Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
20.11.14 22:48
@Pizlam píše:
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.

No, ale to, že paní na jogurty nemá, je taky spekulace, stejně jako to, že je jí každý den :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1573
20.11.14 22:49
@Blackova.K píše:
a spousta rodin si to dovolit může. tohle se těžko řeší, třeba jsou děcka živi jen z tohodle a ostatní je problém do nich dostat. Mám dítě co nežere, takže kdybych věděla že bude dlabat nevím co, tak mu to koupím taky bez ohledu na cenu.

V takovem pripade urcite ano, to je jasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708

Zakladatelko, kdybys potřebovala, tak můžu věnovat povlečení na dvě postele. Dostala jsem ho nedávno a nepoužívám ho, nehodí se mi. Když tak mi napiš do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Pizlam píše:
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.

Přišli, že tu děti křičí a dělají hluk.Na anonymní udání

• Citovat
  • Upravit
18259

Jeeee bych tu neresila jogurty, tak snedi tolik jogurtu no…zase treba nemaj mycku…vzdyt je to jedno, ne? :) Jinak od Plzne bohuzel nejsem, jinak bych klidne nabehla na ten uklid a pomoct zabezpecit nejak ty skrine.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
@IvetJas píše:
No, ale to, že paní na jogurty nemá, je taky spekulace, stejně jako to, že je jí každý den :nevim:

Vsak tak jsem to take myslela, ze je to jen spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
20.11.14 22:50
@Anonymní píše:
Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.

Noo, to budou velmi milí citliví lidé, když navrhují ledovou sprchu a seřezat. Co vážně pronájem ve starším menším domečku?

• Citovat
  • Upravit
1573
20.11.14 22:50
@Anonymní píše:
Přišli, že tu děti křičí a dělají hluk.Na anonymní udání

Takze sousedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 22:52
@IvetJas píše:
Noo, to budou velmi milí citliví lidé, když navrhují ledovou sprchu a seřezat. Co vážně pronájem ve starším menším domečku?

Finančně bych to neutáhla pohybujou se mezi 10-20 tis. Navíc málo kdo chce do podnájmu mtku s 3ma postiženýma dětma a kočkama

• Citovat
  • Upravit
4918
20.11.14 22:53
@mabis píše:
Já jen pro zakladatelku - mezi těmito fotkami je rozdíl asi 2 hodiny, než jsem zajela něco zařídit na poštu a hlídal jejich otec (seděl u počítače) - jo a uklízet to nebude, protože je to moje práce přece :pocitac:
a to mám zdravé děti (teda syn je adept na ADHD)

Ty jo, ty si fotíš obývák před odjezdem a po příjezdu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.11.14 22:53
@Pizlam píše: … :roll:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.11.14 22:54
@Anonymní píše:
Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.

Ach jo njn…tak jedine opravdu se zkusit prestehovat s detma nekam, kde budete vicemene samy… :think: protoze tohle proste bude porad dokola :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 22:55

Já chápu i ty sousedy, každý máme rádi to svoje, klid atd. a lidi co o tom nic nevědí tak reagují tak jak reagují :roll: o jednom mém dítěti si taky každý myslí že je to nevychovaný hajzl. Já bych zkusila sehnat nějakou výpomoc, podle mě to posvětí i dětská doktorka a i ta sociálka by v tom mohla pomoci. Nebo určitě je tam u vás nějaký spolek kde se združujou lidi se stejně nemocnýma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.11.14 22:56
@Anonymní píše:
Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.

To je teda pěkně naprd, to nic nestihneš, ani uklidit, natož si odpočinout. Zkus si třeba dát nějaký inzerát nebo se poptat na Charitě, jsou různí dobrovolníci, možná někoho na pár hodin seženeš, myslím, že to dost potřebuješ nebo se z toho brzy zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.11.14 22:57
@Anonymní píše:
Děti zalehli manžela nemám v obou kočárkách jsou panenky miminko opravdu nemáme. Dětem 7 a 8 let. Náš autík mmiluje mimina krade je takže mě poradilin panenku co vypadá jako živá

No tak ted už je všechno jasný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect