Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BlueFairy píše:
Též mé to napadloto je jak kamarádův kamarád má na penisu pupínky…
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi. chtěla bych se zeptat.Mam kamarádku a ma dve ´deti. nedávno se s pritelem pohádaly a ona mu ve vzteku řekla že ublíží dítěti. On jí později volal ale než stihla doběhnout k telefonu tak mladsi dítě telefon zvedlo nemluvilo a po chvilce to polozil a jestě se mu podařilo celej telefon vypnout. Přítel se lekl a zavolal tam policii.Ty prijeli videli ze se nic nestalo. Rekli ze to musí hlasit na urad. Z uradu prisli asi za tri dny sepsali informace zeptali se kam chodi deti do skolky jakou mají mudr. a odesli.Mate někdo zkušenost jestli oni kontaktuji skolku a mudr? Kamaradka je ted uplne na nervy z toho. Jinak jsou uplne normalni rodina a mají se všichni radi
Tak určitě se může sociálka zkontaktovat s doktorkou i školkou. A víš přesně co mu řekla? Já se té jeho reakci vůbec nedivim. Já ve vzteku taky nadávám a nevidim si do pusy, ale tohle si neumim představit ani v největším afektu, kor když to byla hádka mezi nima dvěma.
Asi není úplně běžné, aby byť v hádce s úmyslem partnerovi slovně ublížit, vyhrožovala matka dítěte, že ublíží svému dítěti ( v tomto případě to spíš bylo myšleno, že je to především JEHO dítě)…Myslím si, že je v pořádku, že bude kamarádka chvíli pod dohledem. Třeba jí to pomůže nést za svoje skutky zodpovědnost…Nechápu, jak jí mohlo vůbec něco takového napadnout natož to vypustit z pusy…
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi. chtěla bych se zeptat.Mam kamarádku a ma dve ´deti. nedávno se s pritelem pohádaly a ona mu ve vzteku řekla že ublíží dítěti. On jí později volal ale než stihla doběhnout k telefonu tak mladsi dítě telefon zvedlo nemluvilo a po chvilce to polozil a jestě se mu podařilo celej telefon vypnout. Přítel se lekl a zavolal tam policii.Ty prijeli videli ze se nic nestalo. Rekli ze to musí hlasit na urad. Z uradu prisli asi za tri dny sepsali informace zeptali se kam chodi deti do skolky jakou mají mudr. a odesli.Mate někdo zkušenost jestli oni kontaktuji skolku a mudr? Kamaradka je ted uplne na nervy z toho. Jinak jsou uplne normalni rodina a mají se všichni radi
já doufám že zůstane pod dozorem hodně dlouho protože to že vůbec něco takového vypustí z pusy je pro mě známka toho že to je patologická matka která ten dozor - pro jistotu potřebuje…
@Anonymní píše:
Tak normalni to není to je jasny. rekla to ve vzteku ona ty deti miluje a dala by jim první poslední. ted si rve vlasy jak je pitoma
ano je pitomá a ano rve si vlasy oprávněně možná by to chtělo návštěvu psychoterapeuta aby se naučila zvládat afekt.. bez ironie
@Ali-Ali píše:
Chapu, ze v afektu rekne clovek kde co, ale tohle bych z ust nevypustila. a slyset to nekoho rict a pak se necim vydesit, tak tam poslu policii taky. popravde spis doufam, ze to s ni nekdo resit bude.
Asi tak… mě napadlo „dobře jí tak“ ![]()
Takže to bylo zhruba takto: kamarádka v hádce řekla partnerovi, že ublíží dítěti, partner pak někam odešel a po čase telefonoval. Telefon zvonil, kamarádka k němu běžela a než stihla doběhnout, zvedlo telefon dítě a nic neříkalo. Kamarádka v té době dělala co? Asi jí zdřevěněly nohy a nedokázala udělat poslední krok
Dítěti se pak podařilo telefon vypnout a kamarádku nejspíš postihla náhlá ztráta paměti, že vůbec někdo volal a nevšimla si, že má vypnutý mobil. Velmi pravděpodobný příběh ![]()
Spíš to bylo tak, že do telefonu nemluvila schválně, aby partnera vystrašila. Asi nečekala, že ho vystraší tolik.
No nic, ať tak nebo tak, kamarádka (potažmo zakladatelka) je magor a je dobře, že ji mají úřady v merku ![]()
Ten, kdo něco takového, i třeba v afektu, vypustí z úst, není normální
Nedivím se jejímu partnerovi, že zavolal policii, mě by to taky vyděsilo.
@Antonie Bolavá To mě taky napadlo, pochybuju, že šlo o pevnou linku bez paměti čísel…
Já bych tam s ní to dítě asi ani nenechala. I kdyby nebylo moje. To by mě fakt zajímalo, čím vyhrožovala, že mu udělá ![]()
Asi bude lepsi, kdyz se na ni mrknou. Chova se zvlastne. Ale nejake odebrani nehrozí…