Opera - můžete ji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
7.7.09 07:52

A kam se dá jít na operu v létě? Jsem si zrovna po začátku prázdnin vzpoměla, že bych si na nějakou ještě ráda zašla, než porodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
7.7.09 08:15

Řekla bych, že v létě budou akorát tak taková ta „exhibiční“ představení mimo divadlo, jako třeba bývala Carmen na hradě Rábí… Ale typ nemám :( (a taky je možné, že se pletu, že i ta Carmen tenkrát byla v sezoně…fakt nevím)

No, tak při nejhorším, Pudli, dopadneš jako já - v těhu jsem toho moc nestihla a od porodu je můj vrchol kultury nákup na Zličíně v Metropoli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 08:30

Pudli, odkud jsi? V Brně na Špilberku běží o prázdninách většinou Verdiho opery, ale nevím, jak je to letos. Hanička je ještě malá, tak jsem se o to nijak nezajímala. Snad za dva roky!!!!
Nasaj do sebe kultury co nejvíc. Až porodíš, budeš po této stránce jen krnět a krnět ;) Z opery přejdeš na Halí belí nebo Kočka leze dírou, ale i to je super, když máš vděčného malého posluchače ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 08:44

Na hradě Loket každoročně probíhají operní představení v přírodním amfiteátru.

Když se budu hodně snažit tak najdu odkaz.

(osobní postřeh: v divadle je to pro mě daleko větší zážitek… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 08:49

hm tak ale letos údajně kvůli krizi sponzoři odmítají Loket sponzorovat. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
7.7.09 09:10

hehe, jsem zacal zpivat brichu ukolebavky, aby se jako nejake naucilo, tak ze bych jeste presla na nejake arie? :-))))
jsem prazanda (zatim), do brna daleko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 09:18

Pudli, já bych to tak nehrotila, aby díky tomu Kostěj neutrpěl nějakou újmu. K áriím bych přecházela postupně. Zatím, bych řekla, že postačí ukolébavky.
My jsme od ukolébavek přešli přes Komáři se ženili a podobné hity k AC/DC a Svěrákovi s Uhlířem. Árie vyzkoušíme co nevidět, ale chce to nějaký postupný vývoj a ne nárazovku. Abys to prtěti nezprotivila. :lol: :lol: :lol: I když - co se v mládí naučíš… Hoď sem video, jak zpíváš břichu „Ubohá Rusalko bledááááááááááááá…“ To by mohla být dobrá prdel. Pardon. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
7.7.09 09:23

Hele dite si vycvicis k cemu chces, moji znami detem cetli jen Bibli a deticky se vecer misto pohadky dozadovaly konktretich biblickych pribehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 10:02

…mamíííí, tu o Sodomě a Gomoře, jak tam šoustali kluci s klukama a holky s holkamaaaa.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.7.09 10:07

My po narození Ady do divadla chodit přestali - a zase jsme začali až bylo víc dětí - prostě jsme nějak zjistili, že to i s nimi nějak jde. Chodíme i s nima, na dětská představení, letos jsme měli premiéru v Litomyšli - holky byly na dětské opěře a na programu pro děti od Hradišťanu.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 20:33

Eva Urbanová - koncert

Ahoj,
já operu miluji. Zrovna dnes jsem si koupila vstupenky na koncert paní Evy Urbanové v Nepomuku. Má to být její velký životní koncert v květnu příští rok na náměstí s hosty k jejím 60. narozeninám. Jmenuje se to Eva Urbanová open air Nepomuk. Půjdete někdo také? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.11.20 20:59

@vlastaplzen
Vlasto, vůbec netuším, co bude zítra. Lupeny na koncert bych teď žádné nekupovala. Ale Evě Urbanové to zpívá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 21:07
@Lesina píše:
Ahoj :) Najdou se tu nějaké milovnice opery? A pokud ano, co říkáte na používání titulkovacího zařízení?L.

Miluji opery hlavě Hubičku. Ještědskou povídku od slavné bestsellerové spisovatelky Karolíny Světlé. Hudbu složil Bedřich Smetana a libreto Eliška Krásnohorská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.11.20 21:17

Když operu tak jedině od Tobiase Sammeta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.11.20 22:24

Evu Urbanovou jsem viděla víckrát, hlavně v plzeňském divadle nebo třeba turné s Karlem Gottem nádhera vždycky :potlesk: Do Nepomuku tedy vstupenky nemám ale někdy bych zase šla. Jinak opera jako taková : Rusalka :srdce: Nejen tou hudbou, ale ten příběh jak se z lásky obětuje, už mě bral jako holku :srdce::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí