Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NaNicemNezalezi píše: Více
Jdu dočíst, ale přijdeš mi dost mimo…
Lékařské rady tu dává hafo uživatelů… A jestli se jimi někdo řídí, tak je to čistě jen jeho zodpovědnost.
By mě zajímalo, když Klopinda píše, že je bývalá společnice, tudíž profesionálka, jestli by se měly prověřovat její rady ohledně análního sexu, jestli jsou dostatečně
odborné… Protože to se zdravím tedy taky dost souvisí.
Příspěvek upraven 17.12.24 v 18:38
@renap píše: Více
A četla jsi ty to, co jsem kopírovala a vytučnila?
Protože v ordinacích ordinují falešní doktoři, tak má být v pohodě, že nějaký nedouk a magor si hraje na netu na lékaře a někdo by jeho názor mohl brát vážně, protože v té roli působi přesvědčivě? Argumentace tvá a dalších obhájců pana Doctuse je dost slabá. ![]()
Tohle byl dotaz a upozornění na adminy, ne zahájení diskuze s lidmi, co si pletou pojmy a dojmy a míchají hrušky s jablkama. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ten má zákaz, ne?
Ale jestli někdo chce argumentovat trollem, co si hrál na vztahového experta, což není titul, kvalifikace, nic, a lékařem, který tu jede online službu každý den, tak s ním nemá smysl diskutovat, protože nechápe ani podstatu, o kterou jde.
Toto byl dotaz a upozornění pro adminy, ať si to přeberou podle svého. Nic víc, nic míň.
Andruš Klopotko ![]()
@Magical-eyes píše: Více
Ano. Ale o odpovědnosti uživatelů není řeč, řeč je o někom, kdo si může hrát na doktora, aby mu lidé uvěřili a on jim z titulu své odbornosti dával chybné rady, které mohu v důsledku vést k poškození uživatelů.
Opět chybná analogie, s tou profi společnicí.
Je fajn vidět tolik uživatelek, které nebyl v posledních dnech aktivní a teď se tu zjevili, aby bránili uživatele, který se možná vydává za lékaře a radí lidem podle AI a toho, co najde na internetu. ![]()
@NaNicemNezalezi píše: Více
Pokud bych trvala na odborníkovi, tak bych si ti informaci musela ověřit, a pokud by to nebylo možný, tak ho vyškrtnu a jdu dál. Tohle je eMimino, a ne U lékaře, když už mluvíš o tich jablkách a hruškách.
Kdokoliv tu může tvrdit skoro cokoliv.. a poslouchají lidi rozhodně jiný podvodníky a šarlatány, což se Doctus nezdá, ať už má diplom nebo ne, je fajn. Výživovej poradce je podle mě stejně důležitej, strava má obrovskej vliv na naše zdraví. Navíc i diplomovanej doktor může bejt de.bil nebo lajdák a nepomůže ti.
@Magical-eyes píše: Více
Taky nechápu, proč se naváží do Doctuse, argumentace totál mimo. Mimochodem U lékaře opravdu využívam, máme to benefit z práce, nebo jsou i jiný poradny, kde odpovídají ověření MUDr. Víc k tomu nemam co říct.
@inzenyrka85 píše: Více
Ano, tohle je emimino:
https://www.emimino.cz/odbornik/
Nepíšu, že nemůže kdokoliv tvrdit cokoliv, ale že je nebezpečné, když o sobě někdo tvrdí, že je lékař, že ordinuje apod., a pak dává rady lidem ohledně jejich zdravotního stavu. Protože rada lékaře má jinou úroveň odbornosti než rada laika. Bezohledu na to, že se lékař může mýlit, že uživatel musí tu radu brát s rezervou, bude ji brát s jinou rezervou od lékaře a od laika.
Proč se tak snažíte hájit někoho, kdo radí lidem ohledně zdraví a nemá k tomu asi vzdělání ani kvalifikaci?
Je to o to víc divné, že se tu pořádají hony na mixérové trolly, uživatelce Klopotko je vytýkáno, že si vymýšlí, kudy chodí, ale pak se tu davy zastávají uživatele, který lidem radí ohledně jejich zdraví a to z pozice lékaře, kterým není. ![]()
Neplevelte diskuzi, prosím, já upozornila slušně adminy, ať si to přeberou po svém. Dík! ![]()
Andrus, co pase v diskuzi o ukrajine svuj druhy nick vyzvedacka, nam chce epipi ocistit od moralniho bahna. Dobry program na silvestra.
Holky, nejlíp bude přestat jí odpovídat…. Trollí kolovrátek.
@inzenyrka85 píše: Více
Možná proto, že je dost možná nedouk, má tak maximálně základku a hraje si na skutečného lékaře, kteří lidem na internetu radí a je jim možno věřit, protože vědí, o čem píší.
I kdyby byla má argumentace totál mimo, jakože není, na rozdíl od jeho obhájkyň, tak tady není žádnéa rgumentace třeba, protože z mé strany jde jen o upozornění adminům, ale pár obhájkyň dost možná falešného doktora musely začít bít na poplach a mé upozornění napadat zprava zleva.
@matkabagristy píše: Více
Morálním bahnem jsem Doctuse nenazvala, ale díky za podporu. Ale nechme to na adminech, ano? ![]()
Dobrý den,
s Doctusem nijak nespolupracujeme, ale je jen jeho věc a věc těch, kterým odpovídá, co si píšou. Jsou zde i jiní, kteří píšou, že jsou lékaři, případně zdravotní sestry, všichni se snaží radit, jak nejlépe dovedou, ale je to pořád jen diskusní portál, za obsah v diskuzích nezodpovídáme. eMimino má odborníky a odborné poradny. Odborníci, se kterými spolupracujeme zaštiťují naše články, (abychom nepsali v encyklopedii nesmysly) v odborných poradnách radí lékaři a jiní odborníci, ke kterým tam vždy najdete popis, víte s kým se radíte.
Tento váš hon na Doctuse se mi nelíbí, zde jste tedy vznesla dotaz, já odpovídám, v pořádku, ale co v pořádku není, je tato diskuze: https://www.emimino.cz/…lete-542818/, kterou jste naprosto zbytečně zaplevelila honem na Doctuse a psala OT, což odporuje pravidlům diskuze. Pokud budete v tomto pokračovat budete blokována.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()