Oprávněná nevěra nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
19.4.23 16:24
@opulus píše:
K čemu je mít v posteli/doma pěknej kousek, která s už s vámi nechce nic mít?
Všechno časem zevšední a okouká se.

Kór když je navíc ještě protivná. Jo, přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
18151
19.4.23 16:32
@LukeR1 píše:
Já to nedělám, protože musím, ale protože chci. Jinak by mi to energii nedávalo. V tom je velký rozdíl.Moje myšlení změnilo myšlení i mé ženy. Neříkám, že spolu zůstaneme do konce života, ale kdo říká, že spolu zůstat musíme? V tom je to kouzlo.

Luku, já ti rozumím a fandím. A je málo lidí jako jsi ty.
Akorát prostě já mám tyto vztahové věci nastavené jinak. Buď ty věci jdou ze mě samy a nemusím se na ně soustředit a myslet si na to, nebo nejdou. V momentě, kdy to ze mě nejde tak nějak samo, tak už to je pro mě jakýsi MUS. Nepotřebuju na to vztahové kouče a chytré knížky. Jsem jako člověk nějak nějak nastavená a myslím si, že ta spontánnost a možná i nějaká nedokonalost, je na tom vztahu vždycky nejlepší. Ale to je můj názor, možná špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
19.4.23 16:43
@Russet píše:
Nemá on už z předchozího manželství nějaké děti? Ani nevím. Ona je buď třeba nechce nebo nemůže mít. Nebo tomu nechává volný průběh a neřeší to. Já mám třeba limit 40 let, teď už bych skoro ve 45 dítě opravdu nechtěla. Ale jsou ženy, co se do toho pustí.

No, to není ani tak otázka zda to chce, ale z da to půjde. V jejím věku se ta Šance blíží nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 17:08
@Josef_t píše:
Přitažlivost mužů a žen je reakce více - méně hormonální (chemická).
Ovlivňuje ji nejen vzhled, ale i chování, ale i třeba zájem ostatních samiček a samečků :think:
Hodně z těch věcí ovlivnit jde, některé moc ne.

Podle me přitažlivost je tam bud hned nebo neni nikdy. Prostě takové to podívali se na sebe a bylo to tam. Neni to o zkoumání a seznamování se s objektem a treba to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 17:10
@Russet píše:
Nemá on už z předchozího manželství nějaké děti? Ani nevím. Ona je buď třeba nechce nebo nemůže mít. Nebo tomu nechává volný průběh a neřeší to. Já mám třeba limit 40 let, teď už bych skoro ve 45 dítě opravdu nechtěla. Ale jsou ženy, co se do toho pustí.

Předchozí manzelka je lesba, Táňu nemiloval dostatečně a Daniela je stará myslíte? Nemuze mit deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 17:12
@bigl píše:
Akorát prostě já mám tyto vztahové věci nastavené jinak. Buď ty věci jdou ze mě samy a nemusím se na ně soustředit a myslet si na to, nebo nejdou. V momentě, kdy to ze mě nejde tak nějak samo, tak už to je pro mě jakýsi MUS. Nepotřebuju na to vztahové kouče a chytré knížky. Jsem jako člověk nějak nějak nastavená a myslím si, že ta spontánnost a možná i nějaká nedokonalost, je na tom vztahu vždycky nejlepší. Ale to je můj názor, možná špatný.

Jj jak se tlačí na pilu, je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.4.23 17:24
@Malá bobina píše:
Podle me přitažlivost je tam bud hned nebo neni nikdy. Prostě takové to podívali se na sebe a bylo to tam. Neni to o zkoumání a seznamování se s objektem a treba to prijde.

https://mall.fameplay.tv/…prvni-pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.23 17:41
@Malá bobina píše:
Předchozí manzelka je lesba, Táňu nemiloval dostatečně a Daniela je stará myslíte? Nemuze mit deti?

Třeba už těhotná je. Nebo fakt nechce. Ale není to ošklivka a má i něco v hlavě. Jsou li tak nějak buřt. Chleba levnější nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 17:46
@Russet píše:
Třeba už těhotná je. Nebo fakt nechce. Ale není to ošklivka a má i něco v hlavě. Jsou li tak nějak buřt. Chleba levnější nebude.

To byl jen příklad, ze chlap může odejít od krasavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
19.4.23 18:26
@bigl píše:

Každý to vnímáme po svém a časem se to může i měnit. Když budeš počítat s tím, že to má jít samo, tak bude rozvodovost stále stoupat. Netlačím na pilu a nechám to plynout. Vím, že samo to funguje jen do té doby, dokud funguje zamilovanost, kdy ještě nevnímáme tolik chyby toho druhého. S dětmi tyto chyby ( může to být jen náš pohled ) vnímáme více. Problémem je i to, že si dost lidí neuvědomuje ty svoje chyby.

Dokud člověk v životě nenarazí, tak se nikdy nezmění. Proč by taky měl, když mu všechno prochází? Skutečná změna přijde jen, když se chceme změnit a ne proto, že musíme.

Mně dost pomohl i svět autistů, protože jejich vnímání ukazuje, že život vidíme každý kolikrát dost odlišně. Šťastní chceme být ale všichni. Naše dcera s PAS ( porucha autistického spektra ) nám otevřela svět, kde se musí přemýšlet trochu jinak.

Já tu píšu jen svoje zkušenosti a pocity, abych ukázal, že dost věcí ovlivnit můžeme i když si myslíme, že je už vše ztraceno. Někdy je ale potřeba umět tyto věci pustit, protože jinak nás semelou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 18:43
@LukeR1 píše:
Každý to vnímáme po svém a časem se to může i měnit. Když budeš počítat s tím, že to má jít samo, tak bude rozvodovost stále stoupat. Netlačím na pilu a nechám to plynout. Vím, že samo to funguje jen do té doby, dokud funguje zamilovanost, kdy ještě nevnímáme tolik chyby toho druhého. S dětmi tyto chyby ( může to být jen náš pohled ) vnímáme více. Problémem je i to, že si dost lidí neuvědomuje ty svoje chyby.

Dokud člověk v životě nenarazí, tak se nikdy nezmění. Proč by taky měl, když mu všechno prochází? Skutečná změna přijde jen, když se chceme změnit a ne proto, že musíme.

Mně dost pomohl i svět autistů, protože jejich vnímání ukazuje, že život vidíme každý kolikrát dost odlišně. Šťastní chceme být ale všichni. Naše dcera s PAS ( porucha autistického spektra ) nám otevřela svět, kde se musí přemýšlet trochu jinak.

Já tu píšu jen svoje zkušenosti a pocity, abych ukázal, že dost věcí ovlivnit můžeme i když si myslíme, že je už vše ztraceno. Někdy je ale potřeba umět tyto věci pustit, protože jinak nás semelou.

Vas ale spojila nemoc vaší dcery. To se ten par musí semknout ať chce nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
19.4.23 19:18
@Russet píše:

Ve 44 je ta sance miziva a většina lidí děti chce. Ale třeba je taky neplodnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
19.4.23 19:19
@Malá bobina píše:
Vas ale spojila nemoc vaší dcery. To se ten par musí semknout ať chce nebo ne.

Nemusí. Ten druhý může zdrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 19:56
@Polední bouře píše:
Nemusí. Ten druhý může zdrhnout.

Ano. Luke ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
19.4.23 20:12
@Malá bobina píše:
Ano. Luke ale ne.

Ty vážně myslíš, že nemůžu zdrhnout? Proč bych nemohl? Děti by nejspíš zůstaly u manželky a já bych zůstal poblíž. Dcera není důvod, proč zůstávám. Zůstávám, protože jako rodina fungujeme dobře a vidím v tom smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí