Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartaProchajda uznali jsme, že vaše nahlášení bylo oprávněné, ale to neznamená, že musíme dotyčného nahlášeného blokovat.
Děkuji za pochopení
Diana ![]()
@admin Proč tady může být diskuze o 3. světové válce a uživateli Charakterní chlap jste zrušili jeho politické téma?
@Klopotkova píše: Více
Dobrý den,
pokud nejsme upozorněni na hádky či jiné porušení pravidel, nejsme nuceni diskuzi uzamknout. Dle informací bylo na diskuzi Charakterního chlapa spoustu hlášení, a proto byla diskuze raději uzamčena. Chtěli bychom ještě připomenout, že je plně v kompetenci admina uzamknout cokoliv, co vyvolává hádky a nenávist.
Hezký den
Jana ![]()
Dobrý den, někdy na podzim tu byla zmíněna akce, že je možnost si na určitý přístup jednotlivych adminů stěžovat a nechat prověřit dotyčného postupy a hodnocení. Stále tato možnost platí?
@Heduš Homolková Dobrý den,
ano, tato možnost stále platí a je možné tuto stížnost podat prostřednictvím odkazu v emailu, který vám přijde, jedná se o email s rozhodnutím podle DSA, tam ten odkaz najdete. Pokud máte něco konkrétního na srdci, můžete mi i na tento nick napsat soukromou zprávu, můžeme to řešit individuálně. Pokud jsem byla já ta, která problém řešila v první vlně a budete si chtít stěžovat na můj postup, předávám potom stížnost své nadřízené. Máte potom jistotu, že se na případ podívá někdo jiný, než ten, který ho řešil původně.
Krásný den
Diana ![]()
@DianaRedakce píše: Více
Nestálo by za to zveřejnit to na stránkách? Holčička potřebuje transplantaci kostní dřeně do 4 týdnů.
https://cnn.iprima.cz/…lenka-469463
@Havlova píše: Více
Někdo k tomu založil diskusi, ale když kouknu na odkaz, tak jako jediná diskuse nefunguje. Je tam ta zásuvka nebo co, že je problém. Což teda nechápu.
@vokishka píše: Více
To jsem byla já a nějak jsem to pokazila, dala do špatné kategorie. Pak jsem sama sebe nahlásila a vymazala - prostě mám dneska den.
A novou diskuzi mi to teď nedovolí založit.
Krásný víkend,
mohli byste mi prosím poslat odkaz na tu diskusi? Já ji bohužel už nikde nevidím… Případně můžete založit novou - do kategorie Dobré skutky.
Se srdečným pozdravem,
Klári ![]()
On někdo kouka na to, v jaky je to kategorii?
ja absolutně nevím
prostě projedu nový diskuse podle názvu žádný kategorii nevidím a ani po rozkliknuti na to nekoukam
Novou diskusi jsem právě schválila
Krásný víkend přeji, Klári ![]()