Ordinace v růžové zahradě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22680
11.10.15 16:16
@Anna766 píše:
Stejně si to vemte co tam teď je :roll: podvody, pokus o vrażdu pacientky nebo co.Kdo tomu fakt věří aby se bál jít lehnout do nemocnice :mrgreen:

Potřebují sledovanost :D já jsem zvědavá jak se dál vyvine příběh Kateřiny, taky už by se tam mohl vrátit Ota Kovář jak bylo avizovano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.15 15:46

No nejvic tam vede bobo s helus :mrgreen: na ty se vzdy tesim :lol: no a ted jak tam nasadily ty novy tvare, no mam dost z te hruzove :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65473
22.10.15 17:30

Ten Toníček už vyrostl, co? Viděla jsem příští úterý a jen jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.15 18:15

No kdyby jen tonicek, ale i miky a hanicka, no zkratka leti to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.10.15 20:10

@martina82 ale Hanička skoro nic nedělá :mrgreen: když si vzpomenu jak furt spinkala a hrála si, svaté dítě :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
22.10.15 20:44

@vokishka také jsem videla příští úterý (díl 605) a taky jsem se pozastavila na tom jak Toník je krasne ostříhanej, uplne jinej kluk a jak se vytáhl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
22.10.15 20:46

Nevšimla jste si nekterá že Magdička je blond a nema byt po kom? :-D Maminka černovlaska(či obarvená hnědovláska) a tatka hnědá též :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.10.15 22:36

@Cvrboušek treba z ni jeste vyroste brunetka. Ja sama byla jasna blondynka jeste ve 3 letech. Rodice oba tmavovlasi. A nebo je Magdicka blondynka po nekom jinem z rodiny :) Zrovna mi mama ukazovala fotky ruznych pribuznych za mlada a dokonce mezi tim nasla fotku nejakeho prastryce, ktery vypadal hodne, jako muj syn. Takze tohle bych fakt moc neresila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39866
22.10.15 22:51
@Patricia89 píše:
Holky, jak to dneska dopadlo? Zabili ji? Ja mrkala na Ledovou jizdu a todle nestihla. Doufam, ze ne :think:

Neee, Boban přehodil injekci za zády, píchl placebo a odvezl ji i s Heluš k nim domů, což je mmch i sblížilo (Boba+ženu),a zavolali té její vnučce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
22.10.15 22:58
@Žirafa 69 píše:
Neee, Boban přehodil injekci za zády, píchl placebo a odvezl ji i s Heluš k nim domů, což je mmch i sblížilo (Boba+ženu),a zavolali té její vnučce.

Jo jsou z nich úplný hrdinové z bobánků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39866
22.10.15 23:02
@Anna766 píše:
Jo jsou z nich úplný hrdinové z bobánků. :mrgreen:

nooooo, tak nějak. Fakt prča, kdyby si najednou díky tomu začali rozumět…ale jak hned řekla, že se nesnášejí, že? :mrgreen: Nebo to byl on? já už jsem z toho zblblá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
23.10.15 08:38

@trpaslinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt? To jsem jeste u nikoho v okolí nevidela, tak to jooo :pankac: :pankac: :pankac: ja to neřeším, jen jsem se nad tim tak z hecu pozastavila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
23.10.15 08:53
@Cvrboušekapíše:
@trpaslinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt? To jsem jeste u nikoho v okolí nevidela, tak to jooo :pankac: :pankac: :pankac: ja to neřeším, jen jsem se nad tim tak z hecu pozastavila :mrgreen: :lol:

Helej třeba muj brácha je blond Naši oba tmavovlasý. Je dlouhej, naši żádní obři. Pak se ukázalo časem że brácha je celej bábiččinej brácha. Takže vypadá úplně jako tátovo strejda. Prostě to přeskočilo generaci. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
23.10.15 08:54
@Patricia89 píše: :lol: :lol:
Co jinak, jak je? Vše ok???

Co jinak? Jak je? Vše ok??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149648
23.10.15 08:59

@Patricia89 taky jdu vařit, pro děti a psa :mrgreen: :mrgreen: a pustim si k tomu Ulici :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí