Odstřihnout rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
11.4.21 14:27

@Vlevo vztah s otcem už nezachráníš, ale můžeš zachránit toho psa :srdce:
Otce může popadnout amok a psa kopne s fatálním následkem…
Neváhala bych ani den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
11.4.21 14:38
@Vlevo píše:
Já jsem ve službě u veterinární správy;-)
A tohle by mi neprošlo jako udání za týrání, protože pes je prostě pěknej, zdravej, žádný stopy po kopání a mlácení na něm vidět nejsou. A SVS nemůže zvíře odebrat na základě fotky nebo videa nějakého člověka.

Ale jak říkám, smlouva je na mě, takže toho se nebojím.

Jde mi spíš o budoucnost mého vztahu k rodičům, který předpokládám tímto definitivně zanikne…

No, tak pokud tomu psovi nic není a jen má respekt, proč ho odebírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.4.21 14:50

Mrzi me, ze nekdo musi vyrustat v takovych podminkach. Otec agresivni blazen, matka to ignoruje. To bych ji snad ani neodpustila. Radu nemam, je mi te lito. Svoje deti bych k nim nebrala. Takze ani psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.4.21 14:56
@Vlevo píše:
A tohle by mi neprošlo jako udání za týrání, protože pes je prostě pěknej, zdravej, žádný stopy po kopání a mlácení na něm vidět nejsou. A SVS nemůže zvíře odebrat na základě fotky nebo videa nějakého člověka.

Jde mi spíš o budoucnost mého vztahu k rodičům, který předpokládám tímto definitivně zanikne…

A bylo by to špatně? Když bude matka chtít, tak tě kontaktuje. A já bych se popravdě o vztah s takovými lidmi moc nesnažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.4.21 16:41

Proboha, vem jim toho psa! Za týrání zvířete, které se nemůže bránit, bych zodpovědná být nechtěla. Smlouva je na tebe. Ty za psa ručíš. Ty přivíráš oči nad takovým zhova. ilým chováním. Pardon, ale toto nepochopím. Normálně nechápu, proč se vůbec ptáš a už jsi to nevyřešila. No comment. Omlouvám se, takové příspěvky normálně nepíšu, ale toto mě dost vytočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.21 16:47

@Nicole 1234 to je druhá věc o které uvažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.21 16:56
@safina píše:
A proč psa pořizovali? Ze začátku jsem váhala, ale když jsi dokonce jeho majitelem ty, vůbec nechápu, co řešíš - je zatím ještě něco? Odstřihnout takového otce je jen vysvobození. Chápu, že řešíš matku. Tak ji taky sbal a vezmi k sobě? jestli nechce, tak s tím nic nenaděláš. Jak se může otec „polepšit“, když mu nikdo nic neřekne a všichni jeho chování tolerují?
Ne, že bych věřila, že se polepší, ale takto to taky nikam nevede a jen trpíte všichni. Vím, že to je strašně těžké!

Ne, nic dalšího neřeším. Kdyby šlo o ztraceného psa na ulici, tak ho okamzite beru domů. Ale tady je to provázané s tím vztahem k rodičům.

Psa jsme pořizovali, protože ho táta moc chtěl. Po úmrtí dědy, tedy jeho otce, neměl vůbec žádnou fyzickou aktivitu. U dědy aspoň pracoval na zahradě a domě. Takže by hnil akorát tak na gauči u televize, proto mi to přišlo jako dobrý nápad.

Velmi zodpovědně se toho ujal, jezdil do psí školky, k veterináři poctivě a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.21 17:01

@Kakika moc děkuju. Asi jsem právě v té fázi dozrávání.

Já jsem byla schopná odstřihnout docela dost lidí, co že mě energií jen vysávali.

Ale tohle jsou prostě rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
11.4.21 17:05

Nezavidim. Pak jedine se zkusit s nima dohodnout. Nebo tatovi postut nejakej film ve kterem se nekdo chova stejne jako on. Treba mu to dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.21 17:07

@BeaL mockrát děkuju.
Já jsem zrovna v úterý byla u psycholožky, takže teďka tam zas nějakou chvíli nejdu.

A o tom psovi bych chtěla rozhodnout co nejdřív, aby na něm nezůstaly žádný následky psychického charakteru. Jako u mě :lol: to mi teda přijde brutálně vtipný

O majetek mi nejde vůbec, ať mě vydědí. Já od nich nic nepotřebuju. Zdravotní stav rodičů je úměrný věku. A kdyby potřebovali lékařskou péči, dovézt, odvézt, postarat se, nemám s tím problém. To se kousnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
11.4.21 17:09
@Vlevo píše:

Jak to, že je smlouva na Tebe, Tys mu toho psa sehnala?

Takže jsi spoluzodpovědná za opatření zvířete na vybíjení zlosti pro blázna, vědomě.

Holt můžeš doufat, že to mámě trochu odlehčí, když něco slízne pes.

• Citovat
  • Upravit
61
11.4.21 17:12

Holky už dospívám k názoru, že ho fakt vezmu a následky řešit nebudu.

Mluvila jsem se ségrou a úplně nás to hodilo do dětských let a úplně flashbacky toho teroru. To bych fakt neudělala živému tvoru.

Máma v tom je, ale setrvává tam dobrovolně. Už několikrát jsme ji nabízeli, že se na to může vyprdnout, ale ona to prostor ignoruje. I tuto záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
11.4.21 17:14
@Vlevo píše:

Mluvila jsem se ségrou a úplně nás to hodilo do dětských let a úplně flashbacky toho teroru. To bych fakt neudělala živému tvoru.

Máma v tom je, ale setrvává tam dobrovolně. Už několikrát jsme ji nabízeli, že se na to může vyprdnout, ale ona to prostor ignoruje. I tuto záležitost

Už se stalo.

A teď jestli jsi ochotná s tím něco udělat.

• Citovat
  • Upravit
61
11.4.21 17:15

@me57h jsem hrozně poctěna, že jsi se přišla vyjádřit i do mojí diskuze.
Nezklamala si.

Doufám, že respekt do svých dětí jsi taky nevmlátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.4.21 17:16
@Vlevo píše:

Nechte ji být. Pokud sama nechce nic měnit. Třeba ji vaše odstřihnutí probere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová