Odstati mrtvého miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
18.7.17 10:53

Po 14 dnech ale u me to teda nebyla zadna super akce, ono to chvilku trva ale asi po mesici uz to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.7.17 10:55

@Babylu1 zhruba po 14 dnech, ale nebyla to zadna slaba, ale asi po mesici to uz bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.7.17 12:42

@harpyje děkuji mě doktor řekl ze samovolny potrat je k ničemu ze plod ne odejde celej asi Kecal abych jsem se na tu kyretaz ne vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
18.7.17 13:00
@Babylu1 píše:
@lachtanice86 měla jsi nějaké bolesti??

samovolný potrat bolí jako silná mestruace. U mě to trvalo cca 10 dní, než se tělo vyčistilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.7.17 14:04

@Babylu1 asi určitě kecal :)

Ale ono si nevybereš. Komplikace můžeš mít v obou případech, pokud jsi v ČR, tak ti snad žádný doktor oficiálně nedoporučí samovolný potrat. Lege artis je prý kyretáž. Jinak už by to bylo u porodních asistentek a nebo u nějaké lékařky- ženy, která by to třeba viděla jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.7.17 14:54

Ve čtvrtek mě to čeká mám hroznej strach aby se něco enpokazilo a mohla jsem mít miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.17 20:31

@Babylu1 trochu ale do třetího dne to bylo pryč. Přešlo zo s tím spinenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.17 20:33

@Babylu1 neboj mimco mít budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.7.17 20:37

@Babylu1 když sem šla na revizi bala jsem se taky. Opravdu to bylo rychle za mnou. Neboj. Prospis to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
18.7.17 21:25
@Babylu1 píše:
@harpyje děkuji mě doktor řekl ze samovolny potrat je k ničemu ze plod ne odejde celej asi Kecal abych jsem se na tu kyretaz ne vykašlala

Určitě nekecal, ma to svá rizika, moje příbuzná prodělala sepsi, co by dala za UTZ, vcasnou diagnostiku a vcasnou kyretaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
19.7.17 19:09
@Jana206 píše:
Určitě nekecal, ma to svá rizika, moje příbuzná prodělala sepsi, co by dala za UTZ, vcasnou diagnostiku a vcasnou kyretaz.

Jano, ale jasně, že hájil jen svojí část pravdy. Nejde říct, že „samovolný potrat je k ničemu, a plod neodejde celý“ - to je prostě nesmysl. Může se stát, že samovolný potrat neproběhne dobře a bude nutná kyretáž. To nezpochybňuju, ale samovolných potratů probíhají spousty a nedojde při nich k žádným komplikacím. Dokonce v některých zemích, kde ženy chodí v těhotenství k porodním asistentkám, tak jim i radí samovolný potrat.

Prostě není to jednoznačný. A neexistuje jedno správný řešení pro všechny situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
19.7.17 20:28

@harpyje Ja vím, taky jsem jeden prodělala, ale mnohem driv než v 10.týdnu. I tak to byl docela masakr, silne krvácení, zimnice, zvysena teplota, křížové bolesti jako pri porodu.
Podle me take záleží, kdy se plod přestane vyvíjet. I kdyz mam strach z narkozy, ze své zkusenosti se SP v 6.týdnu, bych pozdeji sla asi na kyretaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.7.17 11:08

Tak už jsem po kyretazi je mi hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
20.7.17 20:26

To bude dobry, prasky na bolest zaberou a klidne po 4 hodinach je muzes, za 2 dny to bude v poradku. A treba z meho okoli slecna sla na zakrok a vlastne hned po 6 ti nedeli otehotnela. Takze hlavu vzhuru ono se to povede ( ja si rikala ze by to bylo treba nemocne nebo postizene a ze to tak melo byt) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.7.17 20:49

@Hugita to mas pravdu moc děkuji za povzbuzení tak doufám ze se mi to povede a bude zdravé a ze nebudu muset podstoupit další pobyt v nemocnici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí