Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17960
9.10.24 01:05
@Lorre píše: Více

Ja to navrhuju torchu jinak, existovala by moznost blokace ve smyslu, ze ten, koho si das do blokace, nemuze reagovat vyslovene na tebe, proste mu nepujde zavesit prispevek pod tvoji citaci, ale muze diskutovat se vsemi ostatnimi kolik chce, tak jake zneprehledneni diskuzi. Ruzne formy blokace funguji jinde, jen z najakeho duvodu to nesmi fungovat na eminu.
Ono to pomaha brzdit trochu sikanu, kdyz si sikanatora, co za tebou doleza leta, das do takove blokace, bude ho to brzdit, nebude se mu chtit jen tak blit bez citaci furt dokola. Anebo nekoho, komu slusne vysvetlis, ze s nim nemas zajem diskutovat a on tomu furt nechce rozumet a dlouhodobe otravuje. Jasne, funguje necist, preskakovat, ignor, ale proc na emiminu nenabidnou to, co jinde funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
9.10.24 01:14
@rmot píše: Více

Souhlasim.
Predpokladam, ze kolem 80% clanku v sekci vztahy/sex, je trolling, toci furt ta stejna temata dokola, novacek, par prispevku… a jak si napsal, chtela bych videt chlapa, ktery si prijde zalozit nick, aby tady s maminami resil, ze mu zena nechce dat.
Nekdy zapominaji zaskrtnou anonymitu a ukaze se, ze temata byvaji ucelove zalozeny trollem.
Nekto troli pro zabavu, par honicu… jedna trollka se snazi pusobit seriozne a vytrvale zaklada clanky, jeji styl uz poznam, predpokladam, ze to je placena brigada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
9.10.24 01:21
@My Melody píše: Více

Nemyslíš snad Klopotkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
9.10.24 01:28
@Sadman píše: Více

Ne, ne. Tato je vetsinou anonymni, anebo ma vzdy novy nick. Ma svuj styl, pise pomerne kultivovane… bude to copywriterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
10.10.24 00:19

andromeda, polední bouře + další její nicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
10.10.24 06:32
@stinga píše: Více

Urcite ne, Andromeda trolila pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
10.10.24 06:36

A nepíše kultivovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
10.10.24 08:23

@My Melody to je to klasické dlouhatanska reakce na něčí příspěvek a nakonci „a už na mě laskavě nereaguj“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.10.24 08:52

Jenže ne každý, když řeší nějaký citlivý problém ho chce řešit pod svým nickem, někdy má anonymita svoje důležité opodstatnění.

• Citovat
  • Upravit
8106
10.10.24 10:31
@Klopotkova píše: Více

Ale no tak, jseš tady pořád, tak máš snad přehled, co tu zakládají anonymové. Zrovna teď někdo založil pod anonymem téma, jaké si má vzít boty na svatbu jako host :roll: Chápu, když někdo použije anonymní režim ohledně nějaké nepříjemné nemoci, kterou má, ohledně finanční situace, kterou řeší atd., ale u většiny založených témat ten anonym fakt nemá opodstatnění, viz. použití anonymu u toho, jaké si má vzít boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.10.24 10:41

Já jsem tady zažila diskuzi právě o zdraví pod anonynem, zakladatelka byla úplně v pohodě, téma dávalo hlavu a patu, byla strašně vystrašená a tam dostala neskutečný kartáč, to jsem fakt cumela, nejvíc od uživatelky, do které bych to v životě neřekla, která se ovšem chová blbě delší dobu, dříve radila a byla hodná.
Diskuze pod anonymem o botech na svatbu a podobných nesmyslech jsem neměla vůbec na mysli.

• Citovat
  • Upravit
8106
10.10.24 10:49

Tak zrovna tebe tu neberu jako etalon normálního uživatele :) Kdo ví, za kolika anonymy a nováčky jsi zrovna ty, protože ty tu často trollíš, i když píšeš pod svým nickem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
10.10.24 10:50

Co to bylo za diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
10.10.24 10:55

Nechápeš smysl anonymu.
Priklad na diskuzi o botách.
1. Tady člověk dostane sodu i za ty boty. Nechce, aby boty byly spojovány s jejím nickem.
2. Někdo ji na svatbě podle bot pozná a bude sledovat i další příspěvky, které tady pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.24 11:06

Dobrý den. Moc poprosím o smazání diskuse. Moc jsem se unahlila. Mám teď strašný strach, ze to muže číst i milenka a poznat mě. Byla jsem zoufalá. Moc děkuji.
 https://www.emiminohh.cz/…rankovani/3/?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová