Omluvenka na tělocvik: Menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.23 23:03

@Sisika9 No když MS chodí po 4 týdnech tak ji to prave může vycházet na den s tělocvikem. A předpokládás automaticky, že je holka simulant. Ty jsi tak omezena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
21.1.23 23:09
@Mamhlucnehosouseda píše:
Už by se konečně měl brát ohled na ženy když maji menstruaci a je jim blbe. Tvarime se pokrokove a pritom jsme ve středověku. Já jsem i pro sickdays během první dní. Není fér, že je zenam každý měsíc blbe. A ve výsledku to okolí jen zlehcuje, nebo rovnou zesmesnuje.

A tím by se zhoršila pozice žen na pracovním trhu. Když plošně sickdays, tak i pro muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.23 23:21

@AnnieTRoj ale prosimte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.1.23 23:25
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se vás jenom na něco zeptat dneska měla dcera ve škole tělocvik ale jelikož má menstruaci napsala jsem ji omluvenku na tělocvik nenechám ji přece cvičit když má menstruaci tak ji boli břicho a hlava a není ji nejlíp a ve škole se ji asistentka zeptala kvůli čemu necvičí a dcera odpověděla a ta asistentka ji normálně řekla že se takový věci neomlouvají že se s tím normálně cvičí že to není nemoc a proste takové věci muže si tohle dovolit? :,(

Tohle je o lidskosti. Nechápu, že někde tolerují asistentku, která si nevidí do pusy. Potřebovala by trochu přišlápnout hřebínek a usadit.
Jinak u nás vím o děvčeti na prvním stupni, kde třídní toleruje omluvenky pro tento případ do tělocviku. Je to tichá dohoda mezi třídní a mamkou. Prostě řešit individuálně. Moje dcera normálně cvičí, když má škaredé dny. Ale taky to dostala v podstatě o tři roky později, než to má mnou zmíněné děvče. Ty tři roky udělají prostě dost (mentální srovnání s tou situaci atd.). Mít škaredé dny před 10r. To je pomsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.1.23 23:30
@matkabagristy píše:
jo, a nektere menstruovaly 8× do mesice, vzdy v dny telaku

Já na střední. Naše tělocvikářka byla zamilovaná do baseballu. Byla posedlá. Nenávidím tu hru. To je jediné, co mi vždy v tělocviku vadilo. Ona na tom hodně frčela.
Až to bylo protivné. Takže jsem taky fixlovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová