Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet Ono je to nanejvýš pravděpodobné, až „použije“ dítě a získá trvalý pobyt, natáhne sem zbytek své famílie (klidně může být ženatý a mít 5 dětí) za účelem sloučení rodiny (protentokrát s ním), tak ho dítě s Češkou ho začne otravovat.
Odveze ho, strčí nějaké příbuzné a matka se ho už nikdy nedomůže. Že se to dítě stane obětí domácího a sexuálního násilí je taky víc než reálné.
Zbytečně zničený život dítěte a zakladatelky.
Na tom není nic k smíchu.
@Jirka607 Že by Praha ležela v Sýrii? Alou do školy zopakovat zeměpis.
@demian Samozřejmě že je to směšné. Zakladatelka se může odstěhovat, může dítě vzniklé znásilněním dát pryč - tedy jít na potrat. Neuvede otce do RL a změní bydliště. A úplně nejjednodušší bude ohlásit znásilnění na policii a má vystaráno.
@inkakřivák Zakladatelka to ale jako znásilnění nevnímá. Stejně tak silně pochybuji, že 36-letá žena toužící po dítěti půjde na potrat.
Vylíčila jsem jí, co se všechno se může stát proto, aby sundala růžové brýle.
Tenhle můj scénář až tak nereálný není.
@krecik.dzungarsky píše:
Tak je vidět, že vůbec netušíš, jak toto funguje. Tihle lidé nejsou schopni dost často rozpoznat, zda jim od druhého člověka hrozí nebezpečí a míru násilí, které na sobě nechají páchat, mají nezdravě posunutou. Čímž netvrdím, že úvodní příspěvek není trolling, to klidně být může.
Přesně takhle to funguje. Ono ani nejde o to, že by se takové ženy nebránili, oni si ani kolikrát nevšimnou, že jim někdo ubližuje a apriori jsou vždy ty hodné. Prostě poslouchají. Ani nemusí mít nižší intelekt. Takže v tomhle kontextě je zakladatelčin příspěvek možný. Ona řeší dítě, klidně si mohla nevšimnout, že takové chování je už za hranou a je vlastně znásilněním, tudíž by se s chlápkem klidně potkala znovu.
@demian Jenže ty to vidíš jako reálný příběh. Já ne. Ano chápu že touží po dítěti, ovšem pak nechápu její požadavek na kondom a obavy z těhotenství. A pokud tedy to dítě nechtěla, tak za prvé neměla k němu chodit po druhé a za druhé každá dospělá žena celkem ví, co je znásilnění a že existují i prášky po.
Za mne hloupý troll.
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.
Takže ona se bránila, on do ní vzniknul a ona si neuvědomuje, že je to násilí? Aha.
@inkakřivák píše:
@Jirka607 Že by Praha ležela v Sýrii? Alou do školy zopakovat zeměpis.
Ale prdlajs. Ze zeměpisu jsem měl vždy jedničku, na základní škole mne dokonce můj učitel zeměpisu vyvolával k tabuli, když na mapě světa nemohl najít nějakou zastrčenou zemičku. Jednou jsem mu tak pomohl najít např. africký Gabun, jindy tichooceánský ostrov Tuvalu.
@demian píše:
@Russet Ono je to nanejvýš pravděpodobné, až „použije“ dítě a získá trvalý pobyt, natáhne sem zbytek své famílie (klidně může být ženatý a mít 5 dětí) za účelem sloučení rodiny (protentokrát s ním), tak ho dítě s Češkou ho začne otravovat.Odveze ho, strčí nějaké příbuzné a matka se ho už nikdy nedomůže. Že se to dítě stane obětí domácího a sexuálního násilí je taky víc než reálné.
Zbytečně zničený život dítěte a zakladatelky.
Na tom není nic k smíchu.
K smíchu je to, že dnes, kdy jsou ženy snad již obeznámeny, jak to může dopadnout, tak se stejně naivně pouštějí do takových vztahů.
@Jirka607 píše:
Ale prdlajs. Ze zeměpisu jsem měl vždy jedničku, na základní škole mne dokonce můj učitel zeměpisu vyvolával k tabuli, když na mapě světa nemohl najít nějakou zastrčenou zemičku. Jednou jsem mu tak pomohl najít např. africký Gabun, jindy tichooceánský ostrov Tuvalu.
Asi jste měli novou mapu s Gabonem.
@Russet píše:Když jsem chodil
@Russet píše:
Když jsem chodil na ZŠ, psalo se ještě " Gabun" ( do r. 1960 francouzská kolonie). Název „Gabon“ jsem zaznamenal až mnohem později. Tehdy to byla země s 97 procent pokrytá tropickým deštným pralesem ( dnes je to méně) což mne zaujalo, neb miluju les a zvěř ( proto jsem lesním inženýrem). Mým dětským snem bylo se tam jednou odstěhovat. Měl jsem o. Gabunu romantické představy vycházející z četby knihy lékaře a filantropa Alberta Schweitzera, který tam v roce 1913 vybudoval nemocnici. Dnes vím, že to co jsem si představoval jako ráj na zemi, je vlastně peklo. Tak jsem z toho vystřízlivěl… ![]()
@Bytsamsebou píše:Že nevěří v Boha našeho Všemohoucího milosrdného Alláha.
Co je B-ha?
@inkakřivák To že toužím po dítěti, neznamená, že ho chci udělat okamžitě za každou cenu. Prášky neberu, protože jsem byla dlouho sama a i z jiných důvodů. Kondom by byl určitě na první styk dobrý, když se dva poznávají. Byla jsem jen bezradná. Já bych to už smazala, ale nevím jak.