Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin mám otázku. Je v pořádku aby se nechávalo bez reakce když uživatel klidně napadá jiného přes jeho nemoc? Hlásila jsem a i to na férovku přiznala že jsem hlásila a nelíbí se mi to a neděje se nic a uživatel Ondra si dál vesele pokračuje napříč diskuzí v podsouvání že uživatelka je snad někdo kdo si nemoc vyfetoval. Admin nereaguje, tak se ptám tady.
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/#…
@Anna766 Dobrý den,
děkuji za upozornění, diskuzi jsem promazala a Ondřeje napomenula. Pokud by v tomto duchu pokračoval, prosím o nahlášení. Omlouvám se zároveň, že musely zmizet i vaše příspěvky. V promazané diskuzi by nedávaly smysl.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Dobrý den,
tuto diskuzi zamykám. Nepovažuji za vhodné zde řešit takto závažné politické téma. Docela na to stačí jedna diskuze o válce. Nehledě na to, že v této diskuzi není nic, co by bylo k tématu, které tedy chtěl zakladatel. Diskuze je na hraně pravidel. Nebudeme ji podporovat.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Toto mi napsali admini do diskuze, ve které byla polovina spamu. Ten jste neřešili, ale diskuzi mi zamkli. Diskuze o válce tu je, ale o méně závažném politickém tématu je proti pravidlům. Můžete mi to vysvětlit, prosím? Jak neřešení spamu a urážek, tak zavření diskuze, která je rozhodně na hraně pravidel méně než diskuze o válce.
Dobrý den,
ve smyslu čl. 16 odst. 5 nařízení EU č. 2022/2065, nařízení o digitálních službách (DSA), Vás informujeme, že na základě Vašeho oznámení 3968 týkajícího se závadného obsahu v rámci služby eMimino.cz bylo postupováno takto:
Bylo přijato opatření vůči uživateli, který obsah uložil nebo oznámený obsah byl znepřístupněn nebo bylo přijato jiné omezení jeho viditelnosti.
Forma opatření: Uzamčení diskuze
Oznamoval jsem spam a urážky a opatřením je zavření diskuze? ![]()
@Charakterní chlap dobrý den,
diskuzi jsem uzamkla právě z toho důvodu, že v ní nebylo nic jiného než spam. Nikdo vám tam k tématu nediskutoval, tedy diskuze byla zcela zbytečná. Politická diskuze tu stačí jedna, je velmi rozsáhlá, že si klidně toto téma rozveďte tam. Mohla jsem ještě všechny příspěvky z té diskuze smazat, nebo ji zamknout. Zvolila jsem uzamčení.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Jinými slovy jste potrestala mou diskuzi a ty, co chtěli diskutovat k věci. Viníky toho bordelu jste nechala být. Včera jsem si všiml, jak admin informoval o zablokování uživatelů, co porušili pravidla. Ale někoho baví mít nad druhými moc, nebo si s druhými hrát, já nad tím mohu jen kroutit hlavou. Nebo se té hry neúčastnit. Mějte se. ![]()
@Charakterní chlap píše: Více
Pokud se neúčastníš, bude to docela fajn výsledek.
@Keyllah píše: Více
Neodcházím a protože jsem tu nově, tak těžko můžu cokoliv dělat zase. Nehodlám tu ze sebe dělat čutačí merunu těm, co by měli dbát na to, aby se tu dodržovala pravidla. Žádné další diskuze zakládat nebudu a jestli budu něco dále psát, tak méně než v předchozích dnech, když jsem toto fórum díky kolegovi objevil.
Jestli si myslíte, že jsem nějaký Ludan, tak zkuste popřemýšlet o tom, co jíte, které léky užíváte, nebo jestli do sebe necpete jiné „pochoutky“, co vám možná nedělají dobře na psýchu, a vysaďte to. Někdy ale ani vysazení nepomůže, jelikož ty látky už své napáchaly a budete vyšinutka do smrti. Heh. Jinak nemohu sloužit. Přeji vám, ať se dáte do pořádku, v rámci vašich možností. ![]()
@Charakterní chlap píše: Více
krásně jsi to napsal
jako expert. Jako vztahový expert ![]()
@admin Dobrý večer, upřímně, nelíbí se mi, jak uživatelce pod nickem stinga prochází ta zvěrstva, která tady páchá. Nevšimla jsem si toho jen já.
Poněkolikáté jsem si všimla, že diskutující založí téma, které ho trápí, ona tam naběhne, k tématu nic nemá a jen do zakladatele šije, má nesmyslné dotazy a akorát mu naloží víc, než už má naloženo.
Vy víte, že jsem nestandardní, ujetý člověk, ale nejsem zlá. Moje témata jsou velmi kontroverzní, ve většině případů se týkají sexu, uživatelce stinga se tohle nelíbí, ale v mých diskuzích nechybí.
Přece, když se někomu něco hnusí, nelíbí, tak neleze tam, kde se mu to hnusí a nelíbí.
Já nikoho neurážím, nejsem vulgární, když má někdo nějaký problém, snažím se pomoci, když k tomu problému nemám co říct, tak aspoň jsem zticha a do zakladatele nekopu.
Po tom, co jsem tady o ní a od ní četla chápu, že to v životě nemá snadné, ale to není důvod se chovat tak, jak se chová.
@Klopotkova píše: Více
Podle toho, co píšeš o té s., tak aspoň chápu, proč je to zlá, nerudná baba. Ale proč jí prochází jednání, které je evidentně proti pravidlům?
Není to adminka? Jiné vysvětlení mě nenapadá.