Odebrání dětí sociálkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
15.11.13 21:10

@martina.se Kéž by si měla pravdu :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.11.13 21:11
@maminka189 píše:
@martina.se Kéž by si měla pravdu :! :! :!

stačí si vzpomenout na případy ala týraný Dominik. Kolikrát tam baby ze sociálky byly, neřešily vůbec nic, kluk málem zemřel :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 21:12

@maminka189 My nevíme co tam té psycholožce říkala. POkud jí tam například vyprávěla jak se jí honilo hlavou dítě zabít, cítila že mu prostě musí fyzicky ublížit a jak se pak rozhodla pro pásek a dělalo jí vyloženě dobře když její dítě řvalo bolestí, tak to bych třeba taky nahlásila. Vem si to logicky, pokud dítěti nařežu a jsem normální tak nemám potřebu s touto informací utíkat za psycholožkou, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.13 21:13

Zajímalo by mě, jak dopadla zakladatelka této diskuze s dětmi. Z toho mi úplně mrzí.

• Citovat
  • Upravit
5548
15.11.13 21:14

@Lynette Já nevim, tak třeba jí to pak trápilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 21:17

@maminka189 Myslím, že kvůli tomu že dala dítěti páskem u soudu rozhodně nebyla, že v tom bylo něco víc. POkud by jí to trápilo tak by psycholožka neměla tendenci to hlásit. Ale třeba jí to dělalo dobře - a to je už důvod to nahlásit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.11.13 21:18

@Lynette To jo no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
15.11.13 21:32

@Lynette no nevím stačí jedna výpověď zhrzeneho manžela například, pribarvena samozřejmě a problém je na světě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 21:38

@wra Přibarvených výpovědí mají habaděj. Musí přijít situaci sami zhodnostit. Pokud přijdou do domácnosti kde se dítě k mámě má a ona k němu taky a vše je v pořádku tak nemají důvod dítě odebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.13 21:45

@Lynette Z okolí vím že mohou na základě lživé výpovědi otce děti předběžně matce vzít, a dát je k němu. Případ se začal zkoumat až pak. Matka byla psychicky uplně mimo, ale děti jí vrátil soud cca do 3 měsíců. Otec si vše vymyslel neplatil alimenty a jen se matce mstil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.11.13 21:47
@martina.se píše:
stačí si vzpomenout na případy ala týraný Dominik. Kolikrát tam baby ze sociálky byly, neřešily vůbec nic, kluk málem zemřel :pocitac: :poblion:

to mi ani nepřipomínej v době kdy jsem se rozváděla byl ten případ s Honzíkem který zanedbala sociálka a kluk umřel, ex byl debil a sociálky měly strachy staženej zadek aby něco nezanedbaly a tak u nás byly týden co týden, že si ex stěžoval jak se špatně starám, že má kluk modřinu apod. Po dvou měsících když už jsem toho měla plný zuby a vyjela jsem na ní tak mi řekla že po tom medializovaném případu musí všechno důkladně prošetřovat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 21:56

@martina1988 Upřímně nedovedu si představit že by mi nějaká cizí ženská vyrvala mýho chlapečka z ruky a odvezla ho kamsi. Neexistuje - to bych prostě nedovolila. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.11.13 21:57

@Lynette ona by ta ženská s sebou měla policajty a ti by tě zpacifikovali, je jim jasné že dobrovolně bys ho nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.11.13 22:00

@Lynette Bylo to strašný :-( Život se jí změnil hodně. Bohužel otec je bez trestu a může škodit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.11.13 22:02

Taky jsem o tom před časem četla a je mi z toho fakt slabo. :(

http://henryklahola.nazory.cz/Lov.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...