Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
983
18.12.24 13:07
@a12 píše: Více

Tak si přečti včerejší obhajobu některých uživatelů… :lol: Soukromě s nima řeší léčebné postupy. Ohledně toho, proč by tu někdo neměl působit tak, jak dělá Doctus, pokud opravdu není lékař, jsem napsala asi 23 komentářů. A že jde čistě a jen o jeho působení a v čem je závadnost, taky. Takže… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
18.12.24 13:07
@NaNicemNezalezi píše: Více

ne dotaneš blokaci jen ty jojo život není spravedlivej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 13:08

Jo, pravda, admini se mylili v tom, že tady plevelit můžeš, podle mě to ani tady uz dávno není k tématu pro který je tohle vlákno určeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 13:09
@ludmilaadamkova píše: Více

A proč? Diskutuju k věci. To vy narušujete diskuzi mezi mnou a adminem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 13:10

Zajímavý je, že tu tvojí pravda tady nikdo nesdílí :mrgreen: není ti to divný? :mrgreen: cim to asi může bejt.. Hmmm.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
18.12.24 13:12

@admin - já myslím, že tahle diskuze už je rozložená dost. Měli jsme ji na komunikaci s adminy, místo toho teď slouží k tomu, aby si tu Andruš ukájela svoje psychický problémy. Tohle Vám nestačí ;). Utnout se to mělo už dávno. Ať si ta hvězda založí svou diskuzi a neplevelí tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.12.24 13:17

Tak já nevím… to mám citovat tvůj 1.příspěvek? A další tvoje reakce mám zpětně hledat a taky je přesně citovat, abys nebyla hned ublížená, že uvádím „chybné analogie“?
To je slovíčkaření. Copak ty nechápeš rozdíl mezi citováním a parafrázováním?
Já neuvádím žádné chybné nebo scestné reakce. Já jsem to napsala tak, jak jsi to napsala ty. Ale to naopak ty všechna moje slova překrucuješ.
„Žádné problémy neřeším, kde jsi to sebrala? Vidíš, už mi zase něco podsouváš tím odvádíš řeč od toho, o co jde.“ - třeba touhle větou jsi to celé překroutila…
Vždyť už v tom1.příspěvku a ve všech dalších se ti nelíbí, že nějaký uživatel Doctus se zde podle tvého úsudku vydává za lékaře a radí lidem diagnozy a lék. postupy.
No a já ti jenom říkám, že je to přece problém těch konkrétních lidí, kterým radí. Proč ty řešíš, co jim radí? Obecně je to, co jeden uživatel radí druhému jejich věc/problém. Oni dva jsou schopní si to spolu vyřešit a nepotřebují účast třetí strany.
A tu blokaci si taky celou překroutila prosím tě. Tak tobě nedochází selským rozumem, že jsem navazovala na to, co ti psala adminka? - že nemáš lidem ničit jejich diskuze, za to ti může hrozit blokace. Tady samozřejmě komentuješ k tématu. Ale abychom ti vše uplně titěrně vysvětlovali, abys to pochopila, co máme na mysli a neotočila to proti nám :roll:

• Citovat
  • Upravit
983
18.12.24 13:21

Tak proč o tom, pro co není toto vlákno určeno, ty píšeš a proč to oznamuješ mně a ne těm, co to dělají a snaží se mě vyprovkovat k reakci, aby pak na mě hodili plevelení? :think: Tak buď je v pořádku diskutovat, reagovat na sebe, nebo to v pořádku není, ale pak v tom nejsem sama, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 13:25
@Mandarinka104 píše: Více

Argumenty a analogie nejsou citace či parafráze.

Upozornila jsem na uživatele, který uvádí druhé v omyl, a to cíleně, s plánem, za nějakým účelem. Víc k tomu nemám co dodat a už nebudu reagovat ani na vaše provokace nebo neúmyslné odvádění řeči jinam. :mavam:

Jenom naposledy k " Doctus se zde podle tvého úsudku vydává za lékaře a radí lidem diagnozy a lék. postupy. No a já ti jenom říkám, že je to přece problém těch konkrétních lidí, kterým radí. "
I kdyby to jejich problém byl (on teprve může být), tak upozorňuju na toho uživatele a jeho působení. Proč je jeho působení závadné, jsem psala. Nebudu to opakovat jako kolovrátek. Který stále víc připomínáš ty. :roll: :mavam:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
18.12.24 13:30

@NaNicemNezalezi :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Tak už nepiš a je klid :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
983
18.12.24 13:35
@kocourGarfield píše: Více
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 14:08

Tak ukaž důkazy.. Upozornila jsem na uživatele který..
Dost přímý obvinění.. Takže, kde máš důkazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 14:13

Pořád dokola. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.12.24 14:19

Pravda, důkazy asi nemá. Ale už má založenou svou vlastní diskuzi, aby se mohla vyřádit tam. Tady už se očividně „vyzvracela“ dost.

• Citovat
  • Upravit
66815
18.12.24 14:25

meni ip adresy casteji nez majtky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie