Online seznamování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
11.7.23 15:11
@Denny.5 píše:
Tak žena s nízkým platem, pokud je hezká, si opravdu nevybere nepracanta. Není lepší začít chodit do práce? Chlapa bez práce nechce nikdo, pokud není nemocný. Stejně tak ženu.

Vždyť píše, že má důchod. Invalidní. Ale i invalidi pracují. Žádná žena při smyslech tohle doma nechce. Povaleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
11.7.23 15:15
@topazio píše:
Vždyť píše, že má důchod. Invalidní. Ale i invalidi pracují. Žádná žena při smyslech tohle doma nechce. Povaleče.

Aha, tak záleží, co mu je. Pracovat ale může opravdu každý, kdo je schopný diskutovat na internetových diskuzích.

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 15:16
@Denny.5 píše:
Pokud se ti líbilo 5 žen z tisíců, tak je s tebou něco špatně. A to seznamování rovnou vzdej, nemá to cenu. To si může dovolit miliardář s top vzhledem a charakterem :D a ani ten by to tak podle mě neměl.

Problém je totiž asi v tom, že mě se líbí určité rysy obličeje jak u některých Romek, Arabek apod. což znamená, že bych měl hledat tam kde je velká koncentrace těchto národu v ČR, třeba různé tématické skupiny o Romech na FB nebo seznamky kde jsou převážně Romky a tam už si vybírat.

Jako kdyby žil třeba někde na Blízkém Východě, tak tam by se mi líbilo tak 50% žen, a měl bych z čeho vybírat. No jo díky mému fetiši na určitý jižní vzhled se celí život trápím a chodím s plnými koulemi v celibátu :(

Nestěžuji si, jen konstatuji fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 15:19
@topazio píše:

Invalidní důchod nemám. Všechny finance jsou z mích úspor. Ale jestli to byl jen způsob jak mě urazit, tak to se ti nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
11.7.23 15:22
@Denny.5 píše:
Aha, tak záleží, co mu je. Pracovat ale může opravdu každý, kdo je schopný diskutovat na internetových diskuzích.

Koho posloucháš proboha. Nic mi není díky bohů jsem zdraví. Jen jsou tady lidi co jsou závistiví, že si mohu dovolit válet se na posteli aniž bych prosil o pomoc státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.23 15:27
@minimalismo píše:

Tak já se svým pasivním příjmem okolo 20,000 KČ si hledám přeci sobě rovnou ne? Žena kariéristka, která vydělává +30,000 KČ čistým bude náročná na požadavky a navíc je to ambiciozní typ, a tyto ženy nemám rád, protože se ke mě jakožto povaleči a mladému důchodcovi absolutně nehodí. Já potřebuji doma bez ambiciozní povalečku jako jsem já.

JÁ CHCI TAKOVOU ŽENU, KTERÝ JÁ SÁM ODPOVÍDÁM.

Tady píšeš o sobě jako o důchodci. Tak jsem tě neurazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
11.7.23 15:28
@minimalismo píše:
Koho posloucháš proboha. Nic mi není díky bohů jsem zdraví. Jen jsou tady lidi co jsou závistiví, že si mohu dovolit válet se na posteli aniž bych prosil o pomoc státu.

Nemyslím si, že by to bylo něco k závidění, pokud ti není aspoň 60. Ale pokud to jsou našetřené peníze, budiž.

• Citovat
  • Upravit
56505
11.7.23 15:29
@minimalismo píše:
Problém je totiž asi v tom, že mě se líbí určité rysy obličeje jak u některých Romek, Arabek apod. což znamená, že bych měl hledat tam kde je velká koncentrace těchto národu v ČR, třeba různé tématické skupiny o Romech na FB nebo seznamky kde jsou převážně Romky a tam už si vybírat.

Jako kdyby žil třeba někde na Blízkém Východě, tak tam by se mi líbilo tak 50% žen, a měl bych z čeho vybírat. No jo díky mému fetiši na určitý jižní vzhled se celí život trápím a chodím s plnými koulemi v celibátu :(

Romky s tebou nebudou. Budou chtít děti. Ty děti nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.7.23 15:29
@minimalismo píše:

nepomohlo by se na ten Blízký Východ přestěhovat?

kámoška je na urostlé blonďáky, přesunula se za větším výběrem do Norska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.7.23 15:38
@Karamba2020 píše:
nepomohlo by se na ten Blízký Východ přestěhovat?kámoška je na urostlé blonďáky, přesunula se za větším výběrem do Norska

Otázka je, jestli by tam sehnal garsonku za 5tis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.7.23 15:38
@minimalismo píše:
No je to jinak. Čím větší vzdálenost tím větší výběr lidí a tím větší šance najít člověka, kterého hledáš. Na seznamkách není až tak velký výběr lidí ani ve tvém 50km okolí a ani v Praze a Brně. Ty na ulici potkáš více lidí za měsíc než na seznamce. Ono, kdyby se třeba zavedlo státem zákonnou povinnost, že každý jedinec co je svobodný by měl mít zaregistrovaný účet na určitý seznamce, tak to usnadní život všem a bude větší výběr ze kterého si garantovaně určitě někdo vybere.Ono je těžký vybírat partnera online, když tam jsou zaregistrování pár procent populace.
8o 8o 8o

Pročítám tvé příspěvky a přijdeš mi jak z jiné planety.

• Citovat
  • Upravit
618
11.7.23 15:43
@pikola píše:
měla nějaký nároky a chtěla třeba někam jezdit, nebo chodit, třeba na jídlo :mrgreen:
Doporučuji hledat Most, Ústí :lol:

No ona ty nároky  mít velký nebude automaticky, když si bude vydělávat 15,000 KČ a bude jí to stačit a nebude ambiciozní si vydělat víc. Budeme mít dohromady cca 35,000 KČ měsíční rozpočet a to stáčí na komfortní život. Méně peněz menší nároky a více skromnosti. Taky většina Romek si vydělávají kolem 15-20K KČ se základním a vyučeným vzděláním, takže pro mě je to jen plus.

Ústí jo, do Mostu není přímí vlakový spoj, takže jedině hledat v Ústí nad Labem. Jenže hledat se myslí někde v internetu ale kde? Psát inzerát na FB stránku Ústí nad Labem? Na FB stránku seznamka pro Romy? Jaký jsou ještě varianty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.7.23 15:44

A kde ta tvoje žena a minimálním příjmem vezme vlastní byt kde neplatí nájem a budeš ji přispívat jen 5 tis měsíčně max?

• Citovat
  • Upravit
Parninas
11.7.23 15:49
@minimalismo píše:

Tak já se svým pasivním příjmem okolo 20,000 KČ si hledám přeci sobě rovnou ne? Žena kariéristka, která vydělává +30,000 KČ čistým bude náročná na požadavky a navíc je to ambiciozní typ, a tyto ženy nemám rád, protože se ke mě jakožto povaleči a mladému důchodcovi absolutně nehodí. Já potřebuji doma bez ambiciozní povalečku jako jsem já.

JÁ CHCI TAKOVOU ŽENU, KTERÝ JÁ SÁM ODPOVÍDÁM.

Tyjo týpek s pasivním příjmem, co se celý dny válí doma a vypisuje na emimino, to je terno. Ještě takovej klasik, že by si z 5k vybral 5. Těžký to máš.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
11.7.23 15:52

Takze pracujici bezdetna Romka s vlastnim bytem, ktera bude chtit zahnivat v klidu vedle zakladatele. To se obavam, ze spis potkas jednorozce blijiciho duhu a kadiciho konfety.
Vetsina Romek chce deti, byvaji v domacnosti a zivitelem je muz. Znam tedy i bezdetnou mladou Romku, zdravotni sestru na ARU, velmi slusne vydelavajici a o zakladatele by si neoprela ani kolo.

Spouste lidi neimponuje honeni kariery, nemusi mit luxus, ale vetsina z nich se tak nejak smirila s faktem, ze i na ten bezny zivot je treba se otacet. A kdyz uz se otaci, chteji z nej pak ve chvilich volna neco mit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová