Online seznamování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
12.7.23 10:12
@minimalismo píše:
Garsonka v Egyptě stojí od 2,500 KČ s klimatizací, postelí, skříní, pohovkou a pračkou.

Hele a myslíš, že nějaká egyptská dívka s tebou bude žít bez svatby?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.7.23 18:40
@minimalismo píše:
Já dělám to co mě baví a to mi rozhodně více prospěje, nežli aktivní příjem.

V tomhle s tebou naprosto souhlasím. Něčím jsme si hodně podobní. Řekl bych opatrností a tím, mít spokojený možná šťastný život. To s tou prací ještě, nic nasvětě nemá takovou cenu, abych tomu obětoval 8h života. Celý koncept společnosti a rodiny je naprosto chybný. Dítě potřebuje strašně moc pozornosti, obou rodičů. Není možné, aby pracující rodiče, mohli úspěšně vychovat svého potomka, nemají na to prostě čas. A zase, když máte čas, většinou nemáte dost peněz na potomka. Ale v dnešní době, potomek nabírá čím dál větší rozměr, absolutního zničení života. Podívejte se co se děje ve světě, počasí, ekonomika, zdraví, znečištění. Je čím dál nemožnější si potomkem nezničit život. A já říkám, než riskovat, takové peklo, kde uvidím své vlastní geny trpět a já spolu s tím.. Tak raději, dobře sám, jak blbě ve dvou. Navíc, jak vidím, drtivou většinu vrstevníků.. Nevím.. ale na rozdíl ode mě, oni vypadají nešťastně, až zlomeně, nemají volnost, nemají nic, jen povinnosti a vyhlídku nevychovaného parchanta.. :D Pro mě jsou mí rodiče dost velkou a účinnou prevencí k tomu abych dopadl stejně jako oni. I fotr se byl nucen zamyslet, nad tím jak sem mu řekl, představ si jak by ses měl, kdybys mě neměl.. a byl bys sám, byl bys sám svým pánem, mohl bys rozvíjet své schopnosti a talent, mohl bys kalit s kámoši, dělat si co chtěl. Pravdou ale zůstává, že málo kdo je schopen prospěšně naložit s takovou spoustou volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.7.23 19:05
@minimalismo píše:
**Tak na to má peníze ne? Já jí pak ještě koupím něco od sebe a budu jí pěkně krmyt dobrůtkamy a plácat po macatým bříšku. Špekatý obézní prasasátka jsou super vzrůšo osobně pro mě, ale bohužel takových není moc. Jestli říkám špekatých, tak tím nemyslím 80kg ale aspon +130kg a takových opravdu moc není v ČR. Přiložím foto ženy co má 150kg.Ale otázkou je kde je mám hledat? Díval jsem se na amatéry a žádna sláva. Pouze pár desítek na výběr a většina jich jsou daleko.
Ale s takovou ženou bych si porozuměl, protože obézní ženy většinou svého času tráví doma u televice a pojídají dobroty. Ano mám takovou úchylku na velmi obézní ženy ale co, jsou horší fetiše než moje.**

Děláš si prel? :D:D:D tyvole nás museli unášet ti samí ufoni.. To není normální jak se mi podáš, mám to podobně, já buď teda vyzáblou, nebo Halinu :D nevím proč :D vtip je v tom, že sám sem vyzáblý!! :D Tudíž to by bylo něco asi :D Nakonec ale zjišťuji, že mě nejvíce bere mozek… Bohužel je to tak, mě je celkem jedno jak bude ta dotyčná vypadat, jestli taková existuje, která by zapadla do mých taky přísných kritérii. Jako třeba, peníze ji nesmí zajímat stejně jako mě, dále, musí být na minimálně přibližné duchovní úrovni a to je si myslím asi ten zásadní problém. Že takových lidí není obecně moc na celé planetě :D Ono, jsem totiž názoru, že když by se dva takoví lidé dali dohromady, plně duševně vyzrálí, s naprosto převrácenými prioritami. Ale zdravými. Dvě naprosto svobodné lidské bytosti.. může z takového vztahu vzniknout pravá láska.. Tedy něco, co někteří považují za mýtus. Potom se totiž taková dvojice, stáva ještě silnějším celkem, lze tak docílit, neomezeného úspěchu a tedy i zajištění vhodných podmínek k výchově potomka. Proč nechceš děti? Já čistě z důvodu toho, že je to vůči nim nerozumné. Doba tomu taky není nakloněna. A asi bych si do smrti vyčítal, kdybych na tento zvrácený svět přivedl nový život, když je spousta nových umírajících životů, vhodných k záchraně a adopci.. Nechápu jak jakákoli matka může žít s vlastním potomkem ve světě, kde o kus dál umírají děti hladem a bídou.. To sakra nemůžete ty děcka z těch částí světa posbírat?!! To mermomocí musejí mít vlastního potomka? Pak se nedivím tomu jak jsou potom svým potomkem ztrestány. Navíc bych to zakázal, ve světě kde umírají děti hladem, absolutní zákaz rozmnožování, až jak tam ty děcka nebudou, až nebudou spousty zásob umírající hůř jak psi.. tak potom se můžeme množit. Je nás tady málo na té planetě? Nemáme snad důležitější a větší problémy na starost? Ps: Kdyby se tady náhodou objevila, nějaká pro okolí „podivínka“ ale jinač vnitřně podobně jako já.. No takhle, já hledám tu, na kterou tento text zapůsobí, ale pozor, absolutní svobodou je myšleno, nebát se, ničeho, nebojím se sám, natož ve dvou to už by tím tuplem nebylo se čehokoli bát. Taky, jsem tak trochu rebel, no hodně, prostě nedovedu být nečinný když vidím nějaké bezpráví či prostě svin/stvo. Chutnají mi drogy, jakékoli… Ovšem zde jsem ochoten se zcela zříct této zálibě jelikož jsem názoru, že by nebylo potřeba… ale kdyby náhodou byla nuda? :D a vůbec proč né? No jistě, pokud by byly děcka a nějaká vize nějaké budoucnosti, tak to nepřichází v úvahu. S děckama jsou drogy prostě tabu, navíc, děcko.. to co by si hlavně měla žena uvědomovat je co to děcko je za závazek. Nejsem proti, ale já zkrátka nebudu riskovat své geny, taky bych nechtěl svému děcku vysvětlovat jak je možné že tam někde ty děcka umírají hladem. Ono já považuji dítě, za něco.. co si člověk musí taky zasloužit. Je to událost v životě, která vám ten život může zničit, nebo naopak pokud na to jdete správně a zodpovědně, nesmírně obohatit a naplnit. Ps: Jakožto chlap v takové dvojici, by bylo prostě na mě uživit nás, tedy opět, peníze mě nezajímají, už jsem jich měl dost. K dosažení vize, by ale byly potřeba, tj. vše o příp. vývoji. Další takové zásadní věci, k doktorům nechodím, jsem sám sobě doktorem, stejně tak zubařem, tzn. celkem přidaná hodnota co? Jelikož se mnou by dotyčná už k zubaři nikdy nemusela, natož těm vydřiduchům něco platit. Stejně tak mám velmi ostré lokty, tam kde ostatní váhají já beru příležitost za pačesy, mám nadhled, jo a taky, pořád jsem vysmátý a pořád si z něčeho dělám pel, i sám ze sebe.. no většině lidem to leze na nervy, opět, nedivím se v takových osobních peklech, vidět někoho jako já kdo si pluje životem vysmátý, spokojený, nemusí pracovat, dělá si co chce, a ještě je na tom lépe jak já který makám? Dodržuji všechno, chovám se jak se sluší a patří, a co z toho? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.7.23 21:03
@haluz píše:
Děláš si prel? :D:D:D tyvole nás museli unášet ti samí ufoni.. To není normální jak se mi podáš, mám to podobně, já buď teda vyzáblou, nebo Halinu :D nevím proč :D vtip je v tom, že sám sem vyzáblý!! :D Tudíž to by bylo něco asi :D Nakonec ale zjišťuji, že mě nejvíce bere mozek… Bohužel je to tak, mě je celkem jedno jak bude ta dotyčná vypadat, jestli taková existuje, která by zapadla do mých taky přísných kritérii. Jako třeba, peníze ji nesmí zajímat stejně jako mě, dále, musí být na minimálně přibližné duchovní úrovni a to je si myslím asi ten zásadní problém. Že takových lidí není obecně moc na celé planetě :D Ono, jsem totiž názoru, že když by se dva takoví lidé dali dohromady, plně duševně vyzrálí, s naprosto převrácenými prioritami. Ale zdravými. Dvě naprosto svobodné lidské bytosti.. může z takového vztahu vzniknout pravá láska.. Tedy něco, co někteří považují za mýtus. Potom se totiž taková dvojice, stáva ještě silnějším celkem, lze tak docílit, neomezeného úspěchu a tedy i zajištění vhodných podmínek k výchově potomka. Proč nechceš děti? Já čistě z důvodu toho, že je to vůči nim nerozumné. Doba tomu taky není nakloněna. A asi bych si do smrti vyčítal, kdybych na tento zvrácený svět přivedl nový život, když je spousta nových umírajících životů, vhodných k záchraně a adopci.. Nechápu jak jakákoli matka může žít s vlastním potomkem ve světě, kde o kus dál umírají děti hladem a bídou.. To sakra nemůžete ty děcka z těch částí světa posbírat?!! To mermomocí musejí mít vlastního potomka? Pak se nedivím tomu jak jsou potom svým potomkem ztrestány. Navíc bych to zakázal, ve světě kde umírají děti hladem, absolutní zákaz rozmnožování, až jak tam ty děcka nebudou, až nebudou spousty zásob umírající hůř jak psi.. tak potom se můžeme množit. Je nás tady málo na té planetě? Nemáme snad důležitější a větší problémy na starost? Ps: Kdyby se tady náhodou objevila, nějaká pro okolí „podivínka“ ale jinač vnitřně podobně jako já.. No takhle, já hledám tu, na kterou tento text zapůsobí, ale pozor, absolutní svobodou je myšleno, nebát se, ničeho, nebojím se sám, natož ve dvou to už by tím tuplem nebylo se čehokoli bát. Taky, jsem tak trochu rebel, no hodně, prostě nedovedu být nečinný když vidím nějaké bezpráví či prostě svin/stvo. Chutnají mi drogy, jakékoli… Ovšem zde jsem ochoten se zcela zříct této zálibě jelikož jsem názoru, že by nebylo potřeba… ale kdyby náhodou byla nuda? :D a vůbec proč né? No jistě, pokud by byly děcka a nějaká vize nějaké budoucnosti, tak to nepřichází v úvahu. S děckama jsou drogy prostě tabu, navíc, děcko.. to co by si hlavně měla žena uvědomovat je co to děcko je za závazek. Nejsem proti, ale já zkrátka nebudu riskovat své geny, taky bych nechtěl svému děcku vysvětlovat jak je možné že tam někde ty děcka umírají hladem. Ono já považuji dítě, za něco.. co si člověk musí taky zasloužit. Je to událost v životě, která vám ten život může zničit, nebo naopak pokud na to jdete správně a zodpovědně, nesmírně obohatit a naplnit. Ps: Jakožto chlap v takové dvojici, by bylo prostě na mě uživit nás, tedy opět, peníze mě nezajímají, už jsem jich měl dost. K dosažení vize, by ale byly potřeba, tj. vše o příp. vývoji. Další takové zásadní věci, k doktorům nechodím, jsem sám sobě doktorem, stejně tak zubařem, tzn. celkem přidaná hodnota co? Jelikož se mnou by dotyčná už k zubaři nikdy nemusela, natož těm vydřiduchům něco platit. Stejně tak mám velmi ostré lokty, tam kde ostatní váhají já beru příležitost za pačesy, mám nadhled, jo a taky, pořád jsem vysmátý a pořád si z něčeho dělám pel, i sám ze sebe.. no většině lidem to leze na nervy, opět, nedivím se v takových osobních peklech, vidět někoho jako já kdo si pluje životem vysmátý, spokojený, nemusí pracovat, dělá si co chce, a ještě je na tom lépe jak já který makám? Dodržuji všechno, chovám se jak se sluší a patří, a co z toho? :D

Na čem jedeš, m. agore?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
12.7.23 21:08
@minimalismo píše:
**Tak na to má peníze ne? Já jí pak ještě koupím něco od sebe a budu jí pěkně krmyt dobrůtkamy a plácat po macatým bříšku. Špekatý obézní prasasátka jsou super vzrůšo osobně pro mě, ale bohužel takových není moc. Jestli říkám špekatých, tak tím nemyslím 80kg ale aspon +130kg a takových opravdu moc není v ČR. Přiložím foto ženy co má 150kg.Ale otázkou je kde je mám hledat? Díval jsem se na amatéry a žádna sláva. Pouze pár desítek na výběr a většina jich jsou daleko.
Ale s takovou ženou bych si porozuměl, protože obézní ženy většinou svého času tráví doma u televice a pojídají dobroty. Ano máam takovou úchylku na velmi obézní ženy ale co, jsou horší fetiše než moje.**

a víš kolik drahocenného místa ti ta bachyně zabere v té garsonce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.7.23 21:25
@mamina2017 píše:
Na čem jedeš, m. agore?

Však psal že mixuje všechen matroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.7.23 21:25

Souhlasim…taky jsem vzdy nasla nakonec ve svem okoli…na seznamce podle me najdou hlavne ti, co nechteji, neumi byt sami a tak nejak na to jdou spis rozumove dle tech pozadavku a proste vemou toho, co odpovida, libi se jim, bez ohledu na ty city…casto to ale stejne nebyva ono…ale u tech racionalne zalozenych, to asi nejaky cas fungovat muze. Mne tam chybi ta spontannost, osudovost, ty necekane zacatky…to clovek na seznamce nezazije. Hlavne spousta lidi tam ma vice protejsku v jednani :D A kolikrat ani nevi, co hledaji a tak prebiraji, az preberou…a ti, co hledaji jen vztah a vernou lasku, zase byvaji takovi nudni patroni, mi prijde… :think: Pro me je celkove seznamka nuda…ale jak rikam, u nekterych to asi ucel splni. Za me je lepsi nechat vecem volny prubeh, poznavat se v realite a nechat tu jiskru preskocit, aniz bych se snazila nejak na silu…ale kazdy to ma jinak. ;)

• Citovat
  • Upravit
59
21.7.23 07:59

Online seznamování je primárně obrovská výhoda pro ženy, které v podtatě jen filtrují ten „odpad“ a vybírají to lepší.(A ano, je mi jasný, že pokud nezaujme profilová fotografie na první dobrou, tak je to okamžitě konec..)
Pro většinu mužů je to hořká a bolestivá zkušenost zažívat ten absolutní nezájem z druhé strany, tedy pokud to myslí skutečně vážně a nejsou tam jen kvůli sexu… Nevím kolik mužů se reálně dokázalo na seznamce úspěšně seznámit, ale bude to naprosté minimum :think:
Moje osobní zkušenost je přesně taková, takže po mnoha pokusech a čekání na nějakou odpověď jsem to nakonec vzdal a zatím nemám energii to zkoušet znovu. Stejně tak mi přijde naprosto nereálné se seznámit někde venku, oslovovat náhodně dívky/ženy a obzvlášť 30+… Fakt netuším, kde v dnešní době získat partnera/ku, když človek nemá ani žádné přátele, kteří by eventuleně mohli nějaké to seznámení zprostředkovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
21.7.23 11:52
@Plnovous píše:
Online seznamování je primárně obrovská výhoda pro ženy, které v podtatě jen filtrují ten „odpad“ a vybírají to lepší.(A ano, je mi jasný, že pokud nezaujme profilová fotografie na první dobrou, tak je to okamžitě konec..)
Pro většinu mužů je to hořká a bolestivá zkušenost zažívat ten absolutní nezájem z druhé strany, tedy pokud to myslí skutečně vážně a nejsou tam jen kvůli sexu… Nevím kolik mužů se reálně dokázalo na seznamce úspěšně seznámit, ale bude to naprosté minimum :think:
Moje osobní zkušenost je přesně taková, takže po mnoha pokusech a čekání na nějakou odpověď jsem to nakonec vzdal a zatím nemám energii to zkoušet znovu. Stejně tak mi přijde naprosto nereálné se seznámit někde venku, oslovovat náhodně dívky/ženy a obzvlášť 30+… Fakt netuším, kde v dnešní době získat partnera/ku, když človek nemá ani žádné přátele, kteří by eventuleně mohli nějaké to seznámení zprostředkovat. :nevim:

To není problém online seznamek, nebo seznamování se na ulici. Online seznamka je pouze prostředek k seznámení se, ale pokud nabízené zboží stojí za starou bačkoru, nepomůže ani placená inzerce :) Základ je žít si svůj kvalitní život a být tím zajímavé zboží, potom seznamování nebude problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
21.7.23 12:04

@haluz vřele ti doporučuju změnit dealera a matroš… nejlépe vysadit úplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
21.7.23 12:23

@Plnovous já říkám furt, že seznamkam nesmíš přikládat velkou váhu. Jen na rozšíření obzoru, nedělat si nějaké iluze, protože to co říkáš je tam bohuzel běžný. Velký výběr zboží dělá větší nároky než obvykle. Čím víc na to budeš urputný, tím budeš mít menší šanci se seznámit, protože to z tebe je cítit… A to platí samozřejmě i v realitě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
21.7.23 12:45
@Plnovous píše:
Moje osobní zkušenost je přesně taková, takže po mnoha pokusech a čekání na nějakou odpověď jsem to nakonec vzdal a zatím nemám energii to zkoušet znovu. Stejně tak mi přijde naprosto nereálné se seznámit někde venku, oslovovat náhodně dívky/ženy a obzvlášť 30+… Fakt netuším, kde v dnešní době získat partnera/ku, když človek nemá ani žádné přátele, kteří by eventuleně mohli nějaké to seznámení zprostředkovat. :nevim:

Jasný, je to obrovská výhoda pro ženy, protože jen vybírají, kdežto mužů se seznámilo naprosté minimum. A ty obrovsky výhodně si vybírající ženy se teda v tom případě seznámily s kým přesně?

To, že to tak máš ty neznamená, že to tak má „většina“ mužů. A pokud ti dělá logický problém už jen takto očividná věc, že pro vytvoření smíšených párů je třeba stejný počet žen i mužů, tvůj problém zjevně nebude jen vzhled.

• Citovat
  • Upravit
2287
21.7.23 15:06
Pár poznámek.
@Plnovous píše: … Nevím kolik mužů se reálně dokázalo na seznamce úspěšně seznámit, ale bude to naprosté minimum :think:

Tak v našich končinách je obvyklé, že jedna žena si vybere jednoho muže, tudíž na seznamce se úspěšně seznámí stejný počet mužů i žen. V tom jsme si rovni. Ženy mají sice větší výběr, ale v principu vzato, většina nestojí za moc…

@Plnovous píše:
Stejně tak mi přijde naprosto nereálné se seznámit někde venku, oslovovat náhodně dívky/ženy a obzvlášť 30+…

Náhodně ne. Jen ty, co se ti líbí :-). Slyšel jsem názory žen, že kdyby je muž oslovil na ulici, bude jim to nepříjemné. Já myslím, pokud by byly osloveny někým, kdo se jim líbí, tak by to zas tak nepříjemné nebylo. Oslovovat na ulici bych úplně nezatracoval, i když ta úspěšnost nebude úplně efektivní.

@Plnovous píše:
Fakt netuším, kde v dnešní době získat partnera/ku, když človek nemá ani žádné přátele, kteří by eventuleně mohli nějaké to seznámení zprostředkovat. :nevim:

Najít si přátele je jedna rada :-). Můžeš zkusit také speed dating anebo se též konají akce pro nezadané, to může fungovat celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.7.23 19:39
@Kutil Tom píše:
Jasný, je to obrovská výhoda pro ženy, protože jen vybírají, kdežto mužů se seznámilo naprosté minimum. A ty obrovsky výhodně si vybírající ženy se teda v tom případě seznámily s kým přesně?

Mužů se logicky seznámilo přesně tolik, kolik si jich žen vybralo, to ale neznamená ani zdaleka, že všichni…Stejně jako ne každá žena si tam přijde na své, ale pořád to mají daleko snazší.

@Lorre píše:
@Plnovous já říkám furt, že seznamkam nesmíš přikládat velkou váhu. Jen na rozšíření obzoru, nedělat si nějaké iluze, protože to co říkáš je tam bohuzel běžný. Velký výběr zboží dělá větší nároky než obvykle. Čím víc na to budeš urputný, tím budeš mít menší šanci se seznámit, protože to z tebe je cítit… A to platí samozřejmě i v realitě ;).

Máš pravdu, já už to se seznamkama prostě vzdal. Zkoušel jsem to a jediný, co jsem za posledních pět let chtel, bylo proste nebejt sám, ale vesmír to asi vidí jinak…
Akorát na druhou stranu nevím, jak dlouho vydržím sám sebe přesvědčovat, že mi nevadí bejt sám :think: Krom toho já osobně jsem celkem introvert ve smyslu sám dobrovolně na lidi okolo prostě nemluvím a na ženy už vůbec ne.. Fakt rád bych potkal „nějakou“, ale že se to někdy „nějak“ stane nebo si třeba ona všimne někdy mě je taky asi utopie.. takže prostě nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
21.7.23 20:12
@Plnovous píše:
Máš pravdu, já už to se seznamkama prostě vzdal. Zkoušel jsem to a jediný, co jsem za posledních pět let chtel, bylo proste nebejt sám, ale vesmír to asi vidí jinak…
Akorát na druhou stranu nevím, jak dlouho vydržím sám sebe přesvědčovat, že mi nevadí bejt sám :think: Krom toho já osobně jsem celkem introvert ve smyslu sám dobrovolně na lidi okolo prostě nemluvím a na ženy už vůbec ne.. Fakt rád bych potkal „nějakou“, ale že se to někdy „nějak“ stane nebo si třeba ona všimne někdy mě je taky asi utopie.. takže prostě nevim :roll:

Pracuj s tím co máš teď, ne co bys mohl či měl mít :). Todle si násilím neurves, jen si budeš ubližovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová