Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já to občas i využiji v rámci služeb jednoho e-shopu, vypadá to moc dobre a da se poslat přímo tomu, pro koho dárek je aniž bych to musela nejdříve posílat k sobě a balit s popisem. Takže ano, ale takové služby už jsou, asi záleží, co bys chtěla prodávat
Nevím, moc na to nejsem, teď po mně chtěl kamarád napsat věnování do knížky a já snad hodinu vymýšlela, co tam napsat. Ale souhlasím, že kdybych někomu objednávala dárek, tak je to dobrej nápad, je to takový osobnější a milý.
Ne nejsem na to a kdyz neco takoveho dostanu, tak me to pak “nuti” si to nechat a nevyhazovat. Cimz tvorim bordel, ktery se prehazuje a kupi.
Nechci snizovat tve nadseni, ale mas spocitano kolik toho musis prodat, aby te to po vsech odvodech, nakladech na dopravu atd uzivilo? Si neumim predstavit kolik by takove pranicko muselo stat
odpovidat nemusis. Jen me to napadlo.
@Šarlota4 nejedna se o pranicko jako takove a ani nemam v planu to mit jako hlavni zroj prijmu, spis privydelek pro poteseni ![]()
@Anonymní píše:
@Šarlota4 nejedna se o pranicko jako takove a ani nemam v planu to mit jako hlavni zroj prijmu, spis privydelek pro poteseni
Rozumim
nemyslela jsem to zle. Jen si rikam, ze kdyz uz do neceho vkladam cas energii, napad platim z toho dane - tak at to sype ![]()
@Šarlota4 ja vim, ze ne
no, ja si naopak zadny iluze o tom, jak s tim udelam diru do sveta absolutne nedelam, ikdyz by to bylo fajn ![]()
Ahoj holky, mám podnikatelský záměr a ráda bych se v rámci průzkumu zeptala…
Ocenily byste moznost darecku, na ktery byste si mohly nechat napsat venovani, basnicku..proste cokoli by vas a bylo by to jakoby original baleni/etiketa jako z obchodu? Pro rypalky - nemam v umyslu koupit pytlik bombonu, dat pres to lepika a nacmarat to na nej lihovkou…
Prosim anonym, nechci, aby to vedeli znami