Odebrání dětí sociálkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
28.3.13 07:51

To je nemůže být pravda u nás žijí socani mají 5 dětí. na očkování nechodí, jsou špinavý nejsou to cikáni. a nikdo s tím nic nedělá ani doktorka. je to smutné. říkám si co je to za zákony naši republice a pak čtu toto. to se my opravdu nezdá. v dnešní době kdy si člověk může dělat co chce tak mě to přijde na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.3.13 07:51

Určitě by OPD přišlo na šetření. A musela bys obdržet nějaké rozhodnutí o odebrání… Zeptej se babičky ať ti ukáže nějaký papír…je to fakt nesmysl. Neboj se. Nechce je tak náhodou babka jenom pro sebe. Že se tak nabídla, že je pohlídá a pak najednou tohle. Je to fakt dost divné. :mavam:
A babka je čí tchýně tvoje???

Příspěvek upraven 28.03.13 v 07:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.13 07:52

Spíš mě napadlo, že vás bába chce vyděsit nebo chce, abyste se kvůli dětem „vzpamatovali“ ale vybrala si na to dost divný způsob :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
28.3.13 07:54

Nevěřim :nevim: a jestli vám odebrali děti muselo v tom být něěco víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.3.13 07:56

Jestli to vis jen od manzela, tak muze lhat i on. Jestli vam to zrovna neklape, tak bych pro ty deti rozhodne okamzite jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.3.13 07:56
@gabriela82 píše:
Spíš mě napadlo, že vás bába chce vyděsit nebo chce, abyste se kvůli dětem „vzpamatovali“ ale vybrala si na to dost divný způsob :nevim:

nad tím samým přemýšlím, že možná chtěla vyplašit, aby se dali dohromady a nechlastali :pankac: jen to babka trošku nedomyslela asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
28.3.13 07:58

Taky si myslím, že vás chtěla vyděsit. No ono to tak dřív i fungovalo, že děti mohla odebrat přímo sociální pracovnice. Ale to bylo před novelou zákona o sociálněprávní ochraně dětí v roce 1999. Tehdy jsem ještě studovala, maximálně jsem byla na tehdejším Okresním úřadě na praxi, takže o těch podmínkách, co byly, moc nevím. Počítám ale s tím, že to určitě taky nebylo jen tak. Takže babča se zasekla asi v trochu jiné době…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
28.3.13 08:00
@Anonymní píše:
Ahoj potřebovala bych poradit…S manželem máme 3 děti 1, 3 a 8let. Do nedávna jsem bydleli asi jako každý druhý člověk…prostě normálka..byt..děti do škoky do školy, manžel práce. nic neobvyklýho. Po nějaké době nám to s manželem přstalo klapat manžel se občas rád napil tak jsme se začali jsme se hádat. Aby jsme toho ušetřili děti tak se nám babička nabídla že si je tak na týden vezme at si vyřešíme svoje. No jo jenže ani ne po 4 dnech my vola mažel že nam sociálka vzala děti. ( je pravda že sem vynechala v tom schonu jedno očkování) a že babička musela jet na soc. přemlouvat aby je nedali do kojeňáku a děcáku. Dokonce tvrdí že děti dostala do péče ona a mi za nimi můžeme jet na návštěvu ale vzít si je můžeme až když rozhodne soud jelikož někdo udal manžela že je alkoholik…(myslím že ne každý kdo má rád pivo je alkáč ) Nikdy jsem žádný problém neměla sociálka u mě nikdy nebyla a papír jsem taky žádný nedostala a je mi dost divné že by tohle zvládla sociálka za jediný den??? Lže babka? Jsem nervama v háji…co sociálka může a co ne?

Obrátila bych se na právníka, nejlépe z LIGY LIDSKÝCH PRAV.

• Citovat
  • Upravit
430
28.3.13 08:02

Žeňte to až do Štrasburku, aby se ukázalo, že jedna stařena na starý kolena zešílela :roll: Fakt mně hlava nebere, že někdo jí (babce) na tohle skočí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
28.3.13 08:07

Babí se dívala na akční film a pak jí napadlo, že by taky něco mohla vymyslet, ať si ještě na konci života užije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.3.13 08:14

Holky, možná je fakt babka chtěla vyděsit, aby nechlastali :think: protože zase anonymní nemůže založit diskuzi, tak zakladatelka určitě ví, že lhát se tu nevyplácí, že FBI emimino vypátrá všechno ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
28.3.13 08:24
@Anonymní píše:
Díky já sem si chtěla být jistá než jí tam pojedu zpr :cert: ovodit…

A pokud ti je nebude chtit dat tak bych ji rekla ze ji jdu nahlasit unos.At ma bab taky pritopeno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.13 08:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.3.13 08:29
@gabriela82 píše:
@kattkka :mrgreen:

No hele nema na ne zadny narok. Takze pokud je nebude chtit vydat tak bych ji zatopila a v nejhorsim ty policajty zavolala. Drzet je bez rozhodniti nemuze a musi ji je dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.3.13 08:40

Já jsem fakt zvědavá na rozuzlení :think: jestli si to bába fakt vymyslela, tak bych ji klackem hnala až na…no daleko :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová