Odstati mrtvého miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
20.7.17 20:50

@Hugita bojím se toho otěhotnění o tohle miminko jsme se snažili necelej rok ale nakonec se povedlo je to semnou těžké mám nepravidelnou mens.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.7.17 15:08

Neboj, povede se to sriv nez budes cekat, ale chce to se zabavit necim jinym. Vim spatne se zabavuje kdyz mas myslenky furt proc my, a proc ostatni to maji v pohode a atd. Kup si ovulacni testy a uvidis jestli to pomuze. Ted fakt zabavit se jinak, kino, sport, pes, vylety, oslavy atd. A na nic netlacit na pili bohuuel kdyz to budes hodne chtit tak se nemusi zadarit…nikdy nezapomenes ale urcite se to zahoji telesne driv nez psychicky. U me to trvalo cca ctvrt roku a ted uz mi ty tehulky nevadi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.7.17 15:24

Mně tehotny vadí pořád. Ale krom zt mám za sebou i několik sp. Teď diagnostikovanou endometriozu, najela jsrm na hormonální léčbu-umělý přechod. Snažit se nesmíme. Po léčbě další laparo pro kontrolu co udělala s nemocí a potom ivf. Přirozeně nam to nepůjde. Věř mi, než já tohle podstoupim a nějakým zázrakem budu těhotná ty už budeš mít mimco doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.7.17 17:06

@lachtanice86 držím ti palce určitě se ti to povede dřív než budeš čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
22.7.17 17:09

@Babylu1 díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.7.17 05:16

@lachtanice86 zrovna bcera jsme se bavilo s kamaradku, ze ti co to miminko fakt chtej maji v sobe tu materskou lasku, to nemaji tak jednoducjy nez ty ktery o nej ani nestoji a maji jich vic nez zdravo. Drzim ti pesti, at vse dobre dopadne a povede se to napoprve. Psychika dela hodne a tady to mazec, sance je a vyjde to. Verim tomu medicina dokaze zazraky!!! Zn pani co ma neprochudny vejcovod a on mel taky nejaky problem a maji po inf holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.7.17 06:12

@Hugita děkuji snad se něco povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie