Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
A nedá se udělat, aby zůstala pořád v na té hlavní stránce v tom sloupci nových diskusí?
@vokishka Bohužel bude postupně „padat dolu“, jak budou přes den přibývat další nové diskuse, nijak připnout se nedá.
A nejde, aby jste se domluvili s rodiči nebo darujzivot.cz a napsali článek na úvodní stránku? Ten by dolů nepadal. Když už tam dobu trčí med z Lidlu?
@Havlova píše: Více
To chápu, ale nechápu, cemu vadí, že to je v jiný kategorii? Na to nikdo nekouká, když čte diskusi ne?
@Havlova píše: Více
Uz to bylo i ve zprávách, tak o tom určitě tady většina lidí ví
@Havlova Rozhovory na tato témata dělá kolegyně Martina, ale přiznám se, že nevím, zda je nějaký v procesu… Ale, jak již psala a12, bylo to v médiích a jela jim i kampaň hezky na sociálních sítích, sdíleli to snad všichni čeští influenceři a influencerky. Takže věřím, že se podaří dárce nalézt. K.
Mohli byste, milí admini, sdělit tvůrcům webu mou prosbu, aby v upozorněních to nepřečtené mělo ještě trošku tmavší odstín? Děkuji. ![]()
@obet.stalkingu píše: Více
Dobrý den,
informaci jsem předala, uvidíme, co se bude moct dát dělat ![]()
Hezký den
Jana ![]()
Někdo s informací naložil tak, že už je to tmavší, nebo se mi to jen zdá? ![]()
Pekny večer, proč nejde při editaci svého anynomniho příspěvku tu anonymizace zrušit. Je to teď pěkný opruz, když je to nastaveno trvale.
@vokishka píše: Více
ale trollové se tetelí blahem, že se už nemůžou vlastní blbostí prolátnout, všechny poslední změny tady na emiminu nahrávají trollům, jsou zde žádoucí
Máte dočasně pozastavenou možnost založit novou diskuzi.
Je to proto, že máte nahlášený nevhodný diskuzní příspěvek.
Pokud si myslíte, že je to chyba, kontaktujte administrátory.
![]()
@bse.pedro Dobrý den,
byl jste někým nahlášen, nahlášení bylo vyřešeno jako neoprávněné, diskuze by vám již měla jít založit.
Krásný den
Diana ![]()
@vokishka Dobrý den,
děkujeme za nahlášení nedostatku, dám vědět technikům, jestli by bylo možné při editaci příspěvku anonymitu dořešit. Uvidíme. Pokud však máte konkrétní příspěvek, kde byste chtěla anonymitu zrušit, napište, ráda vám ji na vaši žádost zruším.
Krásný den
Diana ![]()
Ne, díky, tam už jsem to vyřešila jinak. Ale běžné se mi stává, když běží diskuse delší dobu, že zapomenu, že tam mám příspěvek jako anonym (nereagují sama na sebe, jen někdy je to osobnější, než ostatní mé příspěvky).