Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet
Ono záleží na mnoha faktorech. A každému pomůže něco jiného a jinak rychle. Taky mají dobré zkušenosti holky s nosifolem.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…s přítelem jsme měli velkou nehodu bylo to včera kdy to nestihl..beru antikoncepci pravidelne a mám týdenní přestávku a dneska ráno jsem dostala MS myslíte že bych mohla otěhotnět? ????
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…s přítelem jsme měli velkou nehodu bylo to včera kdy to nestihl..beru antikoncepci pravidelne a mám týdenní přestávku a dneska ráno jsem dostala MS myslíte že bych mohla otěhotnět? ????
Ne. Jaká je nehoda, když bereš antikoncepci? To by potom přece ta antikoncepce neměla smysl kdyby tě nechránila
@pikola
Zrovna jsem ji dobrala už dva dny ji neberu protože mám pauzu a včera se stala ta nehoda
@Anonymní píše:
@pikola
Zrovna jsem ji dobrala už dva dny ji neberu protože mám pauzu a včera se stala ta nehoda
Pokud jsi četla návod, tak jsi samozřejmě chráněná i v té pauze.
@Anonymní píše:
@pikola
Od toho HA je, aby chránila i v té pauze
Pokud ji bereš zopovědně a tak, jak se má. Nehoda by byla, kdyby sis prášky vzít zapomněla.
@Anonymní píše:
Bereš antikoncepci. Jsi chráněná i v tom týdnu, kdy ji vysadíš. Jak můžeš zobat HA a vůbec nic o tom nevědět?! ![]()
Dobrý den holky, prosím o radu.. s partnerem jsme měli sex den před ovu, poté jsem si nedočkavě udělala test už osmý den po oplodnění - samozřejmě negativní. Poté byl sex ještě tak 3× další dny.. Dnes jsem to měla dostat, ale dostala jsem to slabounce už v sobotu (26 DC). Včera už silněji a dnes zase jen slabounká, ustupující MS… přijde mi to zvláštví, protože cyklus mám naprosto přesně 28 dnů a MS trvá 5 dní. Myslíte, že by mohla být šance, že jsem těhotná a jde třeba o uhnizďování? Předem moc díky.. ![]()
@P4ja Protože jsem čekala jestli přijde MS, ale z té jsem spíš zmatená… Tak sedím v práci a test čeká doma ![]()
@Matylda25 píše:
@P4ja Protože jsem čekala jestli přijde MS, ale z té jsem spíš zmatená… Tak sedím v práci a test čeká doma
Tak udělej test, nejlépe z ranní moči, a uvidíš. Křišťálovou kouli nikdo nemáme.