Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hugita bojím se toho otěhotnění o tohle miminko jsme se snažili necelej rok ale nakonec se povedlo je to semnou těžké mám nepravidelnou mens.
Neboj, povede se to sriv nez budes cekat, ale chce to se zabavit necim jinym. Vim spatne se zabavuje kdyz mas myslenky furt proc my, a proc ostatni to maji v pohode a atd. Kup si ovulacni testy a uvidis jestli to pomuze. Ted fakt zabavit se jinak, kino, sport, pes, vylety, oslavy atd. A na nic netlacit na pili bohuuel kdyz to budes hodne chtit tak se nemusi zadarit…nikdy nezapomenes ale urcite se to zahoji telesne driv nez psychicky. U me to trvalo cca ctvrt roku a ted uz mi ty tehulky nevadi ![]()
Mně tehotny vadí pořád. Ale krom zt mám za sebou i několik sp. Teď diagnostikovanou endometriozu, najela jsrm na hormonální léčbu-umělý přechod. Snažit se nesmíme. Po léčbě další laparo pro kontrolu co udělala s nemocí a potom ivf. Přirozeně nam to nepůjde. Věř mi, než já tohle podstoupim a nějakým zázrakem budu těhotná ty už budeš mít mimco doma
@lachtanice86 držím ti palce určitě se ti to povede dřív než budeš čekat
@lachtanice86 zrovna bcera jsme se bavilo s kamaradku, ze ti co to miminko fakt chtej maji v sobe tu materskou lasku, to nemaji tak jednoducjy nez ty ktery o nej ani nestoji a maji jich vic nez zdravo. Drzim ti pesti, at vse dobre dopadne a povede se to napoprve. Psychika dela hodne a tady to mazec, sance je a vyjde to. Verim tomu medicina dokaze zazraky!!! Zn pani co ma neprochudny vejcovod a on mel taky nejaky problem a maji po inf holcicku.