Oslovit milenku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
13.5.14 21:00

Jak moc velký rozdíl by byl, když by o nemoci věděla před jejím prvním projevením a když by se zjistila až potom, co se projeví? Pokud by byl rozdíl minimální, neřešila bych.
Pokud by to mělo zásadní vliv na kvalitu života dítěte do budoucna, napsala bych krátký dopis, zdůraznila, že mám minulost vyřešenou a že tě zarazil věk dítěte a kdyby bylo exmanžela, že by měla dítě nechat otestovat na tu nemoc. Pokud exe není, že má na dopis zapomenout a že se omlouváš, že zbytečně plašíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@SlecnaSally píše:
Nechci rýpat, ale v jiné diskuzi jsi mi psala, že mu věříš a je ti věrný :oops: Ale to je OTJá bych ji to nějakým způsobem řekla, jestli je to tak složité diagnostikovat :think:

rýpeš blbě psala jsem o svém manželovi ne o exmanželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
@Daduka píše:
Zkusila bych někdy příště, až s ní budeš mluvit, zavést řeč na syna - tvého. Že má takovou a takovou nemoc, že ji má geneticky od otce a že kdybys měla s ex víc dětí, měly by to také, protožee to je silně dědičné. Pokud tě poznala, tak ji to trkne. A pokud je možnost, že její dítě je tvého ex, tak už si to vyřeší sama.

Udelala bych to stejne. Potrebne info se dozvi a dal je to na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:02

@Bibi239 byl by rozdíl v tom že my jsme nevěděli a 3 roky jsme jezdily po špitálech než se na diagnozu přišlo, když by věděla dělali by mu pravidelně testy aby se to pohlídalo, samozřejmě není to smrtelná nemoc ale je lepší o tom vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.5.14 21:02
@anickadomnik píše:
@lucenka no já vůbec nemám v plánu mu o tom říkat, to je mezi nima, ale když se na to podívám z pohledu mámy, tak já bych vědět chtěla že má syn takovou genetickou zátěž, ale fakt netuším :zed:

Podle mne je super, ze nad tim takhle premyslis. Maloktera podvedena by to zvladla! Ja na tvem miste bych ji to rekla. Jestli je jen trochu rozumna, tak ti podekuje. Jestli ne, je na ni jak s informaci nalozi, ale ty budes vedet, ze jsi udelala cos mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.5.14 21:03

Jestli to dobře chápu, tak ty nemáš moc co ztratit (tak leda její odmítnutí či zlobu, což tě asi moc bolet nebude), ale to její dítě má hodně co získat. Pro mě celkem jasná volba i s tím rizikem, že budu za tu zlou.
Já teda moc neumím tanečky, takže bych ji oslovila přímo, nejdřív dala najevo, kdo jsem, že nemám vůči ní žádné negativní pocity a chci ji jen varovat/informovat v zájmu dítěte. A že třeba se jich to netýká, tak pak nic.
Jestli není příliš zhrzená, třeba se ještě zkamarádíte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:05

@open mind hele na rovinu mám 7 let po rozvodu, veškeré mé emoce vůči manželovi jsou dávno dávno pryč. Navíc ona byla tenkrát mladá snad 16 nebo 17 let to on měl být ten kdo si měl uvědomit že má rodinu, těžko to zazlívat takhle mladý holce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
13.5.14 21:06
@anickadomnik píše:
rýpeš blbě psala jsem o svém manželovi ne o exmanželovi

Aha tak to jo, to jsem přehlédla a psala jsem, že rýpat NECHCI. Přeji ti každopádně zasloužený klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:06

@Lomikára kamarádky nebudeme to nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
13.5.14 21:09

@anickadomnik chtěla jsem poradit přesně to, co @Daduka. Zmínit se před paní o tvém dítěti a jeho nemoci. Paní se zařídí podle svého a ty nebudeš za vtěrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.5.14 21:10
@anickadomnik píše:
@open mind hele na rovinu mám 7 let po rozvodu, veškeré mé emoce vůči manželovi jsou dávno dávno pryč. Navíc ona byla tenkrát mladá snad 16 nebo 17 let to on měl být ten kdo si měl uvědomit že má rodinu, těžko to zazlívat takhle mladý holce

Chapu… Hele jestli se ji ta informave opravdu tyka a on je otcem, mela by ti byt neskonale vdecna a taky se zpetne trochu zastydet. Jestli ne, tak pece pochopi, zes mela jen starost o jeji dite a za to se taky nemuze zlobit… Rekla bych ji to uplne narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:14

@open mind asi to tak udělám, neumím moc chodit kolem horké kaše, asi kdybych nenápadně mluvila o mém synovi tak bych byla červená až na pjdeli, nějak to okecávání neumím, přemýšlím nad tím že se jí na rovinu zeptám jestli je mého ex a řeknu proč, jistě vím jen to že s jeho otcem nežije tak přinejhorším nenadělám žádnou škodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.14 21:16
@anickadomnik píše:
@open mind asi to tak udělám, neumím moc chodit kolem horké kaše, asi kdybych nenápadně mluvila o mém synovi tak bych byla červená až na pjdeli, nějak to okecávání neumím, přemýšlím nad tím že se jí na rovinu zeptám jestli je mého ex a řeknu proč, jistě vím jen to že s jeho otcem nežije tak přinejhorším nenadělám žádnou škodu

Asi bych to na ni taky hrkla… :think: alespon to budes mit rychleji za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:18

@Barca12345 jen jsem si chtěla ověřit že to není úplná kravina, ale většina ženských by to řekla ať už nápadně nebo nenápadně tak to zkusím, přinejhorším mě nebude mít ráda, ale to nebude žádná novinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
13.5.14 21:39

Já bych to na jejím místě určitě ráda věděla, takže jí to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí