Ohrádka, jsem hrozná matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
15.8.13 12:57
@paola white píše:
přesně. myslí na mámu a místo toho dostane céres :lol:

ale prd céres, já nevím kolik mu bylo, no mrně, dva určitě ne. Teď by dostal kladivem po palici :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.8.13 12:58
@analoja píše:a třeba tříleťák taky vleze všude, navíc už si přistrčí židli, křeslo stůl, takže uzpůsobit byt a zamknout nebezpečný předměty je výhledově rozumnější, než pořizovat ohrádku

To každopádně! My máme dočista „dětskej byt“. Kolikrát si říkám, kdy přijde čas a budeme mít normální byt jako normální lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.8.13 13:00

Já osobně na ohrádce nevidím nic špatného a také jsem ji u malého používala. Super věc, když potřebuješ něco udělat a nemůžeš mu stát za prdítkem. Matesovi se v ní líbilo, tak proč bych kvůli tomu měla být špatná matka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
15.8.13 13:00

@Ijaa A co delas denne tri hodiny, ze u toho dite nemuze byt?? Me teda prijde tri hodiny pomerne dost, vzdyt to je jedna cela epizoda bdeni ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.8.13 13:01

@analoja
tak to si nějak nedovedu představit někam do ohrádky zavřít tříleťáka, my máme doma 23 měs. a nebyla by tam, by s tama lezla pryč nebo by se kataplutovala hlavou dole :mrgreen: to je nebezpečnější, jak ji nechat volně se pohybovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.8.13 13:03

@petulatko moje děcko je vzhůru tedy min. 5 hodin, ale je fakt, že ho zavírám jen na vytření atp., což je max. 30 minut za den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
@berry4 píše:
To sedíš denně 2-3 hodiny na wc? :lol:
Sorry, ale to ostatní, kdy se věnovat „nemůžeš“ opravdu nechápu. Navíc to je z denního režimu ročního dítěte v podstatě ta největší část aktivního bdění dítěte, které prosedí v ohrádce… 8o :?: :nevim:

Taky me ty dvě tři hodky zarazily..pro dítě dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila

Na ohrádce není nic špatného, když je tam dítě po kratší dobu, ale u tebe mi připadá, že je tam strašně dlouho.
Třeba na té zahradě, tam by si dítě taky mohlo chvíli polízt a objevovat okolí ty ho holt budeš hlídat. Dávat dítě do nějaké ohrádky i venku, to je jak s králíkem :)

• Citovat
  • Upravit
12743
15.8.13 13:04
@KPKristy píše:
To každopádně! My máme dočista „dětskej byt“. Kolikrát si říkám, kdy přijde čas a budeme mít normální byt jako normální lidi :mrgreen:

přesně taky si říkám, kdy asi začneme žít zase jako lidi :think: ségra má holky 7 a 5 let a holobyt mají pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 13:04
@ixule píše:
@petulatko moje děcko je vzhůru tedy min. 5 hodin, ale je fakt, že ho zavírám jen na vytření atp., což je max. 30 minut za den :think:

já četla vyšetření, si říkám bože co mu chudákovi dělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.8.13 13:05
@paola white píše:
přesně taky si říkám, kdy asi začneme žít zase jako lidi :think: ségra má holky 7 a 5 let a holobyt mají pořád :lol:

Jo? Takže nejsme jediní? Gauč permanentně rozložený a místo parádního potahu napínací prostěradlo… Police jen ve výšce… Ubrusy a záclony neexistují… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.8.13 13:06

Už se popraly? :lol:
já ohrádku na malou mám, máme velkou dřevěnou 2×1,5 metru, takže místa v ní má dost, mám jí dodneška, kdy je malé už dva a čtvrt roku. Jako malá v ní byla když jsem potřebovala já nevím vyluxovat nebo jít na záchod, ale vzhledem k velikosti se v ní normálně pohybovala, převalovala, lezla, stejně jako když by byla na zemi. Ted jí zatím neruším z jednoho prostého důvodu - jen když si chci jít vypít rychle kafe na balkon, tak v ní je, dostane tam něco k jídlu a tu čtvrthodinu tam v pohodě vydrží, kouká z ní třeba na televizi nebo si tam prostě hraje. Není tam proto, že by to v bytě nezvládla, navíc z balkonu na ní v pohodě vidím, je tam proto, aby mě na tom balkoně nezavřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.8.13 13:07
@Šája píše:
Už se popraly? :lol:

No skoro! Další kontroverzní téma ke kojení, klokanka vs. manduca, chodítko a očkování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 13:08

@Šája já už na balkoně byla zavřená, asi půl hodiny v zimě, na sobě jsem měla 3/4 a tričko :mrgreen: a ten zmetek mrňavej se mi celou dobu tlemil za sklem, otevři, ne, no divím se že přežil :cert:

• Citovat
  • Upravit
1716
15.8.13 13:08
@ixule píše:
@petulatko moje děcko je vzhůru tedy min. 5 hodin, ale je fakt, že ho zavírám jen na vytření atp., což je max. 30 minut za den :think:

Moje byva taky dyl, ale zakladatelka ma devitimesicni. To si myslim byva vzhuru tak ty tri hodky.
Edit. Ted si to po sobe ctu, pardon, spojily se mi v hlave dva ruzne prispevky :oops:

Příspěvek upraven 15.08.13 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová