Opravdu jsem já, která dělá vše špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.7.13 15:32

No jasně že to dělají. Ale to neznamená, že jim budu ustupovat. Co teď zaseju, tak sklidím tak za rok. Takže že teď to nemá „výsledky“ neznamená, že je to špatně, jen to musí v dítěti déle kvasit.
Ale podle mě ustupujete opravdu hodně. Mimo jiné bych upozornila muže, že tím, že dítěti ustoupí ho dítě nebude mít víc rádo… Jen si všichni tři hodně zkomplikujete život a bude to čím dál tím horší.
Pouze to dokládá mou teorii, že spousta rodičů se v současné době vychovávat bojí, aby dítěti náhodou neublížili a myslí si, že asi až dítě nebude tak malé, tak teprve začnou, jenže to už mají doma nevychovaného spratka, který je má omotané kolem prstu a odnaučovat zažité zlozvyky je mnohem těžší než nastavit hranice od začátku.

p. s. dost mě překvapilo, že roční dítě vůbec mělo možnost dosáhnout na lžičku v horkém kafi. Já mám hrnek s horkým nápojem vždycky až úplně u zdi na kuchyňské lince a stejně jsem klidnější až když to vychladne nebo to vypiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.7.13 16:22

No ja cetla, ze dulezite zmeny v zivote decka se maji oehrat nejpozdeji 3m pred nebo nejdrive 3 m po narozeni sourozence, aby si to nespojili (narodil se bracha a proto ja musim spat sama v pokojicku). takze na to uz je trochu pozde. Jinak ale spuhlasim s tvrdosti a kez bych sama byla ve vice ohledech nekompromisni - casto je to dilema, kde hraje roli vlastni pohodli. vzdyt je pohodlnejsi hracku sama uklidit, nez 10× jecet na dite a pak to stejne po nem opravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí