Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BorMartrich píše:
Možná jsem „objevila Ameriku“, ale věděly jste, že ta co hraje v reklamě na Tesco „vysvětlující“ matku (očičkový sýr, kuřízek a naložené maso:-) je Lada z Ordinace? A té herečce je kolem třiceti a v Růžovce hraje pomalu puberťačku
Já si toho nevšimla, ale někdo o tom psal, myslím že v diskuzi o Ulici.
@Žirafa 69 píše:
fakt, joo? Tss, on mu tam „v té době“ vážně pojede? On na služebky snad nejezdil, i když byl primář..
Jo poslal ha na stáż.A on pojede. Zdena řediteli neodolá.
@Martrich píše:
Možná jsem „objevila Ameriku“, ale věděly jste, že ta co hraje v reklamě na Tesco „vysvětlující“ matku (očičkový sýr, kuřízek a naložené maso:-) je Lada z Ordinace? A té herečce je kolem třiceti a v Růžovce hraje pomalu puberťačku
jooo, je to ona!
https://www.youtube.com/watch?…
@Anna766 píše:
Jo poslal ha na stáż.A on pojede. Zdena řediteli neodolá.
jojoo, už vím, že stáž, nějak jsem to popletla ![]()
Holky teď jsem četla upoutávku na další dva díly a tam píší, že Gábina nemá hlídání pro Filípka a bere si ho na noční. Já měla za to, že Gábina už v nemocnici nedělá, je fakt, že to sleduji tak všelijak. Dělá tam Gábina nebo se upsaly?
@Tom-Jerry nepletes si to se starymi dily? Tam byla doma, ale v dilech vysilanych tento tyden zadala o navrat do prace.
@trpaslinka píše:
@Tom-Jerry nepletes si to se starymi dily? Tam byla doma, ale v dilech vysilanych tento tyden zadala o navrat do prace.
tak to mi uteklo, říkám koukám tak všelijak. Já žila v domnění, že odešla s ordinace úplně ![]()
@Tom-Jerry no, o ten navrat do prace zadala v dilech vysilanych tento tyden, ale v tech dilech starych. V tech novych dilech neni vubec, co ja vim. Proto si rikam, jestli jsi nekoukala na program na stare dily. ![]()
@Tom-Jerry http://tv.seznam.cz/porad/detail?… dil 381, puvodne vysilany v roce 2012. To bude asi ono, ne?
@trpaslinka tak je to špatně v tom programu, protože tam píší o Stele, že jí hrozí potrat, pak o Radkovy že má další průšvih o Bobovy že má za úplatu zabít tu starou pani a právě o Gábině proto mi to nesedělo.
@Tom-Jerry píše:
@trpaslinka tak je to špatně v tom programu, protože tam píší o Stele, že jí hrozí potrat, pak o Radkovy že má další průšvih o Bobovy že má za úplatu zabít tu starou pani a právě o Gábině proto mi to nesedělo.
To je stará Ordinačka. V tom odkazu máš i čas 15.30 a to dávají starè díly. Píše se tam i o Kovářovi a ten tam přece už(a ještě)není.
@Anna766 píše:
To je stará Ordinačka. V tom odkazu máš i čas 15.30 a to dávají starè díly. Píše se tam i o Kovářovi a ten tam přece už(a ještě)není.
já to četla v novinách, včerejších jako upoutávku na úterý a čtvrtek večer ![]()
@Tom-Jerry píše:
V příloze blesku byl článek ve dvou sloupcích jeden (o Stele) se týkal večerních dílů a ten druhý o Gabine odpoledních dílů. ![]()
Stejně si to vemte co tam teď je
podvody, pokus o vrażdu pacientky nebo co.Kdo tomu fakt věří aby se bál jít lehnout do nemocnice ![]()