Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
To teda jo. A říďa poznal, co on je zač, tak se mu nedivím, že chtěl podepsat tu předmamželskou.
A to říďa pořád zatím ještě neví o tom, že Zajíc ukradl tu práci jeho syna!
A že Stela Zajícovi s tou krádeží ochotně pomáhala během své noční služby místo aby se věnovala svým pracovním povinnostem.
Ahoj, můžu se tady přidat? Ordinaci sleduji snad odjakživa, občas to stojí za starou belu, ale linka Boba a Heluš mne fakt baví, i když je to přehnané, tak ty hlášky a včera ten sňatkový podvodník, to nemělo chybu
![]()
@berundaj píše:
Přijde mi, že je po mamince.
Zajíc je na pěst a z tý Stely udělali fakt tupou husu ![]()
@Anna766 píše:
Jo to oni uměj, takhle dojmout.
já ten díl podruhé nesledovala, už tehdy mne to dost vzalo, tak jsem si to nechtěla připomínat. Bylo to teda zahraný a jedničku, klobouk dolů
@Martrich píše:Úmrtí Frynty bylo smutné..ale skvělý byl Jindřich Valšík s tou jeho novomanželkou.
já ten díl podruhé nesledovala, už tehdy mne to dost vzalo, tak jsem si to nechtěla připomínat. Bylo to teda zahraný a jedničku, klobouk dolů
**@kometaJal* píše: Úmrtí Frynty bylo smutné..ale skvělý byl Jindřich Valšík s tou jeho novomanželkou.
Jo to mě pobavilo.Jak ta mladá překládala. ![]()
@Žirafa 69 píše:
To teda jo. A říďa poznal, co on je zač, tak se mu nedivím, že chtěl podepsat tu předmamželskou.
A to říďa pořád zatím ještě neví o tom, že Zajíc ukradl tu práci jeho syna!
oni tam tenkrát říkali, že René o tom ví a souhlasí s tím, ale jestli to byla pravda nevím. To mu řekla Stela Zajícovy, že o tom René ví.
@Tom-Jerry vždyt i rené jak u nich byl tak říkal že mu to nevadí ![]()
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry vždyt i rené jak u nich byl tak říkal že mu to nevadí
Ale říďa o tom pořád neví, ne?
@Žirafa 69 píše:
Ale říďa o tom pořád neví, ne?
já myslím že neví
Ahojda, tak já jsem trochu napřed, sleduju na voyo.. chtete slyšet novinky???
@misulinka27 píše:
Ahojda, tak já jsem trochu napřed, sleduju na voyo.. chtete slyšet novinky???
Tak určitěěěě! ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tak určitěěěě!
tak v posledním díle co tam byl, bylo o Katce a Jirkovi a začíná jim to skřípat…Jirka propil celou první výplau, totál se opil a zlomil si kotník. ona musela nastoupit do práce a pozor!!! nastoupila do Růžovky za tu setřičku- ta dala výpověď- vypadlo mi jméno…a Káča se začala líbit Radkovi
a něco mi říká, že to ti dva dají dohromady ![]()
@misulinka27 píše:
tak v posledním díle co tam byl, bylo o Katce a Jirkovi a začíná jim to skřípat…Jirka propil celou první výplau, totál se opil a zlomil si kotník. ona musela nastoupit do práce a pozor!!! nastoupila do Růžovky za tu setřičku- ta dala výpověď- vypadlo mi jméno…a Káča se začala líbit Radkovi![]()
![]()
![]()
a něco mi říká, že to ti dva dají dohromady
Ta…no, Eeeeliška ze mlejna, jo? Ona odešla?