Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
22.11.14 11:35

Tak já na pořádek nejsem vůbec, pt musím napsat jako první.. Snažím se mít uklizeno tak by jsme nebyli zavalení bordelem, ale nejsem ten typ, co pořád vytahuje hadru vysavač a jsem nervní s neumytého nádobí atd..
na druhou stranu dotaz byl jasný, zakladatelka až průběhu diskuse napsala o co všechno jde, takže i já jsem napsala, že to prostě bordel je- podle mě už za hranicí, nebudu tu psát, že ne, že je to ok, ale napíšu upřímně, že ji chápu, že nestíhá a dokážu si představit, že to má těžké..
Ptala se jestli ji vezmou děti, názor jsem napsala, že ne, ale věřím, že si ji ještě přijdou zkontolovat, a proto jsem radila fakt si poklidit… myslím, že třeba za takovým názorem neni nic špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.11.14 11:56

Taky netvrdím, že tam nebyl nelad, ale zase pokud má tak nemocné děti…V kuchyni měla umyté nádobí a sušila prádlo. V těch pokojích věřím, že se o to postaraly děti. Navíc mám Crohna a vím, jak je někdy namáhavé třeba umýt okna, nebo jen blbý nádobí. Naštěstí mám manžela a když nemůžu, rád uklidí.

• Citovat
  • Upravit
869
22.11.14 12:34

Hmm, já vyšilovala s úklidem vždy na Vánoce a úplně mi to dovedlo zkazit ten čas. Letos to hrotit nebudu a uvidíme, jesti si Vánoce víc užiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.11.14 12:46

@4family Užiješ,věř tomu.

• Citovat
  • Upravit
2325
22.11.14 20:12
@IvetJas píše:
Tohle je bohužel hodně náročné a ne každému jde vysvětlit, že má raději jen doma v pokojíčku, když je sám. Já jsem kdysi četla případ ženy, tuším to nebylo v Čechách, možná v Americe, která sama vychovávala těžce postiženého syna (nevím, jestli tam bylo mentální postižení v kombinaci s něčím nebo co), ale každopádně ten onanoval všude a obtěžoval lidi tak neúnosným způsobem a už byl velký a dost silný, takže to ta žena ze zoufalství vyřešila tak, že s ním začala spát sama, aby se aspoň trochu… :( naprosto katastrofické.

To je šílené 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
24.11.14 21:26
@4family píše:
Mě teda baví, jak některé jsou na pořádek a těžce odsuzují to, co bylo na foto vidět. To asi nemá kdo co jiného na práci, než uklízet. A to nemám autistické děti, jen 3 normální děti a spoustu jiných věcí na práci, než celé dny uklízet. Občas mám takové záchvaty uklízení, kdy se snažím mít uklizeno celý den a týden a nakonec jsem vždy zjistila, že je to život k ničemu trávit tolik času tak nezáživnou činností.

Konečně někdo normální a s normálním názorem :mrgreen:
Mám stejný přístup k úklidu a jsem hrdá na to, že mám jiné záliby a jsem tak trochu bordelář :) Je sice fajn mít tak nějak uklizeno, ale není fajn tím trávit život. Takže zábavnější je trochu bordelu a trávit čas jinak. ;)
Oni to i děti asi víc ocení, když se to nepřehání a nemají za matku frenetickou uklízečku, co má k ruce přirostlou prachovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
24.11.14 21:36

Ano, trochu bordelu není na škodu. Já mám zafixovanou svoji mamku s hadrem v ruce. Hlavně v pubertě mě to štvalo :mrgreen:. Měli jsme celé horní podkroví, dva byty, spojené a já měla jakoby jeden byt k dispozici a pořád mi tam lezla s hadrem a přerovnávala mi věci. Dělá to i dnes, přijede a srovnává mi tu věci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.11.14 21:47

@ospalámyš Nejen děti, máme kamaráda, jehož žena má doma naleštěno tak, že se tam člověk bojí jen vkročit, aby nenašpinil. On hrozně rád jezdí k nám a když se mu omlouvámza binec(bo ve srovnání s jeho ženou se cítím jako čunče)vždy mi odpoví, že se u nás cítí líp jak doma, prý to tu máme zabydlený. Takže ty super hospodyňky by se nad sebou měly zamyslet a kdyby jim náhodou utekl chlap, tak aby věděly proč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 22:01

Taky me ceka navsteva socialky kvuli svereni ditete do pece ale zrovna mam silenej bordel v kuchyni(nadobi a neporadek na lince po vareni) takze si myslim ze takovej bordel urcite ve vychove neublizi kdyz se da uklidit a nekdy to uhlidat proste nejde kdyz ma clovek dite :) kolikrat kdyz vidim ve zpravach v cem zijou ty maly deti Romu tak se divim ze jim je nevezmou, takze za bordel po detech urcite neodeberou..max. reknou ze se prijdou podivat jindy :) teda aspon muj nazor, ze odebirat by meli pri plisnich, smradu, spine a tyrani…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.15 15:09

Ahoj obnovuji diskuzi. chtěla bych se zeptat.Mam kamarádku a ma dve ´deti. nedávno se s pritelem pohádaly a ona mu ve vzteku řekla že ublíží dítěti. On jí později volal ale než stihla doběhnout k telefonu tak mladsi dítě telefon zvedlo nemluvilo a po chvilce to polozil a jestě se mu podařilo celej telefon vypnout. Přítel se lekl a zavolal tam policii.Ty prijeli videli ze se nic nestalo. Rekli ze to musí hlasit na urad. Z uradu prisli asi za tri dny sepsali informace zeptali se kam chodi deti do skolky jakou mají mudr. a odesli.Mate někdo zkušenost jestli oni kontaktuji skolku a mudr? Kamaradka je ted uplne na nervy z toho. Jinak jsou uplne normalni rodina a mají se všichni radi

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
20.3.15 15:12

Někdo kdo vyhrožuje, že ublíží dítěti není normální :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.3.15 15:13

Tobě přijde normální říkat, že ublíží dítěti? 8o

• Citovat
  • Upravit
682
20.3.15 15:14

Jsou normální, mají se rádi, vyhrožují, že ublíží dítěti… Mě to teda k sobě nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 15:16

Tak normalni to není to je jasny. rekla to ve vzteku ona ty deti miluje a dala by jim první poslední. ted si rve vlasy jak je pitoma

• Citovat
  • Upravit
11117
20.3.15 15:17

Chapu, ze v afektu rekne clovek kde co, ale tohle bych z ust nevypustila. a slyset to nekoho rict a pak se necim vydesit, tak tam poslu policii taky. popravde spis doufam, ze to s ni nekdo resit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí