Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vbu ty blaho to je jako u me, minuly rok sem byla hospitalizovana pro podezdreni na slepak, pak se me gyndar v nemocnici ptal zda to bemam od zad,, od te doby me bricho nekdy poboliva hlavne na prave strane podbrisku, a to ze by to mohlo byt od zad me opravdu nenapadlo, v pondeli jdu k dr.. Asi si vse sepisu ba papir a na vse se ho zeptam, muzu tedy mooc poprosit, zda by jsi mi vse nepopsala co si podnikla pro otehotneni, jak dlouho to trvali, a co vse si zajistit..??
@barrrus U me to bylo celkem rychle, v Breznu jsem potratila v 6tt cca, bylo mi receno ze asi z kojeni - kojim stale syna. Ja ale nejak tusila, ze zada nemam v kondici a chytala me krcni pater. Nekolikrat predtim jsem byla na odbloku, mela jsem blokle mezi zebrama az k hlave, pobolivala me take kycel - nosila jsem hodne syna na boku a ma prece jen 14 kg
Potom koncem brezna ta aferka s brichem v miste slepaku, ale bolest se stehovala, to bylo divne. Hned v tom breznu jsem tusila, ze to bude od tech zad a objednala se k te fyzioterapeutce a na kraniosakralni terapii - ta pomaha i psychicky. Kojit jsem neprestala. Tam mi rekla, ze jsem blokla dost, nejak i delohu jsem mela trochu pootocenou ci co, spravovala mi kycel. Dala mi ty cviky Mojzisove plus jeste neco na esicko. Popravde ja cekat nechtela, tak jsem zkousela dal dite prakticky hned. Otehotnela jsem zacatkem kvetna a porad cvicila. Pridala jeste cviceni na panevni dno a core specialni po porodu, tam mi poradila dalsi uvolnovaci cviky na bedra. A doufala, ze kdyz cvicim a pripadny blok se poresi na kranio a fyzio, ze to snad klapne. Zacala jsem poctive jist vitaminy + listovku. Takze se da rict, ze od cca dubna cvicim poctive a ted jsem 13 tt dite je ok i pres kojeni a sam dr rekl potom, ze to od tech zad klidne mohlo byt, ale zase na 100% mi to stejne nepotvrdi…Jeste me porad zlobi krcni pater tak jsem nasla ten SM system a to je taky uplna pecka. Takze verim, ze tyto 3 veci mi pomuzou jak dite donosit, tak se nachystat dobre na porod. Protoze i porod se zablokovanym panevnim dnem je casto prusvih a konci cisarem…Prave je smutne, ze ty bolesti jdou tim cvicenim spravnym poresit pomerne rychle, ale chce to mit info. Ja jsem za 3 mesice jako rybicka.
Obnovuji diskuzi. Je tu nektera ktera byla nekolikrat tehotna a dite nemá?
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi. Je tu nektera ktera byla nekolikrat tehotna a dite nemá?
Ahoj, ano, byla jsem těhotná dvakrát a z toho oba dva potraty. Tenhle týden jdeme s přítelem na genetiku, tak jsem zvědavá, co z toho vyjde… ![]()
@barrrus krásný den
můžu se prosím zeptat jak si tenkrát dopadla? Přišlo se na něco nebo ne? Já mám za sebou teď 3 samovolné potraty v 5tt
jsem z toho psychicky v háji, protože tentokrát jsem věřila, že to dopadne
mám za sebou 2 těhotenství na první pokus, teď 3 biochemická těhotenství během 3 měsíců. Toto poslední jsem zaváděla utrogestan a stejně nepomohl. Děkuji