Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
983
17.12.24 23:51

Odkaz na článek, kde se o falešných lékařích píše:

https://nasezdravotnictvi.cz/…vi-i-o-zivot

Namátkou z článku:
Lidé nevědí, jak je to nebezpečné

Zásadní problém spatřuji v malé informovanosti široké laické veřejnosti o jistém stupni nebezpečnosti informací, které jsou veřejně šířeny prostřednictvím internetu. Mám na mysli právě ty „zaručené“ informace o správných léčebných postupech, o zaručených radách, jak v konkrétních případech postupovat, a v řadě případů i ujištění, že není nutno se zdravotními problémy lékaře navštěvovat.

Zvýrazěná část se přímo týká uživatele Doctus, který už nejednou doporučoval řešit problém volně prodejnými léky a „šup do práce“. Kdyby to psal laik, je to čistě chyba toho, kdo laikovi věří, ale vzhledem k tomu, že Doctus vystpuje jako lékař, tak se jeho článek týká o to víc, zvlášť pasáž o falešných lékařích, a o to víc je mít se před jeho radami na pozoru. Nebo mu v jeho činnosti prostě a jednoduše zabránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
18.12.24 00:17
@NaNicemNezalezi píše: Více

Nezlob se, ale řekla bych, že to úplně zbytečně hrotíš. :nevim:
Vždyť jsme na anonymním diskuzním fóru.
Nikdo přece úplně přesně nezná a neví nic konkrétního o jakémkoliv uživateli. O všem se můžeme jen a pouze domnívat, že to tak je i v reálu. :think:
I když samozřejmě, podle určitých spontanních reakcí k danému tématu nebo problému, lze vyvodit, že dotyčný je natolik znalý, aby se mohl patřičně vyjádřit. :think:

Je přece úplně jasný, že kdyby si na doktora jen hrál a dával sem jen nějaká odborná zkopírovaná moudra, tak to každý alespoň trochu inteligentní člověk pozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 00:38
@Černá Madonna píše: Více

Nepíšu o úrovni jeho příspěvků. Jestli to lékař je, tak by si měl vzhledem k povaze svých rad za nimi stát a být za ně odpovědný. Jestli to lékař není, tak tvrdím, co jsem napsala v předchozích komentářích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
18.12.24 00:44
Řekla bych, že to, co jsem tady od něj už četla, tak si za svými názory stojí, asi tak úplně stejně, jako kdokoliv jiný. :think:

PS: nenech si ničím zkazit krásný předvánoční čas. :andel: :kytka:

Příspěvek upraven 18.12.24 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 01:01

Stojí si za nimi jako lékař, nebo jako někdo, kdo se za lékaře vydává? V tom je rozdíl. V prvním případě za ně nese jako lékař odpovědnost, ve druhém za ně nese odpovědnost jen jako pošuk, co si hraje na lékaře a oblbuje tím lidi, kterým radí. Kteří na to mohou doplatit. Viz můj komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
18.12.24 01:09
Úplnou pravdu se stejně nikdo nedozví, tak se tím už zbytečně netrap. A co tě to vůbec dneska posedlo? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 01:11

Tak když nedozví, ať pan samozvaný laik nedává rady a nedělá diagnózy, jako by se jednalo o lékaře. Nic mě nepopadlo, tohle by se dít nemělo. Uvedla jsem proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
18.12.24 01:15

No já vím, že jsi uvedla…
Tak teď už dobrou noc a klidné sny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
18.12.24 01:28

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 08:26

Co je na to nespravedlivý? :mrgreen: vždyť se chováš jak blázen, uz aby ti ten ban dali, ale týden je málo.. Ty tvoje kydy, to se nedá, si jak kolovrátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 08:36

No, spis at ten předvánoční čas nekazi ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
18.12.24 08:38
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pane bože, to to tady můžem zrušit, to by rady nemohl dávat nikdo, si fakt úplně šílená 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.12.24 08:39
@a12 píše: Více

Jsem přesvědčena, že ban je jí jedno a klidně by ho dostala, protože má zde povícero založených profilů :wink:

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
18.12.24 08:41
@Mango_Lassi píše: Více

No, ja nechápu, že admini nemůžou blokovat celý ip adresy.. Bylo by mi úplně jedno, že blokuju třeba kavárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9764
18.12.24 08:46

To není pravda - k výkonu elektrikáře je nutné absolvovat zkoušku odborné způsobilosti v elektrotechnice, takže i výkon tohoto povolání je řešený zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová