Oprávněná nevěra nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.23 06:58

Taky si myslím že s chybějící přitažlivosti nikdo nic nenadela. Podle mě prostě sám neví co s tím, ono to taky moc řešení nemá že jo. I když si to řekneme na rovinu, tak co dál…

• Citovat
  • Upravit
18151
19.4.23 07:01
@Polední bouře píše:
Mě přijde blbost u nevěry řešit oprávněnost. Já bych řešila co riskují, co můžu získat a jestli mi to za to stojí.

Ano, přesně to je pravda. Do nevěry bych šla v momentě, kdy bych už byla smířená s tím, že toho partnera můžu ztratit definitivně a bylo by mi to jedno.
Pro mě nepochopitelné takové to- manžela miluju, ale milence už mám xxx let. Z mého pohledu nejde někoho milovat a mít paralelní vztah. Ale zas- to, že to nedokážu já neznamená, že to nedokáže někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.4.23 07:09

Nevěra může vztah zničit, jestli upevnit to si nejsem jistá. Pokud doma vše klape, není fér hledat milence nebo podlehnout náhodnému sexu. Když to v partnerství neklape, je třeba to řešit, ale musí chtít oba.
Pokud se s partnerů stanou spolubydlící, asi dříve nebo později začne jeden nebo druhý hledat něco jinde….Riziko je, že se může nevěrník do milence/ milenky zamilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 07:10
@botl píše:
Bobi, proč to tak vehementně odmítáš? Kdokoliv ti řekně, že přitažlivost se může vrátit, šmahem to smeteš. I když ti to tvrdí někdo, kdo to zažil.Protože ano, přitažlivost vrátit lze. Mluvím ze své zkušenosti. Nezapomeň, že všechno je v hlavě. Neříkám, že to tak bude mít každý, neříkám, že zrovna tady anonymní, ale pro spoustu lidí to platí. Včetně těch několik procent, co se k sobě vrátí i po rozchodu a zůstanou spolu. Nevraceli by se k sobě, kdyby se museli do sexu nutit nebo se nějak přetvařovat.

Nevěřím, zažila jsem a znam z okoli.
Ano, je nějaké mizivé procento, co to nejak ještě dokáží. Otázkou je jak kvalitní vztah to potom ještě je. Nevěřím na takové ty návraty po nevěrách, na vrácení přitažlivosti, co jednou zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 07:14
@Sonarka píše:
Vsak jo a tohle prave milenec nevyresi ;) Proto, pokud to doma je tak spatny, je lepsi to rozpustit…spousta zen ma x let milence a rikaji si, ze to vyresi, az deti vyletnou z hnizda a zivot jim mezitim utika…a pak po te 50 tce, se uz tezko hleda novy a schopny partner…to jde to tech 40…pak je to uz fakt umeni.

Je to tak. Proto se to má udělat zavčas. Po čtyřicítce uz je to těžší a těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 07:15
@Sonarka píše:
Vsak jo a tohle prave milenec nevyresi ;) Proto, pokud to doma je tak spatny, je lepsi to rozpustit…spousta zen ma x let milence a rikaji si, ze to vyresi, az deti vyletnou z hnizda a zivot jim mezitim utika…a pak po te 50 tce, se uz tezko hleda novy a schopny partner…to jde to tech 40…pak je to uz fakt umeni.

A milenec neni nikdy partner do života. Tim se to fakt nema řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
19.4.23 07:27
@bigl píše:
Tak znám 3 páry, kde spolu přestali spát úplně a už nezačali. A jeden, kde ten sex je, ale fakt hoooodně málo, asi jednou za 2-3 měsíce. Jeden pár je už rozvedený a ti ostatní to pytlují, většinou s milenkou nebo milencem.

Taky znám. Problém u těchto párů vidím v tom, jak se k sobě chovají. Bez přitažlivosti tam není ten drajv, který lidi nabíjí.

Nedávno jsem řešil s bratrancem jeho problém, že už ho manželka nepřitahuje. Přitom má hezkou a chytrou ženu. Jenže ona chce žít. On chodí do práce, která je celkem náročná a když přijde domů, tak s ničím nepomůže a prosedí dost času u PC. O víkendu vytáhne děti ven, ale nezajímá ho, co všechno jeho manželka musí dělat.

Potom se diví, že manželka je protivná. Vypadá to, že se stejně brzo rozvedou. Mé rady jsou mu u zadku a raději si zahraje nějakou PC hru nebo jde za kamarádama. Už to vzdal a přitom je to z velké části jeho chyba.

Chtěl jsem tím říct, že ona ta přitažlivost chce nějakou práci a pochopení. Proto je snadnější přitažlivost k milence či milenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 07:35
@LukeR1 píše:
Taky znám. Problém u těchto párů vidím v tom, jak se k sobě chovají. Bez přitažlivosti tam není ten drajv, který lidi nabíjí.

Nedávno jsem řešil s bratrancem jeho problém, že už ho manželka nepřitahuje. Přitom má hezkou a chytrou ženu. Jenže ona chce žít. On chodí do práce, která je celkem náročná a když přijde domů, tak s ničím nepomůže a prosedí dost času u PC. O víkendu vytáhne děti ven, ale nezajímá ho, co všechno jeho manželka musí dělat.

Potom se diví, že manželka je protivná. Vypadá to, že se stejně brzo rozvedou. Mé rady jsou mu u zadku a raději si zahraje nějakou PC hru nebo jde za kamarádama. Už to vzdal a přitom je to z velké části jeho chyba.

Chtěl jsem tím říct, že ona ta přitažlivost chce nějakou práci a pochopení. Proto je snadnější přitažlivost k milence či milenci.

Nj, protože jsme zase u toho. Kdyz te nekdo přestane přitahovat, tak uz se nesnažis…o nic. Kdyby potkal novou ženu, do ktere by se zamiloval, tak na PC zapomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 07:37
@LukeR1 píše:

Nj, protože jsme zase u toho. Kdyz te nekdo přestane přitahovat, tak uz se nesnažis…o nic. Kdyby potkal novou ženu, do ktere by se zamiloval, tak na PC zapomene…
@LukeR1 píše:

A sex ještě mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.4.23 08:17
@LukeR1 píše:

O hezkou a chytrou se my ostatní rádi postaráme, když mu není dobrá :srdce: :andel: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8397
19.4.23 10:10
@Malá bobina píše:

A co obracene? Zacne byt na tebe protivna, cimz ztrati pritazlivost a protoze neodstranis to, proc je protivna, nabydes dojmu, ze te nepritahuje a konec.

Zamilujes se jinde, motylci, juchuchu, ale ona zacne byt po case protivna a prestane te pritahovat.

Mimochodem na to, aby ho nejaka sexualne pritahovala se nemusi vubec zamilovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
19.4.23 10:45
@Malá bobina píše:

Může to tak být, ale vetší šance je, že se bude časem opakovat stejný vzorec. Ze začátku to bude fungovat, ale pokud nepřijde žádný osobní rozvoj, tak se k tomu PC zase vrátí. Vidím to u kolegy v práci. Baví ho programování a skládání počítačů. Po rozvodu si našel mladší přítelkyni a mají spolu dceru. Přítelkyni taky vadí, že tráví příliš času u PC. Jeho argumet je, že z toho mají nějaké peníze. Nechápe, že tímto stylem to dopadne jako s bývalou manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
19.4.23 10:48
@LukeR1 píše:
Může to tak být, ale vetší šance je, že se bude časem opakovat stejný vzorec. Ze začátku to bude fungovat, ale pokud nepřijde žádný osobní rozvoj, tak se k tomu PC zase vrátí. Vidím to u kolegy v práci. Baví ho programování a skládání počítačů. Po rozvodu si našel mladší přítelkyni a mají spolu dceru. Přítelkyni taky vadí, že tráví příliš času u PC. Jeho argumet je, že z toho mají nějaké peníze. Nechápe, že tímto stylem to dopadne jako s bývalou manželkou.

Bude opakovat stejný vzorec, protože to je biologie, Coolidgeův efekt, skoro u všech savců, přirozené. Samci to tak maj určitě…

Prostě je potřeba se furt zamilovávat do nových a nových žen nebo je min. střídat. :nevim:

Co na tom nechápeš? Počítač si taky kupuješ každé 3-4 roky novej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.4.23 11:01
@LukeR1 píše:

To asi záleží, jestli to hraní nebyl nějaký únik. Zrovna to hraní mi přijde, že bývá v čase proměnlivé.
Je pravděpodobné, že stejný problém by měl kolega, kdyby trávil ten stejný čas jakýmkoliv koníčkem. Pokud vidí jen sám sebe, tak to může dopadnout stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.4.23 11:55
@opulus píše:
To asi záleží, jestli to hraní nebyl nějaký únik. Zrovna to hraní mi přijde, že bývá v čase proměnlivé.
Je pravděpodobné, že stejný problém by měl kolega, kdyby trávil ten stejný čas jakýmkoliv koníčkem. Pokud vidí jen sám sebe, tak to může dopadnout stejně.

Ano, proto je lepsi vymenit zenu, nez svuj blby zvyk. Jo a pak jeste musi nasledovat takove to “ja mam fakt smulu na zensky”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí