Odstehovani se s ditetem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
8.1.22 20:34

Fotky jsou naprosto vkusne a porizeny byli ciste pro soukrome ucely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.1.22 20:35

Nebo jsi toho nazoru, ze ma nekdo pravo tve soukromi rozhazovat po namesti, posilat do prace na na veskere instituty?? Opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
9.1.22 08:38
@ivana3377 píše:
Cim dal, tim lip :-). Ja to chci prave v pondeli probrat s tou socialkou.
Tak mam v zaloze jeste jednu variantu. Napisu papir ze se smim odstehovat a dam mu to podepsat. On sice hodne skodi ale jinak je dost labilni. Reknu mu na ferovku ze pokud mi to nepodepise tak pujdeme k soudu a budu tam muset vybalit ty osklivy veci a tudiz zadat i odskodneni za poskozeni povesti ci jak to nazvat a jine dalsi napadeni.

hele to je dobrej plán. Pokud ti to podepíše, tak pak máš volnou ruku a nemusíš nic řešit. Klidně ho soukromě povydírej, aby ti to podepsal, jen pozor na to, aby tě u toho třeba nenahrával. A řekni mu, že už jsi mluvila s právníkem a ten chce podat TO za ty fotky, a tím ho zkus přitlačit ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
9.1.22 08:41
@karkarka píše:
Jake poškození pověsti? On tě někdo nutil fotit akty?

Prosím tě, co je s tebou? Tak má tělo na akty. Akty můžou být vkusné, nevulgární, krásné fotky. Fotila je pro manžela, to je jako běžná věc, pokud si můžeš díky své vizáži dovolit takové fotky fotit. A nikdo nemá právo je takto zneužít. Ani manžel, když už není manžel. Je t trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.1.22 09:34
@karkarka píše:
Jake poškození pověsti? On tě někdo nutil fotit akty?

Tobě by nevadilo, kdyby tvoje fotky někdo posílal kdese dá? Coje špatného na tom, že nechala manželovi nafotit kalendář? Ty si mega jedovatá skoro v každé diskuzi, co jsem si všimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
9.1.22 11:30
@arinecka píše:
Tobě by nevadilo, kdyby tvoje fotky někdo posílal kdese dá? Coje špatného na tom, že nechala manželovi nafotit kalendář? Ty si mega jedovatá skoro v každé diskuzi, co jsem si všimla :nevim:

Jo vadilo, proto bych nic takového nefotila. A pro rypaly-telo bych na to měla. Ale právě obava, že se to někde časem objeví by mi za to nestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
9.1.22 11:31
@Arboretka píše:
Prosím tě, co je s tebou? Tak má tělo na akty. Akty můžou být vkusné, nevulgární, krásné fotky. Fotila je pro manžela, to je jako běžná věc, pokud si můžeš díky své vizáži dovolit takové fotky fotit. A nikdo nemá právo je takto zneužít. Ani manžel, když už není manžel. Je t trestný čin.

No a? To že má někdo tělo na akty neznamená, že je musí fotit. A bůh ví, co všechno fotila-modelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.1.22 16:45

Jo holky. Moc vam tu diky. Dost me ta podpora posilila. Mam to vytisknuty a jen ho odchytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.1.22 16:47
@karkarka píše:
No a? To že má někdo tělo na akty neznamená, že je musí fotit. A bůh ví, co všechno fotila-modelka.

O co tobe jde holka, nikdo nevi. Ty musis byt uplne v haji. Snad ti bude lip. Jsi hodne zla, to uz je tu znamo. Ty musis zensky strasne nenavidet. Mozna proto, ze sama zenska nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
9.1.22 19:20

@ivana3377 píše:

O co tobe jde holka, nikdo nevi. Ty musis byt uplne v haji. Snad ti bude lip. Jsi hodne zla, to uz je tu znamo. Ty musis zensky strasne nenavidet. Mozna proto, ze sama zenska nejsi.
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
9.1.22 22:26
@karkarka píše:

a co je tobě do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
10.1.22 06:24
@Arboretka píše:
a co je tobě do toho?

Je to diskuze jestli sis nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
10.1.22 07:29
@karkarka píše:
Je to diskuze jestli sis nevšimla.

a ona s tebou chtěla diskutovat o tom, jestli měla nafotiti akty nebo jestli je modelka a bůh ví, co ještě fotila? Jsi hnusná a zapšklá a zlá. Měla bys se sebou něco dělat. Číší z tebe závist a nenávist na kilometry daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.1.22 07:49
@ivana3377 píše:
Fotky jsou naprosto vkusne a porizeny byli ciste pro soukrome ucely.

A to tě kvůli tomu vážně vyhodili? Vždyť takové fotky má dnes kdekdo, nespočet našich moderátorek, hereček a spol. Nikdo se nad tím nepozastavuje a dotyčné se tím ještě veřejně chlubí. :nevim:

Nějak si neumím představit, že by to dnes měl být důvod k tomu, rozvázat s někým pracovní poměr, nebo se nad tím vůbec nějak extra pozastavovat, pokud jsou ty fotky navíc vkusné, jak říkáš. :nevim:

Jinak si myslím, že to TO jsi měla podat ve vašem případě hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.1.22 10:21

Ne, oni me nevyhodili. Prave naopak. Sef byl nahle az moc pritulny a kolegove taky. Ty narazky od vsech 43 kolegu co jsem denne slychala uz proste prekrocili urcitou hranici. Bylo mi z toho spatne. Uz jsem tam proste pracovat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová