama, co je vcas neumi nahnat do posteli… Samozrejme chapu i je, ze treba jsou utahany z prace a vecer chteji mit klid a ne poslouchat dupod a blazneni deti do dvou hodin do rana ![]()
@Anonymní píše:
Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.
No tak to pak řekni páni sociální at s tebou stráví jeden den. možnost jít do domku není? Kvůli sousedům.
@IvetJas píše:
No ono ale u dětí s tímto postižením se ti taky hezky může stát, že krom těch jogurtů už nesní skoro nic jiného, paní sama sebe odbyde a máš to. Navíc nemyslím, že by to fakt dali každý den. Náš syn taky měl den, kdy snědl sám půlkilovou holandii a pak třeba zase jen polévkovou lžíci
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.
@LadyLada píše:…
a co, budeš tady někomu závidět 15 jogurtůTak máte zase něco jiného, co zakladatelka ne.
@Hanka79 píše:
Zakladatelko mozna by jsi si mela promluvit i se sousedy, vysvetlit jim, ze mas „nemocne“ deti, a proto to s nima neni nekdy jednoduchy a jeste v 1h rano nespi…aby si nemysleli, ze jsi jen neschopna mama, co je vcas neumi nahnat do posteli… Samozrejme chapu i je, ze treba jsou utahany z prace a vecer chteji mit klid a ne poslouchat dupod a blazneni deti do dvou hodin do rana
Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.
@Pizlam píše:
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.