Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misulinka27 píše:![]()
![]()
tojo ale důchodci na to koukaj
to asi jooo, já ze začátku taky, ale pak to začala být taková slátanina ala Babovřesky a Kameňák, že jsem si říkala, jestli v tom nemá prsty Troška
![]()
@misulinka27 píše:
no a co taková Zdena? ta jich taky měla.. nebo Česťa…
Všichni ![]()
Nesleduju to tady.
Bára se mi moc líbila. Rene se asi taky zapojí.
Kateřina a Radek? Ježíš, to snad ne. Radek je úplně odpudivej.
@Žirafa 69 píše:
ted nevím…kterou?
Bára je doktorka, kterou Zajíc vyštípal i když ona udělala atestaci a on ne, byla sympatická a taky jsem čekala, že jí nějak dají dohromady s Reném, když už se potkali.
@berundaj píše:
Bára je doktorka, kterou Zajíc vyštípal i když ona udělala atestaci a on ne, byla sympatická a taky jsem čekala, že jí nějak dají dohromady s Reném, když už se potkali.
A joo, ta. Už vím, ta s tou babičkou. Jen mi neutkvělo v paměti její jméno.
@Olcatko píše:
Je Kaca v Ruzovce, super. Nova zapletka lasky. Jeste by tam mohl vystoupit Rene treba s tou Barou. To by bylo hezky.
René přece má jít Stele za svědka a Tomáš žádnou svědkyni nemá, tak mě napadlo, jestli mu tam nakonec tu Báru nešoupnou. To by byla docela prča. ![]()
@PetraJ píše:
René přece má jít Stele za svědka a Tomáš žádnou svědkyni nemá, tak mě napadlo, jestli mu tam nakonec tu Báru nešoupnou. To by byla docela prča.[/citace
Jo, taky mě to napadlo, to by bylo fakt vtipný.
@kometa32 píše:
Mně by se k Radkovi Katka líbila.
Mě by se k Radkovi nelíbila žádná
to už mi ke Káče spíš sedí ten Kovář. ![]()
Holky já už bych si nejvíc přála, aby konečně byyla odhalena pravá tvář zajíce a aby ta stela nebyla furt tak pitomá…ale to chci asi moc co?
@Kate888 píše:
Holky já už bych si nejvíc přála, aby konečně byyla odhalena pravá tvář zajíce a aby ta stela nebyla furt tak pitomá…ale to chci asi moc co?
tak to je i moje přání, nevím jestli může být opravdu někdo tak pitomý jak ona ![]()
@Kate888 píše:
@Tom-Jerry myslím,že asi může…bohužel…
tak to bych snad ani nechtěla potkat
![]()
@Tom-Jerry to já taky ne, ale mám jednu velice naivní kamarádku sice né v této pozici, ale spíše pouze rádoby v partnerské pozici, chlap si s ní vytírá zadnici, ale ona ho pořád miluje a je to ok
![]()