Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hehe, to sem nečekal, že mu na to naletis. Jestli něco nejde předstírat, tak je to mužský orgasmus
. Holt tam je patrný důkaz a věř mi jako muzovi, vždycky něco jde ven…
. Leda by měl nějaký zasadni zdravotní problém, ale v životě sem o nicem takovým neslyšel.
@Lucy75 píše:ale vuubec,
jen mam holt vic zivotnich zkusenosti, nez bych sama vubec chtela..![]()
![]()
![]()
nejhorsi je hrat na partnera divadlo v posteli… motivace jsou ruzne a nekdy i pochopitelne, ale Konecny efekt tohoto tyatru je vzdy a pokazde stejny : na howno..
A přitom by konečnej efekt měl bejt na pííču
![]()
Anejakulační (suchý) orgasmus - tohle dělají nějaké anatomické problémy. třeba při léčbě prostaty. Ale taky některé léky, případně i drogy. Ať se podívá do svého menu co užívá a na nežádoucí účinky.
Jinak tedy:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
Recept je sice na plodnost, ale zvyšuje i objem, takže by to mohlo pomoct. ![]()
@Lorre píše:
Hehe, to sem nečekal, že mu na to naletis. Jestli něco nejde předstírat, tak je to mužský orgasmus. Holt tam je patrný důkaz a věř mi jako muzovi, vždycky něco jde ven…
. Leda by měl nějaký zasadni zdravotní problém, ale v životě sem o nicem takovým neslyšel.
Retrogradní ejakulace. Suchý orgasmus.
@Lorre píše:
Hehe, to sem nečekal, že mu na to naletis. Jestli něco nejde předstírat, tak je to mužský orgasmus. Holt tam je patrný důkaz a věř mi jako muzovi, vždycky něco jde ven…
Ale jde, v pohodě. Při poloze zezadu, stačí ho vytrhnout, zařvat a flusnout jí na záda
![]()
@Kutil Tom píše:
Ale jde, v pohodě. Při poloze zezadu, stačí ho vytrhnout, zařvat a flusnout jí na záda![]()
![]()
Jo, jsou i takové, které jen potmě… a aby se chlap dorazil někde za rohem. ![]()
Ale zakladatelka hned ze začátku píše, že je pro ní bezva se koukat, takže… ![]()
@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá
.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá
.A nebo cukne schválně, já konstatuju, že nic a on dělá překvapeného s tím, že myslel, že stříkal. Prý to pozná jen při velké dávce…
Vyčetla jsem mu, že už mě tak nechce, že sex už je spíš obden a chvíli oproti začátku, že už mě tak nechce…Taky mu ochábuje na poloerekci, někdy je úplně gumový a ještě říká, že chce…Jsem z toho unavená
.Stojí mu nejvíc ráno ale na to už nějak aktivně nereaguje…Tak pak naštvaná přestanu a,,spíme "
.No jsem zklamaná. Zřejmě už nezvládá dělat divadlo, tak to šlo do háje.
Teď už nejde ani mě se udělat
.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje
.Řekla jsem mu co a stejně žádná změna…
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá
.A nebo cukne schválně, já konstatuju, že nic a on dělá překvapeného s tím, že myslel, že stříkal. Prý to pozná jen při velké dávce…
Vyčetla jsem mu, že už mě tak nechce, že sex už je spíš obden a chvíli oproti začátku, že už mě tak nechce…Taky mu ochábuje na poloerekci, někdy je úplně gumový a ještě říká, že chce…Jsem z toho unavená
.Stojí mu nejvíc ráno ale na to už nějak aktivně nereaguje…Tak pak naštvaná přestanu a,,spíme "
![]()
Tohle je k ničemu
Uf. Chce to normálního chlapa a normální sex ![]()
@Anonymní píše:
Teď už nejde ani mě se udělat.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje
Ze mas na to nervy. Najdi si někoho kdo svoje řeči bude schopnej i předvést. Už teď z toho nic nemáš.
@Anonymní píše:
Přítel dokáže mít i několik orgasmů za sebou, ale většinou bez ejakulace. Mě to trápí, zejména proto, že jsem měla ráda orální hrátky a teď mě to nebaví vůbec. Sice mu zaškube, ale konec není zakončen ejakulací. Jednou se to povedlo při uspokojování ústy. Jinak dokáže ejakulovat jen do mě a ještě ne vždy. Já bych občas ráda ten závěr viděla. Vždy sem si užívala orální sex a s ním mě nebaví - delší dobu tvrdne a chybí ten konec. Takže to skoro nedělám. Nevím jak docílit toho, aby ten konec byl.Sex máme deně, chce porád. Přitom občas má problém s erekcí a moje snaha nepomáhá. Musí pak si ho sám připravit a pak zas já vysychám, jelikož si přijdu neschopná…
No to je fakt problém ![]()
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá
![]()
Mě to připadá, že hraje i sám před sebou, že je chlapák a bojí se ztratit tvář. ![]()
Nevyčítejte mu, že nechce. Asi ho raníte a nebude to pravda. I chlap co sexuje jen z donucení, ejakulaci při orgasmu aspoň nějakou má, takže takhle to nebude.
Já bych tedy povolal doktora, může za tím být i něco vážnějšího a když ne i tak může pomoct.
Je i možné zařadit nějaké zpestření, neobvyklé praktiky. Konkrétně mám na mysli anál jemu. To mívá za následek erekci a vám se může podařit vymasírovat mu prostatu, až bude odkapávat, což by se vám, vzhledem k tomu, co říkáte, mohlo i líbit. No vlastně je to cíl, ale rozhodně mu to neříkejte.
Ovšem můžete ho pak ocenit slovy o tom, kolik toho vyprodukuje (i když to třeba zas taková sláva nebude, rozhodně ho neshazujte).
Tedy ale netuším, jestli na to bude takový poraněný macho vůbec schopen přistoupit.
![]()
Toho doktora bych ovšem rozhodně nevynechával.
![]()
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Pořád se chvástá, že je jiný jak ostatní. Že je furt a může furt. Že já jsem lepší jak bývalky, že jsme se konečně našli a tak. Kámoška mi radí ať zdrhám.
Narcis.. typicky
@Anonymní píše:
Teď už nejde ani mě se udělat.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje
Jj oni tiho nakecaj.. mam take zkušenosti..
@Anonymní píše:
Se ho zeptej kdy ti to hodlá tedy ukázat ![]()