Online seznamování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
11.7.23 17:14
@pikola píše:
Tak něco za něco :nevim: to neumíš ani anglicky? Se domluvíš, v dnešní době stačí překladač :P tak kdo chce opici musí mít na banány :nevim:

Proč jít tak složitou cestou když v ČR těch Romek je dost a nemusím nic kupovat a překládat? Musím řešit její legalizaci, platit jí pojištění a tak dále. Prostě vše dělat jako za malí dítě. Kde mám jistotu, že mi neuteče?  To že jí koupím mi nic negarantuje nemám žádný právo vlastnictví. Strata peněz a času. To není rozumná varianta a hlavně je to nejistota. Jednoduší je aby byla ekonomicky aktivní hned ze začátku klidně za minimální mzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.23 17:15
@minimalismo píše:
Proč jít tak složitou cestou když v ČR těch Romek je dost a nemusím nic kupovat a překládat? Musím řešit její legalizaci, platit jí pojištění a tak dále. Prostě vše dělat jako za malí dítě. Kde mám jistotu, že mi neuteče?  To že jí koupím mi nic negarantuje nemám žádný právo vlastnictví. Strata peněz a času. To není rozumná varianta a hlavně je to nejistota. Jednoduší je aby byla ekonomicky aktivní hned ze začátku klidně za minimální mzdu.

Neumíš ani česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.23 17:16
@minimalismo píše:
No psychický problémy vidíš jen ty, protože nežiji podle tvých představ. Ne všichni holky žijí bohatě a potřebují vést aktivní život. Ty nemůže mluvit za všechny ženy, tak jako já za všechny muže. Ale souhlasím s tím, že většině holkám já nebudu vyhovovat, tak a mě většina holek se taky nelíbí. Já potřebuji jednu jedinou a ne většinu s korunkou na hlavě 8)
@minimalismo píše:
No psychický problémy vidíš jen ty, protože nežiji podle tvých představ. Ne všichni holky žijí bohatě a potřebují vést aktivní život. Ty nemůže mluvit za všechny ženy, tak jako já za všechny muže. Ale souhlasím s tím, že většině holkám já nebudu vyhovovat, tak a mě většina holek se taky nelíbí. Já potřebuji jednu jedinou a ne většinu s korunkou na hlavě 8)

Vitalita a činorodost dovedla lidi tam, kde jsou. Ti ostatní hnili někde v jeskyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 17:35
@Lucy75 píše:
@minimalismo peníze a víra jsou sice podstatné, ALE existuje ještě asi 50 položek, na kterých se zasekneš a nepojede vlak.. vzdělání, rozum, emoce, sex, orál, vůně, rodina (jeho-její), kamarádi, návyky, alkohol-kouření, filmy-cestování-koníčky, návyky ohledně životního stylu, spaní a tak

Vzdělání u Romek? Vyučnak a základka ideální. Rozum? Aby nedělala ze sebe chytrou a nemělá dluhy to stačí. Emoce, sex co tady? Být otevřený a pozorný v potřebách toho druhého? Orál? To je jako že by pro ní bylo nechutné dělat orál a jen souložit v misionářské poze s vypnutým světlem? Každá žená se dá přesvědčit ná různé úchylky jen na to potřebuješ jít pomalu a odbourávat její komplexi a tím ukázat, že na tom níc není a je to příjemný. Chce to čas a trpělivost. Rodina o našemu vztahu se nemusí zajímat. Nekouří a nepije. Zájmy a životní styl je internet a válení se v posteli? Filmy a hudba není to jedno když můžeš konzumovat vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 17:40
@Russet píše:
Vitalita a činorodost dovedla lidi tam, kde jsou. Ti ostatní hnili někde v jeskyni.

Lidi k práci vedlo aby přežili a usnadnili si život různými technologiemi. Já mám vše. Nepotřebuji přežít a nic vymýšlet abych si usnadnil život. Ikdyž snížení výdajů na život je vymýšlení jak si usnadnit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 17:41
@minimalismo píše:
Vzdělání u Romek? Vyučnak a základka ideální. Rozum? Aby nedělala ze sebe chytrou a nemělá dluhy to stačí. Emoce, sex co tady? Být otevřený a pozorný v potřebách toho druhého? Orál? To je jako že by pro ní bylo nechutné dělat orál a jen souložit v misionářské poze s vypnutým světlem? Každá žená se dá přesvědčit ná různé úchylky jen na to potřebuješ jít pomalu a odbourávat její komplexi a tím ukázat, že na tom níc není a je to příjemný. Chce to čas a trpělivost. Rodina o našemu vztahu se nemusí zajímat. Nekouří a nepije. Zájmy a životní styl je internet a válení se v posteli? Filmy a hudba není to jedno když můžeš konzumovat vše?

Když si vezmu jaké Romky opouštějí naši ZŠ…často s pětkami tedy bez základního vzdělání, často nedokončí učiliště a když dokončí, tak mají kujewsky velkou motivaci pracovat a najít si někoho stejného ražení a vymanit se z rodiny, aby po ní nechtěli peníze. Hledáš fakt jehlu v kupě hnoje, protože taková nebude mít zájem o tebe. To by měla ta bez vzdělání a práce. :mavam: anonym práce

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 17:44
@topazio píše:
Romky s tebou nebudou. Budou chtít děti. Ty děti nechceš.

A co když už má odroslé dítě a další nechce nebo nemůže mít? Nebo je bezplodná? Děti nechtějí všichno a né všichni romky mají děti. Vše je individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 17:50
@Anonymní píše:
Když si vezmu jaké Romky opouštějí naši ZŠ…často s pětkami tedy bez základního vzdělání, často nedokončí učiliště a když dokončí, tak mají kujewsky velkou motivaci pracovat a najít si někoho stejného ražení a vymanit se z rodiny, aby po ní nechtěli peníze. Hledáš fakt jehlu v kupě hnoje, protože taková nebude mít zájem o tebe. To by měla ta bez vzdělání a práce. :mavam: anonym práce

Bez příjmu nepřežije, takže idéal když nechce pracovat, tak já jí mohu pomoci v erotickém průmyslu jako fotograf a bude pracovat na onlyfans jako varianta. Holky co ukazují své tělo na kameru jsou stejný nemakačenky jako já, takže to budeme ideální pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 17:54
@minimalismo píše:
Bez příjmu nepřežije, takže idéal když nechce pracovat, tak já jí mohu pomoci v erotickém průmyslu jako fotograf a bude pracovat na onlyfans jako varianta. Holky co ukazují své tělo na kameru jsou stejný nemakačenky jako já, takže to budeme ideální pár.

Tak ona přežije, na sociálních dávkách a prací načerno, krádeže…jako zbytek její komunity… 8)

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 18:00
@mamina2017 píše:
Otázka je, jestli by tam sehnal garsonku za 5tis. :mrgreen:

Garsonka v Egyptě stojí od 2,500 KČ s klimatizací, postelí, skříní, pohovkou a pračkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
11.7.23 18:03

Některý lidi by měli bejt opravdu bezplodný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:14
@ontarova.stara píše:
Takze pracujici bezdetna Romka s vlastnim bytem, ktera bude chtit zahnivat v klidu vedle zakladatele.
Vetsina Romek chce deti, byvaji v domacnosti a zivitelem je muz. Znam tedy i bezdetnou mladou Romku, zdravotni sestru na ARU, velmi slusne vydelavajici a o zakladatele by si neoprela ani kolo.Spouste lidi neimponuje honeni kariery, nemusi mit luxus, ale vetsina z nich se tak nejak smirila s faktem, ze i na ten bezny zivot je treba se otacet. A kdyz uz se otaci, chteji z nej pak ve chvilich volna neco mit.

S vlastním bytem Romka jsem nepsal. Může pracovat doma v erotickém průmyslu a válet se doma. Většina žen chce děti nejen Romky ale opakuji, JÁ CHCI 1 ROMKU ZE 100,000 co je mi do většiny žen?

Zdravotní setry nejsou nemakačenky, tak si těžko budeme rozumět. Chci ženu co není pracantka a je lína jako já ale má nějaký příjem, protože živit jí nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 18:17
@Anonymní píše:
Tak ona přežije, na sociálních dávkách a prací načerno, krádeže…jako zbytek její komunity… 8)

Češi nekradou a nejsou na dávkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
11.7.23 18:18
@minimalismo píše:
Garsonka v Egyptě stojí od 2,500 KČ s klimatizací, postelí, skříní, pohovkou a pračkou.

Tak už se tam konečně odstěhuj.

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 18:23
@Denny.5 píše:
S takovým názorem ale nenadchneš nikoho s dobrým skromným charakterem. Myslím že ani žádná víra takový postoj nebude podporovat, takže moc nechápu proč cílíš na křesťanky.

Jaká víra? :lol: Kde jsem psal něco o křestankách? Já jsem psál jen že Arabky nejsou jen muslimky. Křestanka bylo myšleno formálně a ne definitivně. Češi jsou Křestani taky formálně ale více jak polovina jsou dnes ateisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová