Online seznamování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.23 18:26
@minimalismo píše: Češi nekradou a nejsou na dávkách?

V daleko menší míře než Romové. Není to valná většina 8) to si snad uvědomuješ. Kdyby byla, tak stát už dávno zkrachoval.

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 18:31
@pikola píše:
30 za dva? To je chudoba, to se na mě nezlob :nevim: to je prostě minimalni mzda. Kdo chce takhle dobrovolně vědomě žít? A nic neuděl akorát se na tebe koukat jak ležíš doma?

Minimální mzda ale v pohodě ve dvou se dá ještě ušetřit pár tisíc. Chudoba je když ti nestačí peníze na jídlo a bydlení. Ve dvou se krásně vejdeme na 25,000 KČ a ještě nám zbyde na zábavu a rezervu. Takže ty máš velký nároky a špatnou představu o chudobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:41
@Parninas píše:
To se nedozvíš. Top secret. Stejně jako co celé dny teda dělá, už jsem se 2× ptala a jsem ignorována. :,( :,( :,(

Čti moje vlákna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:45
@Denny.5 píše:
Tak už se tam konečně odstěhuj.

Proč? Já ušetřím maximálně 6,000 KČ. To ušetřím i v ČR, když budu spolubydlet a budu mít méně starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:47
@truelly píše:
Valná většina holek chce děti. A na ty je třeba větší plat než tvých 20 000. Jinak je to velká chudoba. Bez dovolených, auta, vzdělání pro děti atd.

VĚTŠINU HOLEK JÁ NECHCI HALOOOO

HLEDÁM 0,1%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:56
@Denny.5 píše:
Takže radši ať se tvá ženuška prodává, jen ať ty nemusíš do práce. Pro tebe by fakt šla max nějaká feťačka z ulice, aspoň bys jí zlepšil životní úroveň tou garsonkou, když už nic jinýho.

Záleží jaká fetka. Jestli je to fetka pouze měsíc, tak se s toho dostane díky mě. Já bych jí pomohl. Ale fetku zkušenou, která užíva několik let to je fuj, ta musí vypadat strašně a to je asi většina. Ale zase co si pod fetkou představuješ? Jestli kouří jen trávu regulérně nebo něco tvrdšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.23 19:12
@inzenyrka85 píše:
Některý lidi by měli bejt opravdu bezplodný..

Tento případ ano.🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 19:22

Hele a co když si třeba budu hledat baculi +150kg? Tato váha by odpovídala tomu že ráda tráví čas v posteli? Jo je to nezdraví bla bla bla ale mě to sexuálně vzrušuje a ještě vím, že díky nadváze bude ráda trávit více času doma. Neberte to jako vtip nebo trolling já to myslím naprosto vážně. Já mám trošku fetiš ke krmení baculatých žen a subkultuře feederismu viz. google. Ale vykrmovat hubenou holku nechci a jen už hotovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
11.7.23 20:06

No ale víš kolik toho ta tlustá taky sežere? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 20:57

**Tak na to má peníze ne? Já jí pak ještě koupím něco od sebe a budu jí pěkně krmyt dobrůtkamy a plácat po macatým bříšku. Špekatý obézní prasasátka jsou super vzrůšo osobně pro mě, ale bohužel takových není moc. Jestli říkám špekatých, tak tím nemyslím 80kg ale aspon +130kg a takových opravdu moc není v ČR. Přiložím foto ženy co má 150kg.

Ale otázkou je kde je mám hledat? Díval jsem se na amatéry a žádna sláva. Pouze pár desítek na výběr a většina jich jsou daleko.
Ale s takovou ženou bych si porozuměl, protože obézní ženy většinou svého času tráví doma u televice a pojídají dobroty. Ano mám takovou úchylku na velmi obézní ženy ale co, jsou horší fetiše než moje.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.23 21:37
@minimalismo píše:
**Tak na to má peníze ne? Já jí pak ještě koupím něco od sebe a budu jí pěkně krmyt dobrůtkamy a plácat po macatým bříšku. Špekatý obézní prasasátka jsou super vzrůšo osobně pro mě, ale bohužel takových není moc. Jestli říkám špekatých, tak tím nemyslím 80kg ale aspon +130kg a takových opravdu moc není v ČR. Přiložím foto ženy co má 150kg.Ale otázkou je kde je mám hledat? Díval jsem se na amatéry a žádna sláva. Pouze pár desítek na výběr a většina jich jsou daleko.
Ale s takovou ženou bych si porozuměl, protože obézní ženy většinou svého času tráví doma u televice a pojídají dobroty. Ano mám takovou úchylku na velmi obézní ženy ale co, jsou horší fetiše než moje.**

Omg. :lol: :zed:
Ty musíš být troll. Takový exemplář snad neexistuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 21:50

Existují chlapi co milují tlusté ženy a já patřím mezi ně. Vůbec se za to nestydím a všichni to vědí. Jsem na to hrdý. Hubený ženy mě nevzrušují jako většinů chlapu. Ano mám rád ženy kolem 150kg a je to můj fetiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
11.7.23 21:57
@minimalismo píše:
Existují chlapi co milují tlusté ženy a já patřím mezi ně. Vůbec se za to nestydím a všichni to vědí. Jsem na to hrdý. Hubený ženy mě nevzrušují jako většinů chlapu. Ano mám rád ženy kolem 150kg a je to můj fetiš.

Tak to se ti bude hledat blbe. Chod s zidli a nakukuj oknem do mistnosti kde sviti televize. Snad se jednou stesti usmeje v okruhu 1 km a prirozenou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 23:06
@Taky jedna píše:
Tak to se ti bude hledat blbe. Chod s zidli a nakukuj oknem do mistnosti kde sviti televize. Snad se jednou stesti usmeje v okruhu 1 km a prirozenou cestou.

Už nepij ten alkohol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.23 09:37
@minimalismo píše:
Už nepij ten alkohol…

Ty piješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit