Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
20.3.15 15:19
@Anonymní píše:
Tak normalni to není to je jasny. rekla to ve vzteku ona ty deti miluje a dala by jim první poslední. ted si rve vlasy jak je pitoma

Ve vzteku řeknu že je chlap trubka, ne že ublížím dětem, je v pořádku, že je zahájeno šetření a doufám, že takové zůstanou pod dohledem

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.3.15 15:21
@Ali-Ali píše:
Chapu, ze v afektu rekne clovek kde co, ale tohle bych z ust nevypustila. a slyset to nekoho rict a pak se necim vydesit, tak tam poslu policii taky. popravde spis doufam, ze to s ni nekdo resit bude.

Naprostý souhlas.

• Citovat
  • Upravit
4918
20.3.15 15:26

Určitě se budou ptát ve školce i u doktorky, to si může být kamarádka jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.3.15 15:33
@Ali-Ali píše:
Chapu, ze v afektu rekne clovek kde co, ale tohle bych z ust nevypustila. a slyset to nekoho rict a pak se necim vydesit, tak tam poslu policii taky. popravde spis doufam, ze to s ni nekdo resit bude.

Asi tak.

Priteli se nedivim, ze ma strach, tohle normalni matka z ust nevypusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.15 15:50

No já jsem teda pěknej vztekloun a když zuřím, vypadne ze mě leccos. Ale že bych vyhrožovala, že ublížím dítěti, to nikdy. A ani mě to nikdy nenapadlo. Pokud tohle někdo vypustí z úst, tak mi to zavání narušenou osobností nebo hysterií…Kdyby mi, byť jednou, partner v hádce řekl, že ublíží dítěti, taky to jen tak nerozdejchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
20.3.15 15:59

Určitě se budou ptát minimálně ve školce, dětské lékařky, taky mohou pozvat k šetření příbuzné, ptát se sousedů atd. Zkrátka podnět musí prošetřit. Minimálně by měli matce doporučit odbornou pomoc, takové afektivní jednání může být pro děti ohrožující a po vztahové stránce to asi taky není v pořádku, matka může být psychicky tak labilní, že se to bez dohledu a odborné pomoci neobejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
20.3.15 16:22

Normální rodina a normální matka, jo? 8o Pardon, já se dokážu rozzuřit lusknutím prstu, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych z pusy něco takového vypustila, prostě nikdy! A kdyby to vypustil z úst můj partner, tak bych ho poslala k doktorovi! Nehledě na to, že „než stihla doběhnout k telefonu“, to je co za blbost? A telefon znovu zapnout neumí??? Je to divné celé od A do Z. Buď ti známá pěkně kecá, nebo jsi to ty, komu se to stalo a pak se prosím zamysli nad tím, jestli by nebylo dobré dojít k psychologovi, nebo psychiatrovi, protože tohle opravdu není normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
20.3.15 16:26

Tohle normální není, ať už to bylo jakkoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.3.15 17:44

Seš si jistá, že mluvíš o kamarádce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.3.15 18:00
@Mikina píše:
Seš si jistá, že mluvíš o kamarádce?

Též mé to napadlo ;) to je jak kamarádův kamarád má na penisu pupínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.15 18:00
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi. chtěla bych se zeptat.Mam kamarádku a ma dve ´deti. nedávno se s pritelem pohádaly a ona mu ve vzteku řekla že ublíží dítěti. On jí později volal ale než stihla doběhnout k telefonu tak mladsi dítě telefon zvedlo nemluvilo a po chvilce to polozil a jestě se mu podařilo celej telefon vypnout. Přítel se lekl a zavolal tam policii.Ty prijeli videli ze se nic nestalo. Rekli ze to musí hlasit na urad. Z uradu prisli asi za tri dny sepsali informace zeptali se kam chodi deti do skolky jakou mají mudr. a odesli.Mate někdo zkušenost jestli oni kontaktuji skolku a mudr? Kamaradka je ted uplne na nervy z toho. Jinak jsou uplne normalni rodina a mají se všichni radi

normální fakt není, jinak by nevyhrožovala, že dítěti ublíží. Ten chlap udělal to nejlepší, co mohl. Jinak samože oni to prošetří, budou se ptát u dr, možná i v té školce. Je to jejich povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.3.15 18:02
@BlueFairy píše:
Též mé to napadlo ;) to je jak kamarádův kamarád má na penisu pupínky…

chudák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.3.15 18:06
@Mikina píše:
chudák :roll:

To bylo myšleno jako příklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.3.15 18:07
@BlueFairy píše:
To bylo myšleno jako příklad :lol:

já vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
20.3.15 18:09

A proč je to vlastně v diskusi o bordelu v bytě? Našla policie v bytě taky něco nestandardního? Extrémní čurbes, špínu, chaos a nešťastné, nervózní děti? Pokud ne a jinak bylo všechno v pořádku, tak by se to snad mohlo vysvětlit, že jen chtěla otce dětí vystrašit, aby přišel domů včas, všeho nechal a šel se věnovat rodině…? Co já vím, čeho tím chtěla dosáhnout.

P. S. Normální mi to teda ale nepřipadá. Nota bene pokud jsou jinak tak spořádaná rodinka a je to přesně tak, jak píšeš, tak by snad ten muž měl partnerku dobře znát a vědět, že má sklon k hysterii, ale ve skutečnosti dětem neublíží, takže není důvod hned volat policii. Asi jí tak úplně nevěří a možná má důvod, co my víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí