Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Charakterní chlap píše: Více
píšeš, že jsi tady nový, smekám jak se tady vyznáš a všechny nás kvalitně diagnostikuješ
@Klopotkova píše: Více
A proč spamuješ tady, když se „držíš ve svých diskuzích“? Tato diskuze slouží ke komunikaci s adminy, ne pro tvoje psychosexuální výlevy ![]()
Založ si na urážení kdejakých uživatelů svojí.
Proč jsem do této diskuze napsala o uživatelce stinga? Protože se tady začala řešit diskuze, která byla včera uzamknuta, kterou ona částečně už od začátku diskuze zakladateli zaspamovala.
@Liberalissima píše: Více
To není urážení, to je konstatování. Pokud chceš vidět urážení, tak si někdy přečti v mých diskuzích, co je to urážení, konkrétně mojí osoby.
Doporučuji číst pořádně a nevytrhávat z kontextu, nenapsala jsem, že se držím jen a jen v mých diskuzních. ![]()
Klopoto, ty máš strašné ego. Něco s tím dělej. Ten tvůj jakýsi arogantní, přemoudřelý souputník založil diskusi, která byla vyloženě zbytečná. Jedna politická diskuse tady je. A stačí. Stinga tam adminy na nutnost takové diskuse upozornila. A vy dva ego velikáni se můžete psychicky zhroutit, posr..t. Chováte se jak fanatici a děcka na písku v jednom.
@Klopotkova píše: Více
Tak na to snad stačí jeden příspěvek, ne?
@Keyllah píše: Více
Píše, že je svůj kolega, ale možná není svůj kolega vztahový expert, nýbrž svůj kolega právník, který konečně vyrazí z émimina pořádný vole love za Luďkovu psychickou újmu, kterou utrpěl tím, že se odpálil z émimina a už se sem nechce vrátit…
![]()
@matkabagristy píše: Více
Nezaměňuj řád pěvců a hrabavých…
![]()
https://cs.wikipedia.org/…C3%A1c%C3%AD
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vr%C3%A1na ![]()
Není zač…
![]()
Dobrý den,
jak už pár uživatlů upozornilo, tato diskuze slouží ke komunikaci s námi, snažíme se zde odpovídat na dotazy, které nám jsou položeny. Bohužel poslední 3 stránky jsou jen hádky. Zbytečné hádky. Pokud nechcete, aby vám psal do diskuze někdo, kdo vám není sympatický, založte si prosím soukromou skupinu. Politická témata nepodporujeme dlouhodobě, právě kvůli tomu, že k hádkám svádí. Stinga proto, za mě správně, na takovou diskuzi upozornila, protože ví, že to sem nepatří. Ve skupinách si řešte, co chcete, klidně i politiku. Mimo uzavřené skupiny je povolená jedna diskuze a to je Bojíte se války na ukrajině. V této diskuzi prosím, abyste nepokračovali v OT a v hádkách, mohou za to padat bany. Tímto toto téma končím. Prosím, abyste nepokračovali. Vysvětlila jsem to dostatečně.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Dobrý den. Mám dotaz.
Před pár dny jsem nahlásila uživatelku za to, že sprostě nadává, píše spam a celkově ničí diskuzi.
Nahlášení se týkalo uživatelky matkabagristy a šlo o tuhle diskuzi:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Přišel mi mail, že hlášení se vyřešilo domluvou s uživatelkou a zavřením diskuze. Ale já jsem nic k diskuzi nehlásila.
matkabagristy je i přes hlášení a vyřešení z vaší strany přítomna diskuzím a před chvílí napadá uživatele v dalších diskuzí. Např. zde
https://www.emimino.cz/…kovani/4781/
kde píše, že jiné uživatelky jsou tupé a obviňuje, že si nějaká uživatelka sama sobě lajkuje komentáře.
Moc nechápu, jak se její urážky a spam v předchozí diskuzi teda vyřešilo, když uráží dál. Přestože dle mailu, co mi přišel, se ty její přečiny vaší zásluhou vyřešily. ![]()
Děkuju za odpověď. ![]()
@MartaProchajda píše: Více
andrus, kdybych to mela resit jako ty, zalozim si tu pres VPN nekolik nicku a ze zoufalstvi si sama se sebou povidam a srdickuji se. Pres veskere tve chyby, chovam k tobe urcitou empatii, nechavam te zit v tematech, kde neskodis, treba u klopotkove. Drz se tam a mas klid. Tvuj projev je snadno rozpoznatelny, vim, ze i ten muj. Jen nemam motivaci se nechavat opakovane zablokovavat a jako otravna moucha zde „diskutovat.“
@matkabagristy píše: Více
Nejsem žádná andrus. Děkuji, že mě necháváš žít, paní všemohoucí. Budu se držet tam, kde budu chtít a kde mě admini nechají. Ty do toho nemáš co mluvit. Už vůbec ne v diskuzi, která je určena pro diskuzi uživatelů s adminy. ![]()
Radím ti dobře moc na sebe neupozornuj nebo tě nějaký Admin brzy smaže. Jako chápu, že při množství nicků je ti to vlastně jedno. Ale ono to tak vždycky dopadlo. Nikoho tady nezajímáš. Už si tak nějak musíš hrát sama se sebou. Ale tak když tě to baví. ![]()
@matkabagristy Dobrý den,
ačkoliv si velmi vážím vašeho názoru, tak se obávám, že zde se opravdu mýlíte. Projela jsem všechno možné, ale nic nenasvědčuje tomu, že by tato uživatelka byla stejná uživatelka jako Bohyně Hera, i když spolu sympatizují.
Dobrý den,
je zcela v kompetenci admina diskuzi uzamknout, pokud téma slouží především k hádkám a původní dotaz byl již vyčerpán.
do diskuze o ukrajině se jdu podívat.
děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Děkuji za reakci.
Já neberu adminům kompetence a nezpochybňuju je. Já jsem ale nahlašovala konkrétní uživatelku za konkrétní příspěvky. Ve kterých urážela, psala mimo téma a trolila. Protože mi přišel mail, že admini nahlášení řešili a vyřešili, z toho plyne, že mé nahlášení bylo opodstatněné, tak mě překvapuje, že tu ta nahlášená dál působí a opětovně na mě útočí a trolí.
Proto jsem se ptala. Nedává mi to smysl. ![]()
Ale víc s tím nenadělám.