Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
16.9.12 11:40

Tyjo, to jsou obři…starouš je nalezenej před 12 lety, nádhernej pes, i veterináři se ptaj, jestli je to chodskej…nevíme
A ta malá raketa je vořech ala dalmatin :) připadala mi tenkrát nejhnusnější z útulku, ale pak jsem se do ní zamilovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.9.12 11:43

A jinak koukám, jaký jsem vybrala fotky…gauč, postel…v plánu bylo úplně něco jinýho :) ale Sava (ten velkej) jde s náma do ložnice na svý místo a jakmile usneme, tak jde na gauč :)
Mája (splašená fena) zase tak dlouho kouká psíma očima, že si ji manžel vezme do postele…a to se tvářil jako drsňák, co chce mít psy v předsíni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
16.9.12 12:28

No holky, úplně jste mě s těma hafíkama nakously :) Musím to probrat s přítelem. Akorát by jsme se asi na počátku museli vystřídat na dovolených, aby štěňátko nebylo ze začátku samo doma. Oba jsme přes den v práci a nevím, jestli by mohlo být samo doma…aspoň teda než by si zvykl. Musíme o tom popřemýšlet. Máte krásné pejsky..úplně vám je v tuto chvíli závidím, jak já bych se pomazlila… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 12:33

@Izzz a v kterým útulku jste pro fenku byli? jak se snesli se starším psem? já pořád koukám na stránky útulků a brala bych něco dalšího. ale dali jsme si limit 3 psy a ten je naplněný (krom psů na fotce máme ještě ovčačku-hlídá objekt). a bernardýnu občas domu beru, no ale do postele ne, to manžel nechce… :)
@brumik7 na jakým stroji šiješ? já nějaký divný (plastový, lehký) dostala od manželovo rodičů k svatbě, ale nepodařilo se nám ho rozchodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.9.12 13:50

@lenk byli jsme v dobranově u český lípy. Neuvěřitelsnej smrad…pro mě hroznej zážitek, nerada na to vzpomínám…všichni pejskové na nás koukali, štěkali a hlásili se, že oni jsou ti nej nej pro nás, že už tam nechtěj bejt…prostě hrozný pro mě. Vybrali jsme si dvě fenky a šli se s nima projít…ta jedna furt zdrhala zpátky a naše Mája šla v pohodě vesele s náma a Savinou.

Snášeli se okamžitě dobře. Ten náš j flegmouš…no, spíš si sebe nevšímali nějakej ten tejden. Čuchli k sobě a nic. Teď se občas provokujou ke hrám, ale jeden chce a druhej nemá zrovna náladu. Jsem ráda, že jsou dva. Nehrajou si, ale maj se rádi.

Akorát nevim, jak to pak bude s kočárkem. Jsme v bytě, zahradu máme jen v telejších měsících k dispozici. Bydlíme dole, vedou k nám dva schody. Tohle je pohoda. Ale dva psi na vodítku a kočár :nevim:, pak chodící dítě, dva psi a kočár :mrgreen: atd atd…jsou poslušní, ale já sama je radši mám na chodníku na vodítku a pouštim je až na louce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.9.12 14:35

Ahoj holky, držte mi zítra palce, jdu na kontrolu a jsem úplně v prdeli. Omlouvám se, že to tak píšu. Mám hroznej strach :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 15:02

@chelsea001 držím všechny čtyři! někdo už tu smůlu prolomit prostě musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.9.12 15:08

Pochybuju, že to budu já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 15:15

@unhappy dvouměsíční bernardýna zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 15:20

Tak teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
16.9.12 16:09

@chelsea001 Zítra na tebe budu moc moc myslet a držet pěsti pro štěstí!! :kytka: Přesně jak píše lenk, někdo už tu smůlu musí prolomit a pak už bude všem jen dobře..
@lenk Penečku, ta je nádherná, hned bych ji upusinkovala a pomuchlala :) Vždycky jsem chtěla bernardýna, pak se mi začali líbit i Bernský salašnický…ale tyhle rasy leda k domečku. Z bytu by nám asi udělali kůlničku na dříví :D Hledám na netu nějakou menší rasu, která nepouští moc chlupy…Nemáte nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 16:21

@unhappy to záleží jak jsi aktivní. jestli vás baví dvě tři hoďky každodenně chodit/běhat/jezdit na kole, tak třeba jack russel teriéra… ale já měla před bernardýnou právě bernskou salašnickou čubu a ca 3roky se mnou bydlela vevnitř v domě a byla moc spokojená, i v posteli se mnou spala(to jsem zrovna neměla přítele :-) ), i štěňátka měla (s jezevčíkem :roll: ) byla prostě super. na procházky šla ráda, ale nevyžadovala je (nelikvidovala vybavení domácnosti)
obecně preferuju fenky-bývají klidnější, ovladatelnější a poslušnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.9.12 17:10

@unhappy já jsem nikdy nebyla příznivcem útulkovejch psů…měla jsem s bývalým papírovýho psa…měl nemocný nohy už jako malej…takže trápení, prachy
Teď máme Májušku z útulku a nemůžu si to vynachválit. Ona 100% poslouchá, neučili jsme jí to my, je zdravá, hodná, prostě dokonalej pes. Já už bych si psa nikdy nekoupila a nechtěla bych rasu. Mrkni do útulků v okolí. On tě tam nějakej okouzlí a uděláš hezkou věc.

@chelsea001 Mysli pozitivně. Už jste měli srdíčko, to je dobrá zpráva. A když to řeknu hnusně, jdeš na kontrolu 8+4 a vyhráno nebude do 40+0 :? Hrozně ti budu držet palce a věřim, že to prolomíš a pak se začnou sypat další těhotný!!! Nenervuj toho špunta v sobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.9.12 17:26

Ahoj holky občas si vás pročítám, ale nějak jsem neměla čas vám napsat…je mi moc a moc líto čím jste si prošli :hug: :hug:

bohužel mám za sebou tři zamlklá těhu, jsem vyšetřená snad už na vše…ale nějak jsem ještě nenašla odvahu jít do dalšího těhotenství :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.9.12 17:29

Já jsem měla taky zásek…ale trval asi 14 dní někdy v šestinedělí…ted už jsem zase nastartovaná a chci (teda musim) do toho jít. Ale rozhodla jsem se pro leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty