Oholit hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
27.7.19 00:18

16?Tak to bych ji fakt nechala v tom vymachat :mrgreen:.Aspon bude sranda :lol:…Treba se pletes a bude kocka.Je jako tak pekna holka? Jestli ma pekny tvar lebky, tak proc vlastne ne. V dnesni dobe kdy frci takovy ty cepky se spadlym zadkem i v lete mezi mladyma, to prinejhorsim schova. Siltovka a satek taky dobry 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
27.7.19 01:07

Jsou to jen vlasy, dorostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.7.19 05:17

Vlasy dorostou, ale ze jsi ji v jejim rozhodnuti podporila, si bude pamatovat cely zivot. Kazdy mlady musi vyzkouset neco noveho. Bud rada, ze jsou to vlasy. Az to bude nevzhledne dorustat, kup ji nejakou peknou cepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.7.19 05:48

Já bych dcerku nechala, ať si hlavu oholí. Skoro bych se vsadila, že podruhé to nejspíš neudělá, a že bude nějakou dobu vypadat jako mimozemšťan - její boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.7.19 06:05

Já jsem o prázdninách mezi 7. a 8. třídou taky přišla s tím, že chci na ježka. Viděla jsem to v nějakém časopise v proměně, jenže ta slečna byla hodně krásná a neměla čelo v rozpuku jako já ve 12/13 letech. Celá rodina mě přemlouvala měsíc, že to není dobrý nápad, což mě utvrdilo že to chci, protože puberta, nikdo mi nerozuměl 😀. Mamka mě vzala ke kadeřnici a ta mi to ostříhala fakt pěkně, ale zjistila jsem, že mám na hlavě velké znamínka, skvrny a že mám fakt divný tvar hlavy což u dlouhých vlasů nešlo vidět. Kamarádka mi to asi po dvou měsících brala strojkem a vypadalo to hrozně. Pak už jsem to nechala růst a rok jsem vypadala jako debil. I po 20 letech se při pohledu na některé fotky z té doby, cítím trapně. Mamka, ale udělala dobře, že mi to dovolila, aspoň jsem si na to přišla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.7.19 07:14
@Anonymní píše:
Je ji 16, ma svou hlavu

neřeš, kdo v tomhle věku nebyl více či alespoň v náznacích rebel :nevim: vlasy nejsou žádná pohroma, když se jí to nebude líbit, nechá si je zase dorůst. maximálně se bude chvíli cítit jako blbec (ale spíš asi ne, když si takový účes sama přeje). a musíš na to koukat pozitivně: experimentování s vlasy mi přijde v pohodě, jako matce by mi přišlo horší experimentování s tetováním či propichováním různých částí těla (následky se odstraňují hůře či vůbec) či ještě hůře - experimentování s drogami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.19 07:32

Existují aplikace na mobil, kde se dá na fotce měnit účes. Zkuste si s tím spolu pohrát. Já bych ji řekla svůj názor a varování,, ale nezakazovala bych. Je ve věku, kdy si může dovolit experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.7.19 07:35

Ja myslim, ze je treba pochopit, ze jsme stare brecy a nase nazory na ucesy nejsou relevantni. Vzaly byste pro sebe radu od starenky s fialovým kvetakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.7.19 08:02
@Anonymní píše:
@Netopirek Na nich to teda vypada moc pekne.. I te pani na videu to moc slusi. Ale ja si ji proste s holou hlavou neumim predstavit :lol:
Je ji 16, ma svou hlavu, ale bez mého povolení by to neudelala. Moc nechci, aby si tim zkazila vzhled a to by bylo dlouho než by to zase dorostlo( vlasy ma pod lopatky cca) :?

Já bych jí to raději dovolila teď.
Mně rodiče nic nezakazovali. Do od 16-18 jsem stihla snad všechno :lol: nejen délky i barvy. A v dospělosti už jsem věděla co a jak.

Nelpíš náhodou na dlouhých vlasech víc než ona? Proč by si tím měla kazit vzhled? Třeba najde krátký účes, který jí bude slušet a k dlouhým se už nevrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.7.19 08:06
@Pudloslava píše:
Ja myslim, ze je treba pochopit, ze jsme stare brecy a nase nazory na ucesy nejsou relevantni. Vzaly byste pro sebe radu od starenky s fialovým kvetakem?
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
27.7.19 21:53

Tak ji nechte. Ať to udělá. Vždyť to není tragédie. Jsou to jen vlasy. Tak bude chvíli vypadat jako blázen no. Samotné jí to dojde a znovu už to neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová