Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
120 km není tolik, aby si nepřijela třeba druhý den. Příbuzný jezdí tytéž kilometry denně! do práce.
Rozhodně bez peněz by paní měla smolíka.
@jakanas píše:
Lidi jezdí i 300km pro kočárek…
jo, ale berou si sebou prachy ![]()
My si třeba jeli pro kočárek z Brna do Prahy autem, paní prodávala na bazaru jen s osobním odběrem.
v případě zakladatelky bych ale neprodala..
@Markéta80 píše:že
To je teda náhoda, jedu pro kočár ale peníze necham doma![]()
Že si zadá platbu přes telefon, to klidně může, dokonce o tom může existovat i nějaký „doklad“, ale u mojí banky to třeba funguje tak, že když si zadám platbu z účtu, kde nejsou peníze, tak se taky tváří, že byla pořízena, ačkoli příjemci neodejde… Takže jistota to určitě není.
@Markéta80 píše:
To je teda náhoda, jedu pro kočár ale peníze necham doma![]()
To je teda náhodička ![]()
Já jednou jel do bazaru 150 km pro auto, a taky jsem zjistil, že peníze jsem nechal doma na stole, takže stát se to může… Takže jsem stál bez auta i peněz v bazaru a řešili co dál. Kolega co mně tam vezl musel už na servis. Mně naštěstí zachránila banka a příjemný bazarista.
Když jsem blbá a jdu bez peněz nakoupit do obchodu, kde neberou karty… tak holt si bu´d dojdu vybrat někam do bankomatu, nebo jdu do jiného obchodu, kde karty berou, nebo… mám smůlu.
@Markéta80 píše:
@martina.se já taky, kontroluji raději několikrát![]()
jj, taky.. jsem totiž pakoš a ani bych se nedivila, kdyby se mi to povedlo..ale my už sedíme v autě a naposledy kontrolujem doklady a peníze ![]()
@martina.se v únoru jsem jela platit do prahy zálohu na psa, doma několikrát jsem kontrolovala a pak i v buse
. nerada vozim větší částku
a pro štěně mě pak vezl kamarád manžela a po nějaké době jízdy se mě ptal kolikrát ještě ty prachy budu kontrolovat
, to bych ani busem nechtěla jet s plnou peněženkou
, ale raději zkontroluji víckrát než někam dojet bez peněz to bych se tak max projela ![]()