Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
20.11.14 22:58
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ty jo, ty si fotíš obývák před odjezdem a po příjezdu? :lol:

jo bohužel už jo :( at žije rozvodové řízení :( - jak říkám operoval tím, že je u nás doma bordel (jo občas je, protože práce, 2 děti, a když se sejdou nemoce, tak prostě radši lehnu a dávám se a děti do kupy, ale prostě až mi je líp tak uklidím (bordel nemá nožičky a neuteče) - on nehne prstem (a ještě má blbé kecy :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 22:58
@Pincenza píše:
No tak ted už je všechno jasný. :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 23:00
@Pincenza píše:
No tak ted už je všechno jasný. :lol:

Ted´jste mě rozesmála. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4918
@mabis píše:
jo bohužel už jo :( at žije rozvodové řízení :( - jak říkám operoval tím, že je u nás doma bordel (jo občas je, protože práce, 2 děti, a když se sejdou nemoce, tak prostě radši lehnu a dávám se a děti do kupy, ale prostě až mi je líp tak uklidím (bordel nemá nožičky a neuteče) - on nehne prstem (a ještě má blbé kecy :( )

Tak v tom případě to chápu, že to má svůj účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086

Taky jsem se pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.11.14 23:01
@Anonymní píše:
Ted´jste mě rozesmála. Děkuji

Bylo mi potěšením. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
20.11.14 23:05
@Anonymní píše:

Brr :-D to bych doma nechtela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.11.14 23:05
@Anonymní píše:
Finančně bych to neutáhla pohybujou se mezi 10-20 tis. Navíc málo kdo chce do podnájmu mtku s 3ma postiženýma dětma a kočkama

Ahoj, a máš vyřízené všechny soc. dávky, na které máš nárok? Např. navýšení PNP ze soc. důvodů a příspěvek na bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.11.14 23:06

Teda ty fotky, to je děs. Mám tři děti, se třetím prosedím půl dne u kojení ale takovej bordel jsem doma v životě neměla. Chápu že někdo nemá na moderní vybavení ale to neznamená že nemůžu mít čisto, zvlášť kdyz tam vychovavam děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
20.11.14 23:07
@Anonymní píše:
@LenkaK píše:
Kdybyste se raději zeptali, kde zakladatelka bydlí a přišli jí pomoct aspoň to nádobí umýt - nic by to nestálo a zakladatelce by se pomoc hodila. Chtěla bych Vás všechny vidět, jak to všechno zvládáte v její situaci Vy, které jí píšete, že je všechno špatně jen u zakladatelky.
Tipuju si, že si je zakladatelka sama neudělala.

Zakladatelko, proč jsi nešla na další vyšetření na Crohna? Bylo to kvůli hlídání? [/citaAce]

Ano nebylo kdo by děti hlídal a taky strach.Furt doufám že je to jen psychického rázu

Holka neblbni a na vyšetření běž. Stres a málo odpočinku je pro crohna hnojivo.Je potřeba se léčit a co nejvíc zmírnit příznaky. Na tuto nemoc můžeš zemřít a ty máš tři děti, které tě potřebují. Držíš aspoň dietu? Mám crohna tak vím o čem píšu.

• Citovat
  • Upravit
49159
20.11.14 23:11
@Freyaa píše:
Teda ty fotky, to je děs. Mám tři děti, se třetím prosedím půl dne u kojení ale takovej bordel jsem doma v životě neměla. Chápu že někdo nemá na moderní vybavení ale to neznamená že nemůžu mít čisto, zvlášť kdyz tam vychovavam děti.

prosím tě dočti si to a pak se tu kasej :roll:

Příspěvek upraven 20.11.14 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 23:12
@pipa.k píše:
Ahoj, a máš vyřízené všechny soc. dávky, na které máš nárok? Např. navýšení PNP ze soc. důvodů a příspěvek na bydlení?

Navýšení pnp mám. Další dávky vyběhané nemám.

• Citovat
  • Upravit
26093
20.11.14 23:13
@Freyaa píše:
Teda ty fotky, to je děs. Mám tři děti, se třetím prosedím půl dne u kojení ale takovej bordel jsem doma v životě neměla. Chápu že někdo nemá na moderní vybavení ale to neznamená že nemůžu mít čisto, zvlášť kdyz tam vychovavam děti.

Kolik z nich je autistů? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.11.14 23:16
@jdukolem píše:
prosím tě dočti si to a pak se tu kasej :roll:Příspěvek upraven 20.11.14 v 23:14
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.14 23:16
@Anonymní píše:
Navýšení pnp mám. Další dávky vyběhané nemám.

zkus to.. i to minimum které by vám mohlo náležet by se šiklo..jinak co se obrátit na nějakou nadaci o pečovatelku? já vidím že přispívají na ty paterčata tak proč ne na tři děti co mají zdravotní problém? Chápu že ti není dobře a není asi ani síla..ale nějaká kamarádka, někdo kdo by ti s tím pomohl? Já jsem zdaleka.. jinak bych pomohla ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí