Odstřihnout rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
15.4.21 15:38

Tvoje máme je hroznej člověk. To, že se sebou nechá nakládat bůh ví jak je její věc, ale nechat to dělat dětem. Nechat je mlátit jen tak? Je mi z ní zle. je ještě horší, než ten hroznej otec. Hrozný lidi oba dva. Je mi to líto a doufám, že je třeba oba vymažeš z telefonu, nebo zablokuješ a nikdy už se s nimi neuvidíš. A budeš mít hezkej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
16.4.21 21:17

Jsi blbá, že se s otcem stýkáš, nedivím se, že jsi z toho magor. Bez urážky:
Psa si pořídí stejně jiného, je to dobytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.21 11:59

Dobrý den,
taky mám problém s rodiči. Prostě se potřebuji pořádně vypovídat, protože jsem jedináček a jinak nemám s kým. Letos mi bude 25 let a studuji VŠ a momentálně se připravuji na státnice. Bydlím doma a už upřímně… Nemohu vystát své rodiče. Nenacházím u nich žádné pochopení a cítím se v jejich přítomnosti opravdu mizerně. Moje máma je šílený nervák. Nenavidí svoji práci, svůj život, nás, náš byt a stačí drobnost a okamžitě se vzteká. Měla jsem s ní peklo už od dětského věku, protože na mě strašně tlačila se známkami. Musela jsem nosit domů jen jedničky a když ne, tak mi to vyčítala a dost tvrdě. „Všichni jsou lepší, ty jsi nula, ty nejsi moje dcera…“ Dost mě to poznamenalo, protože kdykoli se mi ve škole něco nepodaří, tak se i ve svém dospělém věku stále bojím něco doma říct. Můj táta je zase flegmatik nebo spíš odevzdaný z toho všeho mámina vztekaní. Hraje si na hrdinu, že se rozvede, ale to už poslouchám tak přes deset let. Momentálně jsem tedy s nimi doma, připravuji se na státnice a ke všemu jsem po těžkém rozchodu po šesti letech vztahu, takže asi chápete, že se mi neučí lehce. Bohužel rodiče nemají pochopení. Mámě se pořádně s ničím svěřit nemohu, protože okamžitě vyletí. Zkusila jsem se jí svěřit s tím, že se cítím opravdu mizerně po rozchodu s člověkem, který pro mě znamenal všechno a hádejte. Scéna jako prase, že jsou chlapi na h*vno a nemám se nikdy vdávat. Táta zase nic neřeší nebo se mnou mluví jako s malou holkou. Nemají pochopení, že vstávám až kolem oběda, protože se učím i do 4 do rána. Nemají pochopení, že mi není nejlíp a upřímně… Už nevím, co s tím. Na koleje nemůžu kvůli momentální situaci a i kvůli tomu, že mi kolikrát máma vyčetla, že je stojím furt nějaké peníze. Hluboko do kapsy nemáme. Rodiče mají oba zaměstnání a já jsem jedno dítě. Mám pocit, že mě prostě emočně vydírají. Mám je moc ráda, ale opravdu se děsím toho, že ty státnice neudělám a budu tu s nimi muset ještě být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.4.21 13:18

@8VEVE8 Jsi dospělá ženská a jestli máš před státnicemi, tak ti stačí se vzchopit, dokončit školu a najít si práci a vlastní bydlení. Jestli nejsi v psychické pohodě, zajdi k lékaři a nech si napsat něco na uklidnění. Aspoň než odstátnicuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová