Opět těhotná ve 45 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150016
30.1.17 16:30
@Jana206 píše:
Zrovna teď jsme měli přednášku, lektorka říkala, že se stala brzy sirotkem, o otce přišla už v dětství a o matku v dospívání. A díky sirotčím důchodům po obou si mohla v klidu vystudovat dvě vysoké školy souběžně a neřešit, co bude. Neřešit brigády a nic kolem.Je to smutné, ale je to tak :( Když už, tak siroty v našem státě jsou zabezpečeny poměrně dobře.

Je to až smutné, ale líp než děti neplatičů alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27766
30.1.17 16:30
@ropucha 02 píše:
I já chci zakladatelku podpořit. Zajímavé je, že když tu napíše těhotná 15 letá, co ještě chodí na základku, většina uživatelek ji plácá po ramenou, jak to určitě skvěle zvládne, že máma jí jistě ráda pomůže- přito ta máma bude nejspíš také ve věku zakladatelky. Navíc předpokládám, že zakladatelka má pro dítě zázemí, což ta patnáctka asi těžko. Moje prabába porodila poslední dítě v 51, a světe div se, dožila se od něj i promoce a vnoučat.

v 51? to byla fakt plodná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.1.17 16:31
@Anna766 píše:
Ještě možná lépe, o důchod nepřijdeš tak snadno, o práci můžeš přijít během chvíle :mrgreen:

ano, to je pragmatický fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.1.17 16:39
@Jana206 píše:
Zrovna teď jsme měli přednášku, lektorka říkala, že se stala brzy sirotkem, o otce přišla už v dětství a o matku v dospívání. A díky sirotčím důchodům po obou si mohla v klidu vystudovat dvě vysoké školy souběžně a neřešit, co bude. Neřešit brigády a nic kolem.Je to smutné, ale je to tak :( Když už, tak siroty v našem státě jsou zabezpečeny poměrně dobře.

je to tak. Navíc obvykle nemusí řešit duhy zemřelých rodičů - hypotéky už mívají po 60ce splacené. A řada rodin má pro jistotu i nějaké to pojištění (nejlíp co nejobecněji nastavené, aby nebylo moc prostoru pro nějaké kličky), kdyby něco. My to třeba máme, aby děcka (nedejbůh) nezůstaly bez prostředků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.17 17:43
@Regina Hero píše:
ty voe… moje tchyně normálně chodí na plesy, i když je jí přes šedesát, leze po horách a vypadá líp než většina padesátiletých… a světe div se, ještě pracuje… je to nějaké divné, co? Víš, kdy se dnes chodí do důchodu? Nebo v kolika půjdeme třeba my, kterým je dnes kolem čtyřiceti?

no a pak je ta druhá skupina, kdy se okolo 60 hlásí zdraví, choroby, neduhy. V tomto věku přirozené, prostě nemládneme. A jak zmíněno, je tu druhá stránka věci a to je ekonomická situace, jistota zaměstnání -kdo se dnes rve o 50+,ekonomické zabezpečení na důchod -jaké vlastně, pokud na stará kolena živím dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.17 20:00

Pro pochopeni situace.....

Dekuji vsem za krasne, poucne, kriticke, ale i velice podpurne reakce :D
Doplnim…S manzelem mame oba dobre fin. zazemi, ja i podnikam a milujeme deti a fungujeme jiz nekolik let, jako nahradni rodice pro odlozene a nechtene deti(baby boxy, utajene porody, atd.),aby nemuseli do ustavu do doby nez jim urady najdou nove milujici rodice :srdce:
S manzelem jsme minuly rok prodelali totalni manzelskou krizi, rozvod v jednani i novi partneri, ale kdyz doslo na uplny rozchod, neco se zlomilo a zjistili jsme, ze bez sebe si zivot nedokazeme predstavit a nastal zlom…a misto planovane hysterektomie je na ceste novy zivot.
Nocni vstavani k miminkum mne ani manzelovi problemy nedelaji, pece o deti uz vubec-zvladame bezproblemu nejen ty sverene, ale i vnoucka uz od utleho veku.
Za vsechny nazory dekuji a nyni uz vim, ze jsem skalopevne rozhodnuta, pokud mi to moje tesna schranka dovoli(netrpim zadnym onemocnenim ani manzel a bereme pravidelne jen doplnky stravy a vitaminy) toho naseho broucinka zvladnout a o duchod se nestaram-vyuzivam odmenovaciho systemu MLM, ktery nezna slovo duchod :) Takze verim, ze pokud to bude mozne, tak snad i na ten maturitak ditko doprovodim…aspon pred dvere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
30.1.17 20:13

@Svetlo40 přeju v této nelehké, ale krásné nové životní situaci, hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
30.1.17 20:14
@ka2ka píše:
v 51? to byla fakt plodná :think:

Připomíná mi to Janet Jackson, porodila v 50 letech. Bára Basiková, porodila ve 46 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.17 20:28
@Anna766 píše:
Připomíná mi to Janet Jackson, porodila v 50 letech. Bára Basiková, porodila ve 46 letech.

není nad to si porodit vlastní vnouče. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
30.1.17 20:31
@Burj Chalifa píše:
není nad to si porodit vlastní vnouče. :mrgreen:

No trošku to holka Jaksonů přeskočila. To je její první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.17 20:51

@Anna766
Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.17 20:51

@Anna766
Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
30.1.17 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.17 21:02

@s.y.p.t.a
Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.17 21:06
@Anna766 píše:
No trošku to holka Jaksonů přeskočila. To je její první.

a nikdo Janet neodpáře, že je prostě v 50 na dítě stará rašple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí