Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vlastaplzen píše:
Ahoj,
já operu miluji. Zrovna dnes jsem si koupila vstupenky na koncert paní Evy Urbanové v Nepomuku. Má to být její velký životní koncert v květnu příští rok na náměstí s hosty k jejím 60. narozeninám. Jmenuje se to Eva Urbanová open air Nepomuk. Půjdete někdo také?
Ja sama operu vubec nemusim, ale rodice se segrou vymetaji opery po celych cechach a segra i po svete..z urbanove byli take nadseni..
@samá práce píše:
Když operu tak jedině od Tobiase Sammeta.
Hodně nostalgické!
![]()
@alun-ka píše:
Evu Urbanovou jsem viděla víckrát, hlavně v plzeňském divadle nebo třeba turné s Karlem Gottem nádhera vždyckyDo Nepomuku tedy vstupenky nemám ale někdy bych zase šla. Jinak opera jako taková : Rusalka
Nejen tou hudbou, ale ten příběh jak se z lásky obětuje, už mě bral jako holku
:
A co teprv, když Rusalku sleduješ v kulisách Sychrovského zámku!
Eva je úžasná, koupila jsem to i jako dárek rodičům. Nebojím se, že by venkovní akce pro 1000 lidí byla koncem května zakázaná, co by to bylo za život bez kultury. Musíme podpořit umělce i v téhle době, ať ví, že je mají lidé rádi a kupují si na ně vstupenky.
@vlastaplzen
No Evo, že to máte zapotřebí si takhle dělat reklamu.
Kdyby jste zpívala normálně a né jako když vás chtějí na tom pódiu zapíchnout, by se to mohlo naplnit aj dvouma tisícema lidí.
![]()
@samá práce píše:
@vlastaplzen
No Evo, že to máte zapotřebí si takhle dělat reklamu.Kdyby jste zpívala normálně a né jako když vás chtějí na tom pódiu zapíchnout, by se to mohlo naplnit aj dvouma tisícema lidí.
![]()
právě, říkala jsem si, že když to hodím na emimino, vyprodám o2 arenu.
![]()
@Lesina píše:
AhojNajdou se tu nějaké milovnice opery? A pokud ano, co říkáte na používání titulkovacího zařízení?L.
Obnovuji
Byla jsem vcera poprve v zivote na opere. Na Bodanskem jezeru v Bregenzeru v Rakousku. Ano ta scena je primo na jezeru. Maddame Butterflay. Byl to zazitek, titulky byly sice v nemcine. Opera od Puciniho..ale ta hudba byla nadherna. Vedela jsem o cem to bude. Vykon motylka byl uzasny.. Fantasticky plne emoci..ona to je tragedie, takze i par slzicek bylo. Ale vrele doporucuji i pfo ty co operu nemusi. I orchestr byl uzasny, segra rikala, ze tam hostuji cesi. Takze holky alespon jednou za zivot videt operu.